2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Geçmiş olsun canım ya Allah daha beterinden korusun. Abi kardeş aşkı diye bişey var gerçekten bende doğduğumda abim hep beni ayağında sallıyormuş annemede anne sen dinlen diyormuş. Maşallah size
Çok sağol canım evet bayağı ılımlı çıktı kardeşine bakalım inşallah ilerde de böyle olurlar :)

Bnm ki de tepki vermez pek canım kıskandığında kenara köşeye çekilir öyle olmadı olmaz da umarım ben karnını doyurup beşiğine yatırıyorum zaten hep uyuyor o yüzden yine de onun yanında ilgilenmiyoruz genelde alışana kadar böyle :)

Ben bugün dip köşe temizlik yaptım üstüne banyoda ayağım kaydı düştüm yok yinede gelmiyom diyo bebiş zorla çıkaracagız yavrumu

Geçmiş olsun kuzum...sen niye zorluyosun kendini diycem ama ben kendi işimi kendim görmek için yırtınıyorum. Bu arada banyoda ben de kaydım, ramak kaldı sırt üstü düşüyodum tüm iç organlarım yer değistirdi sanki...bebegim bi hopladı...hayırlısıyla kazasız belasız doğursaydık

Rahat ol canım kötü bişey olmayacak ki sezaryen de doğum sonuçta inşallah güzel geçecek

Hadi hayırlısı canım. Dilerim her şey gönlünce ilerler sağlıkla ve zamanında kucağına alırsın yavrunu

geçmiş olsun canım Ayy keşke bizde başbaşa kalsak ailecek oğlum çok seviyor kardeşlerini ama sürekli oğlumu odadan çıkardıkları için sinir oluyo tabi ben ne desem boş yalnız kalmak istiyorum artık bu arada maşallah abi kardeşe çok güzeller canım

İlk izin günümü evde geçiremedim, yarın da kontrol var. Cuma da temizlikçi gelecek

Ben artık deli gibi yatmak istiyorum

Beni son 3 hafta haftada 2 kez cagirdi. Salı ve Cumalari nst' ye soktu hep.

kizlar hayirli dogumlarimiz olsun inşallah ben31.haftamdayim sizler bana göre tecrübelisiniz, biberon yikama icin deterjan ne aldiniz yatak ne aldiniz en merak ettigim sey ntsye ne zaman baglar doktor cati muayene sini ne zaman yapar yarinda muayene ye gidicem

Nst 36 da her hafta çatı 38.haftada başlıyor

Geçmiş olsun Allah korumuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…