2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar benim elde ayakta şişme hissizliği karpel tünel sendromu devam ediyor hala elim kapanmıyor soran olmuş galiba etiketleme yapamadım
Yüzün parmaklarım hala kapanmıyor

Bu arada korse aldim bunu gece gündüz mu giyeceğim 1 hafta oldu geç mi aldım acaba nasıl kullanacağım bilgisi olan var mi

Kız hazırlasana çantanı neyi bekliyon ben daha sabahtan gidip oda süslücem
Temizlik bitsin diye bekliyorum galiba :)) çanta hazırlamaya Gücüm yok hissediyorum bı de biraz dolabın başında durunca karnıma batmalar geliyor oturur kalıyorum sonra :))

Daha var ozmn gecmesine bu uyusukluk hissi cok rahasz ediyo ya insallah cabuk gecer kuzum ya cok zorlanıyorum
Sezeryanın zor yani işte normal olsaydık bunları cekmezdik karın altı kesilip dikildi ve benim ikinci kez aynı yer 2,5 sene arayla kesilince ikincide zorlandım

Sezeryanın zor yani işte normal olsaydık bunları cekmezdik karın altı kesilip dikildi ve benim ikinci kez aynı yer 2,5 sene arayla kesilince ikincide zorlandım
Simdi bnde ikincisuni düşünüp korkmayi basladim sezaryen dogum cesaret gerektiren bsymis yani herkes icin deglde bnm gibi olanlar icin insallah cabuk atlatiriz canm bsy sorucam simdi bugun dogum sonrasi konturolumuz vardi gittik ikinci topuk kani alindi birde gozunde hafif sarılık vardi doktor o kadar onemli degl sarilik icin kan almamiza gerek yok bu gecer sadecd gozunde var dedi acaba gecermi bsy yapmama gerek yokmu

Kızlar ben de kontrole gittim bugün 37+5 im bebek 3530 gr dedi nst de biraz sancı çıktı ama normal dedi 100ü bulan sancım vardı 1 tane 3 tane filan da 60 vardı zaten zor tamamladık nst yi bebek hiç durmadı 2 kere yapıldı bir tanesini yarısına gelmişti bebek vura vura bozdu kaymış hemşire yırttı kağıdı baştan başlattı yaramaz hiç yerinde durmuyor dedi tabi benim bel gitti bu arada. 10 gün sonra gel dedi çok uzun bir süre değil mi sizce

Uzun bence benim.kontroller 2 gunde 1 e dustu

Benim kontrolde haftada 1 kere. Yani keşke araları bu kadar uzun tutmasa doktorlar

Uzun bence benim.kontroller 2 gunde 1 e dustu
Benim kontrolde haftada 1 kere. Yani keşke araları bu kadar uzun tutmasa doktorlar
Devlet hastanesi ya ondan sanırım ben yarın başka bir doktora özele gideceğim galiba devlette tam güvenemiyorum hiç bir şey söylemiyorlar alışkın değilim kendi doktorumla oturup sohbet ediyorduk resmen

Kızlar benim elde ayakta şişme hissizliği karpel tünel sendromu devam ediyor hala elim kapanmıyor soran olmuş galiba etiketleme yapamadım
Yüzün parmaklarım hala kapanmıyor
Canım şişlikler için tuzu tamamen kes ve günde 3 litreye yakın su iç inan faydası oluyor. Ben de davul gibiydim şimdi düzeldim. Bi de magnezyum kullanıyor musun karpal tünel sendromunu da öyle atlattım ben şimdi çok rahatım.

Temizlik bitsin diye bekliyorum galiba :)) çanta hazırlamaya Gücüm yok hissediyorum bı de biraz dolabın başında durunca karnıma batmalar geliyor oturur kalıyorum sonra :))
Ben bugün dip köşe temizlik yaptım üstüne banyoda ayağım kaydı düştüm yok yinede gelmiyom diyo bebiş zorla çıkaracagız yavrumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…