2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar bir sorum var, sezeryan sonrasi vucut ciddi odem yapiyormus. El ayak yuzde hamilelikte olmadigi kadar odem oluyormus. Bunu yasayan var mi? Bana cok mantikli gelmedi.
Bende ödem vs olmamisti hiç .. kızların anlattigi o lohusa teri oldum. O sırada da dikkat etmek gerek terledik diye yaka paça açmayın kızlar kendinizi koruyun

Kizlar bir sorum var, sezeryan sonrasi vucut ciddi odem yapiyormus. El ayak yuzde hamilelikte olmadigi kadar odem oluyormus. Bunu yasayan var mi? Bana cok mantikli gelmedi.

Canım ameliyat sonrası bazı vücutlar su tutar, yani ödem yapar normal bir durum. Sonuçta sezeryan da bir ameliyat olduğun göre olma ihtimali var tabi. Ama çok rahat atlatanları da biliyorum. Hatta bir arkadaşım ilkini normal, ikinciyi sezeryan yapmıştı.sezeryanın bu kadar kolay olduğunu bilsem ilkinde o acıları çekmezdim dedi.

Bende de var iştahsızlık canım acıkıyorum ama bir şey yiyesim gelmiyor kendimi zorluyorum midem bulanıyor sabahları özellikle

Aynı benim gibi düşünüyorsun. Normal doğum yapmayı çok isteyipte bebeğe birşey olur mu korkusu insanı yeyip bitiriyor. Ama ben normal için beklemeye karar verdim. Allah büyük deyip bekliyorum. Sen de kendi açından en doğru kararı vereceksindir. Benimkide 3300 olmuş. Yediklerine dikkat et. Kilo almasın dedi. Hayırlısı bakalım

Kızlar normal Doğum gibi sezeryanın da bazı riskleri var, Allah korusun. Siz kendinizi olumsuzluklardan uzak tutmaya çalışın, sağlıkla kavuşmak için dua edin. Hangisi hayırlısıysa o şekilde olsun inşallah hepimizin doğumu.

Kafam cok karisik, doktorun secimi bana birakmasi beni daha da gerdi. Ama doktorun konusmasindan sonra esimin fikri de sezeryana dondu, bana biseyi cok zorlama doktora birak diyor. Oyle olunca da tek basima normal dogumu deneme riski alamiyorum.

Allahım yardımcın olsun canım. Hakkımızda hayırlısı

zyekici kizlar ben de sizinle ayni durumdayim. Doktor bana birakti istersen normali deneyelim ama %70 sezeryana doneriz dedi. 38+0 a gun aldik ama eger kesin sezeryan olacaksa bari 1 hafta daha dursun zaten tahminimce 3800u gecmez.

Haklısın cnm. Kalbimizi ferah tutup, beklemeliyiz. Allah yardımcımız olsun. Geçenlerde bi mesajın vardı. Hiçbişeyim doğal değil bari doğumum doğal olsun diye. Bende seninle aynı durumdayım. Bari doğumum doğal olsun istiyorum :)

zyekici kizlar ben de sizinle ayni durumdayim. Doktor bana birakti istersen normali deneyelim ama %70 sezeryana doneriz dedi. 38+0 a gun aldik ama eger kesin sezeryan olacaksa bari 1 hafta daha dursun zaten tahminimce 3800u gecmez.
Şuan 38+5 im bekliyorum. Enteresan bir rahatlıkla bekliyorum. Çatı muayenesini doğumdan önce yaparım dedi doktorum :) belki son anda herşey değişir. Her türlüsüne psikolojimizi hazırlayım. Dua edelim. Elden başka bişey gelmiyo.

Doktorum da zaten sezeryana yönlendiriyor gibi değildi. Sezeryan olunca şeker var yaraların geç iyileşebilir daha çok kanaman olacak falan dedi. Bana iki şekilde de yaşayabileceklerimi söyledi aslında. Hepimiz için hayırlısını versin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…