2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar kontrolden çıktım 38+3 üm nst de sancı 30 ü geçmedi. Hep 10 un altında. Ultrason la bakmadı. Ama benim kasıklarımda sürekli ağrı var. Doğum hiçbir şey yokken birden bire başlayabilir mi? Yoksa önce nst lerin tavan yapması mı beklenir?

Sıyırma diyorlar. Bende duydum bunu doktordan. Bir seçenek neticede %70 etkiliymiş. Ama tabi bebeğin tam yerleşmiş olmasi gerekiyor vs bir kaç sartı var. Miad aşımında yapıyorlarmiş genelde.

Ben cahilmişim bu konuda, ilk duyduğumda gözlerim büyüdü şok oldum adeta :)

Süper, Dakik bebek senin ki :)

Yatak kizimdan kalma park yatak var sonradan sallanan beşikte aldık mecburen 2 ayın sonunda ama siz siz olun sallanmaya alismasin dicem ama benim ki hiç uyumaz haldeydi insallah oğlum uyur
Nts ye 35 gibi giriliyor 37/38 gibi de çatı muayenesi oluyor

Benim de hiç sancim çıkmamıştı 20 lerde hep... 38+3 oldum bugün bilmiyorum pazartesiye kadar sancı filan gelir mi ?

Slm kızlar benim 3. Doğumum olcak allah nasip ederse. 32 haftaligim ve bebeğim hala ters sizin bebisler kaç haftaya kadar terslerdi?ve nemesis dışında bebeği ters kalan oldumu başka ?

Yaramaza bak sen yaa, nst yi bile tınlamamış :)

10 gün bana da uzun geldi bu haftalarda ama bilemedim.

Benim sipanin delirmesi hayra alamet degilmis kizlar. Yarin dabah 9 da yine doktora gidecegiz. Duruma gore Muhtemelen 12 gibi sezaryene alacak beni.
Neden ki nasıl anladın. Benim de çok hareketli. Sözde kanala da girdi ama hala poposunun yerini değiştiriyo ayaklarını uzatıyo. Acaba bende korksam mı ki

Çok geçmiş olsun canım.

Minik abiye de aferin :)

Teşekkürler, hepimizin inşallah.
Binilerin yıkama için henüz bilmiyorum ama yatak olarak altınyatak tan istediğim ölçüyü yaptırdım ben, çok da memnun kaldım.
Nst de genelde 32.haftada başlıyor.

Neden ki nasıl anladın. Benim de çok hareketli. Sözde kanala da girdi ama hala poposunun yerini değiştiriyo ayaklarını uzatıyo. Acaba bende korksam mı ki
Benimki hareket edince pozisyon degistirmis. Kordonu acikta kalmis. Yani sorun hareketli olmasi degil. Hareketle aldigi pozisyon. O da ters olusundan kaynakli.

Benimki hareket edince pozisyon degistirmis. Kordonu acikta kalmis. Yani sorun hareketli olmasi degil. Hareketle aldigi pozisyon. O da ters olusundan kaynakli.
Canim bugün nette okudum ters olan bebeklerin son haftalarda sürekli kontrol edilmesi gerekirmis sanırım bu sebeplerden işte

Cnm kilo mevzusu bana çok ta inandırıcıgelmiyor almasa anlarımda vermesi çok saçma ölçerken az farklı ölçseler yrm kg fark ediyor zaten ama suyu ve kordonuyla alakalı durum için birşey diyemiycem bu cadı sezaryan ike gelecek herhalde daha da düşünüp kendini yıpratma hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…