2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Gözün aydın, her şey yoluna girmiş maşallah. Şimdi sıra normal şekilde doğmasında

Şu konuşmaları duyunca, o riski düşünerek karmaşık olman normal canım. Sağlıklı olsunlar da her şeyin başı o.

İlk dogummu senin :)

Ben de oğlumu sığmak sezeryanla kucağıma aldım öyle mükemmeldi ki hemen ayaklandım sanki hiç ameliyatlı değildim
Şimdi yine doktorum hastanem aynı tam 4yıl sonra doktora söyledim hatırlamıyordur ama mükemmeldi ya şimdi de öyle olmazsa diye korkuyorum ayrısı çok olanlar da oluyor

Kızlar hemoroid oldum çok afedersiniz günde 5 6 kere büyük abdeste çıkıyorum çok rahatsızım yaa.. Bi ben mi yaşıyorum bu durumu.

Yok canım bende de var, hep vardı bende de iyice büyüdüler. Doğumdan sonra üç ay içinde geçermiş. Biraz acılı bişi ama dayanacağız artık.

Merhaba hanımlar...son haftalar son işler ütüler yerlestirmeler hersey yogun geçiyor hafta sonuna kadar kalanları halledip dinlenmek istiyorum artık. ..
@kaancelil hayırlı olsun gÖzün aydın mutlu sağlıklı bi ömrü olsun yavrunun
nemesis doğum günün kutlu olsun.Anne oldugun yasin sana hep güzellikler getirsin
Benim de bugun kontrolüm vardı nst de sancim çıkmıyor hersey yolunda 3150 gr olmuş kızım. ..Akintim arttı benim beyaz renkte küçük parça şeklinde Dr normal diyor. ..bi de mide bulantısı var kızlar bende iştahsızlık da zar zor bişeyler yiyorum sizde oluyor mu istahim çok fena kapandı yemek yapmak da yemek de istemiyorum

Yok canım bende de var, hep vardı bende de iyice büyüdüler. Doğumdan sonra üç ay içinde geçermiş. Biraz acılı bişi ama dayanacağız artık.
Ay bu aralar kabizlik var bende de hiç olmazdı istahim yok pek bişey yiyemiyorum ondan heralde ilk doğumdan sonra bi sene çektim ben de hemoroidden.yine başladı korkularim olcak galiba yine

Kızlar yatağımı çok özledim kaç zamandır koltuklarda sürünüyorum sizler uyku pozisyonu olarak nasıl yatıyor uyuyorsunuz şöyle 4 saat falan kesintisiz uyusam dünyalar benim olcak

Muhtemelen kendini sıkıyorsun, yanlış bir hareket yapar mıyım diye düşünmekten rahat yatamıyorsun. Yatağına yatıp, bacaklarının arasına kalınca bir şey alırsan daha kolay uyursun. Bir de merak etme, içerdeki minikler pozisyonu sevmezse dürtüp uyandırıyor zaten :)

Ay bu aralar kabizlik var bende de hiç olmazdı istahim yok pek bişey yiyemiyorum ondan heralde ilk doğumdan sonra bi sene çektim ben de hemoroidden.yine başladı korkularim olcak galiba yine

Benim gelinliğim korse şeklindeydi, o tüm gün sıktığı için ertesi gün ben bu hemoroidden kıvrandım resmen. Balayı için havaalanına giderken önce eczaneye girmiştik. Uçakta 8 saat boyunca acı çekmiştim. Sonra deniz suyu çok iyi gelmişti :)
Doğumda o ıkınmayla neler gelecek bizim totoların başına bakalım.

Kızlar yatağımı çok özledim kaç zamandır koltuklarda sürünüyorum sizler uyku pozisyonu olarak nasıl yatıyor uyuyorsunuz şöyle 4 saat falan kesintisiz uyusam dünyalar benim olcak
Gece 3 e kadar falan sürekli hareket ediyor benim cadı :) ben de sürekli döndügum icin bu dönmelerden dolayi esimi rahatsiz etmemek icin kendimi kasmamak adına kanepeye gectim.onceleri hep o gidiyordu yazik
Sabaha kadar da wc mesaisi yapiyorum zaten.sabah gec kalkmak istiyorum ama bu sefer de bebek aç kaliyor korkusu uyutmuyor insani. Son zamanlarda bu uykusuz kalmalarimiz bebek doğduktan sonraki durumumuza alışmak icinmis

Kizlar bir sorum var, sezeryan sonrasi vucut ciddi odem yapiyormus. El ayak yuzde hamilelikte olmadigi kadar odem oluyormus. Bunu yasayan var mi? Bana cok mantikli gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…