2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Seninki de cok kotu olmus yolculukta.dayanilmaz bi acisi var cunku ikinmadan oldu benim de canım bi de 10 günlük bi topallama yaşamıştım.kalcamda da kas ezilmesi oldu.inşallah hepimizin sorunsuz gecer

Bende de var iştahsızlık canım acıkıyorum ama bir şey yiyesim gelmiyor kendimi zorluyorum midem bulanıyor sabahları özellikle
Aynen ben de zorla yiyorum az yediğim için de hep aç hissediyorum..yanliz değilmişim oluyordur belki normaldir

Kızlar yaklaşık 6-7 saatlik sancıdan sonra bebeğime kavuştum.. ikimizde çok iyiyiz şükür sorusu olan varsa içtenlikle cevaplarım
Uzun ömürlü olsun yavrun sağlıkla buyusun

Bu gece doğum yapan olmadı galiba, o zaman ben yatar :) bana iyi geceler, size günaydın :)

Su nişan olmadı. Aslında verilen termin günü gelince geldim hastaneye neden gelmiyor diye bebiş onlarda yatırdı beni sancılarım düzensizdi açılmaya yetmeyecekti doktorda ya daha beklersin ya da bebek artık gelişimini tamamlamış suni verelim bugün Doğum olur dedi bende beklemektense kabul ettim ama epidural almadım direkt çektim sancıyı geri detayları çok anlatmayayim :))) zor oldu ama gerçekten kucağa alınca unutuluyormuş

Ya ben hiç doğurmayacak gibiyim. En ufak bir belirti yok. Daha 38+1 zaten ama neden böyle hissediyorm anlamıyorum.

Gözünüz aydın, analı babalı büyüsün yavrunuz.

Kızlar gunaydin kontrolden geldik yeni 3800 olmusuz açıklık hala 1 cm ve nst de hiç sanci yok her zamanki gibi catin normal doğum icin çok uygun normali dene derim ama istersen sezeryane alırım hemen dedi bende normal olur diyorsanız ben normalden yanayım zaten normal istiyorum beklerim dedim.tamam o zaman benim icin hiç sorun yok şuan suyuda iyi sancını bekleyelim dedi.pazartesi gel doğuma giriyor gibi hazırlıklı gel suni sanci vericez dedi açılman olur doğum başlarsa normali deneriz ama olmazsa sezeryan dedi tam gününde doğacak kizcem inat etti anası gibi

Maşallah prensese yerini sevmiş o

Günaydınn kızlar , gece bel ağrıları adet sancısı gibi sancılar çeken var mı? Ben 3 gecedir çok çok yoğun yaşıyorum , bu sefer bu saatlere kadar ayılıp yataktan kalkamıyorum

Kizlar benim sipa delirdi sanirim. Hic durmadan hareket ediyor.dalak bobrek karaciger hepsine aynı anda vuruyor. Ayaga kalktigimda da cok fena kasik agrim.oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…