2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar yaklaşık 6-7 saatlik sancıdan sonra bebeğime kavuştum.. ikimizde çok iyiyiz şükür sorusu olan varsa içtenlikle cevaplarım
Olmaz mı Öncelikle gelmiş geçmiş olsun , bol bol sütün olsun inşallah. Kesi oldumu? Birde hiç açılman var mıydı suni sancıdan önce?

Acaba ittirmeden dolayi mi sancilar baslamis yoksa ittirerek karninin sertligini olcup yarin baslar diye tahminde mi bulunmus?

Yumurta mi tavuktan cikar tavuk mu yumurtadan gibi oldu biraz

Geçen hafta banada yaptı dr onu alttan biraz sert baktım artik doğum baslasin acikligin artsin diye dedi acaip agrili oldu 3 gun hem alt tarafta agri hemde lekelenmem oldu ama benim cimcimenin hic gelesi yok

Kızlar yaklaşık 6-7 saatlik sancıdan sonra bebeğime kavuştum.. ikimizde çok iyiyiz şükür sorusu olan varsa içtenlikle cevaplarım
Canim gözün aydın kavuştun melegine suyun gelmesi yada nisan gelmesi oldumu ? Sancin varmıydı ? Açılma olmusmuydu yoksa suni sanci alincami acilma oldu? Epidural aldinmi? Kesi atildimi ?ooo sorulacak soru cok müsait zamaninda yazarsın artik detaylisütün bol olsun insallah

İlk 10 gün bende yatakta dönemiyordm zamanla yavas yavas dönersin + o şişlik hisside geçer
26 gün olduk bugün sanki ameliyat olmamış gibiyim cok şükür
Az kaldı cnm sık dişini günler geçiyor
Daha var ozmn gecmesine bu uyusukluk hissi cok rahasz ediyo ya insallah cabuk gecer kuzum ya cok zorlanıyorum

Hayirli olsun canım. Insallah omur boyu cok mutlu olur beben.

Sakasi bir yana K Kaan-merve ben cok inat nalet filan bir insanim ama hayat boyuda her istedigimi basardim. Mutlu bir insanim. Insallah benim kadar sansli mutlu tuttugunu koparan bebeler olur sizinkilerde :))

Acaba ittirmeden dolayi mi sancilar baslamis yoksa ittirerek karninin sertligini olcup yarin baslar diye tahminde mi bulunmus?

Yumurta mi tavuktan cikar tavuk mu yumurtadan gibi oldu biraz

Sancısı olmayınca bir itme hareketi yapalım deyip yapmış, kadın eve gitmiş bir kaç saat sonra hafif sancılar başlamış, ertesi gün de Doğum olmuş. Yarın soracağım bakalım, eğer 40 hafta dolduğunda hala gelmiyorsa ne yapıyorsunuz diye.

İnşallah cnm mutlu olsun hayırlı evlat olsun. Maksat muhabbet zaten takılmak için söylüyorum. Yoksa bence hiçte nalet bir insan değilsin tabisii

M Mnktsb yi bilmiyoruz, bayadır girmiyor ama diğerleri Doğum yaptı :)
Benim beklenen 5 şubattı ama sezeryan olmasından dolayı erken alındı.pek giremediğim için yazamadım.son zamanlar geçmek bilmiyor insan bir an önce olsun istiyor.ilk doğumumda bende aynı şeyi yaşamıştım.41 hafta bekledim.sağ salim kucağınıza alında en önemlisi o

Gözün aydın, güle güle büyüt :) sağlıkla mutlulukla inşallah.

Tam tarihini, haftasını yazarsan ilk sayfadaki Doğum yapanlar tablomuza ekleriz

Canım ya aynı ben senin durumunda doğum yaptıktan sonrada zor sezeryan olucam hadi bakalım bu kez de dikişler sıkıntı bebişlerimiz için değer herşey sağ salim alalım kucağımıza inşallah

Canım ya aynı ben senin durumunda doğum yaptıktan sonrada zor sezeryan olucam hadi bakalım bu kez de dikişler sıkıntı bebişlerimiz için değer herşey sağ salim alalım kucağımıza inşallah
Bak yine ayaktayiz bu saatte
Benim de sezeryan canim maalesef onceki oyle olduğu için. Annelik zor zanaat ama dünyanin en güzel şeyi.Rabbim dileyen herkese gostersin inş

Bunu yapan Dr var yengem e de yapılmıştı Dr muayene etmiş bu gece ya da yarın sancın ya da suyun gelebilir demişti gecesinde suyu gelmeye başlamışti .. normal doğum yapmıştı

Bunu yapan Dr var yengem e de yapılmıştı Dr muayene etmiş bu gece ya da yarın sancın ya da suyun gelebilir demişti gecesinde suyu gelmeye başlamışti .. normal doğum yapmıştı

Böyle doktorların önünde saygıyla eğiliyorum gerçekten.

Gözün aydın canım tek umudum sendin ama sende doğum yapmışsın 5 şubat bir ben kalmışım hakkaten ne zaman sezeryan oldun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…