2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende demiştim cnm ayaklarım ve ellerim aşırı şişti spinal sonrası normale döndü bir kaç güne
Canm gobegin uyusuklugu sisligi gectimi ? Bnm gobegim sisti yan yattigim zmn icimde bsyler sallaniyo cok canm yaniyo birde gobegim yamuk bir tarafi buyuk bir tarafi kucuk gibi yaagrilar ne zmn geciyo

AA canım senin az kalmış baya sancı mı bekliyorsun sen normal Doğum muydu

Yok tatlım, spinal sezaryan ama son ana kadar bekleyip gelişimini tamamlasın ve dogacagi zamani kendi belirlesin mumkun oldugunca dogal zamanına yakın olsun diye bekledik koşullar el verdiğince. Nts' de fazla sancı çıkmadı, 1-2 defa yukseldi, dr' um surekli olmadıkça sorun yok dedi.

Neeee bi de bu cikti simdi bana hic oyle bisey demedi. Senin gebelik sekeri mi normalde de varmiydi canim?

Kizlar bir sorum var, sezeryan sonrasi vucut ciddi odem yapiyormus. El ayak yuzde hamilelikte olmadigi kadar odem oluyormus. Bunu yasayan var mi? Bana cok mantikli gelmedi.
Ben varim, ama gebelikte olmadigi kadar kısmı yalan. Gebelikte odemin varsa sezeryan sonrasi da oluyor. Yani hemen atilmiyor bir iki hafta gecmesi gerekiyor. Ilk dogumumda Dogumdan 3 gun sonra tartildim 4 kilo gitmiş gibiydi. Ama bebek ve su ve plesanta bile 5 kilodan fazla. Yani odem oluyor ama bu senin bunyene bagli

Kafam cok karisik, doktorun secimi bana birakmasi beni daha da gerdi. Ama doktorun konusmasindan sonra esimin fikri de sezeryana dondu, bana biseyi cok zorlama doktora birak diyor. Oyle olunca da tek basima normal dogumu deneme riski alamiyorum.

Haklısın tabi, doktorların kararı bırakması bana enterasan geliyor açıkçası.

Canm gobegin uyusuklugu sisligi gectimi ? Bnm gobegim sisti yan yattigim zmn icimde bsyler sallaniyo cok canm yaniyo birde gobegim yamuk bir tarafi buyuk bir tarafi kucuk gibi yaagrilar ne zmn geciyo
İlk 10 gün bende yatakta dönemiyordm zamanla yavas yavas dönersin + o şişlik hisside geçer
26 gün olduk bugün sanki ameliyat olmamış gibiyim cok şükür
Az kaldı cnm sık dişini günler geçiyor

Amin canım, artık müdahale gerekmesin, doğum bari rutin şekilde olsun inşallah :)

Amin canım.

Sağol canım :) çok mutlu oldum dün gece stresten uyuyamamıştım ama güzel bi gün oldu benim için. Sende durumlar nasıl ? Az kaldı doğumuna günlerin baya azaldı senin :)

Benim de yarın öğlen (Türkiye ye göre akşam) kontrolüm var bakalım. Yarından sonra gelsin istiyorum artık, konuşuyorum Ateş Ege ile, hadi artık diyorum :)

Kızlar buradaki doktorumun Türk bir hastası ile tanıştım, 40 hafta dolmuş ve Doğum başlamamış. Kontrol günü doktor bir ittirme hareketi yapmış. İki güne başlar Doğum demiş ve gerçekten ertesi gün sancılar başlamış, normal Doğum yapmış, şok oldum resmen.

Oooo nasıl ya baya baya her durumda doğal takılıyorlar demek kanadada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…