2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar yine benim kafamda deli sorular var,

Sterilizasyon aleti hic kullanmadim, bana postmodern kuresel sermayenin oyunlari gibi geliyor.

Ilk oglumda şise icme suyunda kaynattim biberonlari falan. Sonra enistem bana guldu, tıpta steril olmayan bir seyle steril bir sey temasa gecerse, sterilize ettigimiz seyin steril ozelligini kaybettigini anlatti uzun uzun.

Eyvaahhh diye panik olmustum. Simdi size soruyorum madem steril olmayacak amac sadece mikrop kırmak cesmedeki aritma suyuyla kaynatıversem olur mu?

Rahat anne yazıyor direk çeşme suyunda kaynatılmış suda 5 dk beklettim.

Benim sipanin delirmesi hayra alamet degilmis kizlar. Yarin dabah 9 da yine doktora gidecegiz. Duruma gore Muhtemelen 12 gibi sezaryene alacak beni.
Hayırlısı olsun. Gelmek için doldu vakti sen kendini hazır hisset yeter. Zaten gelmek istemis olacak buda çok güzel.

Yazamasam da arada okuyorum canlar aklım siz de valla gözünüz aydın bebekleriniz hayırlı sağlıklı olsun inşallah ve kolay doğumlarınız olsun

Geçenler de akşam eşim kızımıza bez alıp dönerken alkollü sürücü çarpmış arabaya arkadan ev zaten kalabalıktı neyse ki eşimin bir kaç sıyrığı dışında bişeyi yok nazar mıdır nedir moralim bozuldu ondan dolayı
Kv kpler de gitti baş başa kaldık sonunda ailecek.. Oğlum da çok sahiplendi kardeşini benden başkasının almasına izin vermiyor Defneciğim diye geziyor evde bizde durumlar böyle işte

Benim sipanin delirmesi hayra alamet degilmis kizlar. Yarin dabah 9 da yine doktora gidecegiz. Duruma gore Muhtemelen 12 gibi sezaryene alacak beni.

Doktorlarda bi garip bebek hareket etse suç etmese suç.. yavrucaklar anne karnında daha ne yapacağını şaşırdı. Bu hareketlerinin nesini anormal karşıladı doktor ?

Geçmiş olsun canım ya Allah daha beterinden korusun. Abi kardeş aşkı diye bişey var gerçekten bende doğduğumda abim hep beni ayağında sallıyormuş annemede anne sen dinlen diyormuş. Maşallah size

Ben de hazır suda ocakta emzik biberon mama kasigini 5 dk kaynattim. Ben de almadım makine
Hayirlisi olsun canım gelmeye karar vermiş efsun bebek.

Geçmiş olsun canım cana gelmemiş nazar çıkmıştır. Maşallah defneye ne güzel evinde sizinle daha guzel gunleriniz olsun.inşallah benim oglum da oyle olur kardesine.yaklastikca ikisine de esit davranucak miyim kaygisi basladi bende de...kıskanma normal bi duygu ama ondan da ilgiyi eksik etmiycem inşallah duygusal benim oğlum içine atar sonra şimdilerde hep bunu dusunuyorum

Hayırlısı olsun. Gelmek için doldu vakti sen kendini hazır hisset yeter. Zaten gelmek istemis olacak buda çok güzel.
Bakalim yarin sabah belliolacak cok net olarak hersey.

Hayırlısı canım bir şekil doğacaklar artık nasıl hayırlı olacaksa öyle olsun üzme kendini :)
Aynen oyle. Ama suan panik halde degilim desem yalan olmaz.
1 şubat bebesimi geliyo yoksa
Oyle gorunuyor

Doktorlarda bi garip bebek hareket etse suç etmese suç.. yavrucaklar anne karnında daha ne yapacağını şaşırdı. Bu hareketlerinin nesini anormal karşıladı doktor ?
Son kontrolde 3.400 idi kilosu pazartesi bugun 3.200 olmus muhtemelen benim gribimden etkilenmis. Suyu kisitli bir hal almis. Birde kordon rahim agzina gelmis acil bir açılma durumunda hayati risk yaratiyormus.

Ne çektin be Nemesis başından beri hep olumsuz ihtimaller,hepsi de sonradan asılsız çıktı şükür,bu sefer de öyle olur sağlıkla alırsın inşallah Efsununu kucağına

Ne çektin be Nemesis başından beri hep olumsuz ihtimaller,hepsi de sonradan asılsız çıktı şükür,bu sefer de öyle olur sağlıkla alırsın inşallah Efsununu kucağına
Ben kendi kendime negatif enerji verdim heralde. 24. Haftaya kadar ne bulanti ne kusma ne en ufak sorun oldu. Hep hamile gibi degilim cok rahat gecti hersey dedim. 25. Haftada tepetaklak oldu hersey. Kendim ettim.kendim buldum yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…