2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ya iki saattir sürekli karnım sertleşiyor ve normale dönüyor . Sancım yok. Enfeksiyon için fitil kullanmıştım o mu etkiledi acaba . Bebek hareketleri de az. Hastane ile aynı mahalledeyiz gidip nst ye girsem mi acaba , yoksa pimpirik mi yapıyorum ki

Kanala inmesi cok sancili bi surec ya da bende oyle oldu sanirim gecen haftadan beri agridan hareket edemiyorum resmen.

Bana da sanki hep hamileymişim ve hiç doğmayacakmış gibi geliyor

Hele ki bebek doğunca karnım nasıl boş olacak diye düşünüyorum. O kadar unutmuşum
Ilk gebelikte oyle oluyor sanki hep hamile kalacaksin bir daha eski haline donemiyeceksin saniyorsun. Simdi ikinci yaa biliyorum eski halime dobecegim

Kasılma olabilir canim kac dk da bir toparlaniyor ve kac sn süruyor bunu ölcmeye calis.15 snden uzun suruyorsa kasilma doğum kasılmasi olabilir demisti bana ebe.

Kızlar saat 18:00 den beri bebek karnımın bi yerinde toplanıyor top gibi oluyor resmen sonra düzeliyor ama yine oluyor hemen ardından. Sancım falan yok neden böyle oluyor anlamadım ?

Benimki hareket edince pozisyon degistirmis. Kordonu acikta kalmis. Yani sorun hareketli olmasi degil. Hareketle aldigi pozisyon. O da ters olusundan kaynakli.
Allah Allah daha neler duyacağız bu doktorlardan. Nasıl bir pozisyon almış olabilirki daracık yerde Allah yardımcın olsun. Tedirgin olma. Dua et bol bol.

Canım banada oldu dün gece. Ama bugün hiçbirşeyim yok. Hatta 5-6 kez kasıldı. Bugün de hiç kasılmadı. Sen ne yaptın? Dr gittin mi?

Kızlar akıntı durumunuz nasıl? Benden her wc ye girdiğim de krem rengi akıntı geliyo kokusuz ama. Daha önceden de akıntım çoktu kültür felan alınmıştı fitil vermişti şimdi yine geliyo

Kızlar akıntı durumunuz nasıl? Benden her wc ye girdiğim de krem rengi akıntı geliyo kokusuz ama. Daha önceden de akıntım çoktu kültür felan alınmıştı fitil vermişti şimdi yine geliyo
Benim de akıntım var ped kullanır hale geldim koku yok rengi krem kızımda da vardı hep ondan akıntı normal geliyor bana ama kokulu ve rengi sarımsı ise enfeksiyon olabilir

Günaydınn kızlar , gece bel ağrıları adet sancısı gibi sancılar çeken var mı? Ben 3 gecedir çok çok yoğun yaşıyorum , bu sefer bu saatlere kadar ayılıp yataktan kalkamıyorum
Aynı benimde canım saga sola dönmekten uyuyamiyorum gece artık belimden catir catir sesler geliyo adet ağrısı gibi ağrılar geceleri fazla olmuyo ama bazen alt tarafta sızlama oluyo ayaktaysam eger o an kitleniyorum adım atamıyorum çok kötü oluyo idrar yollarında mi bişey ondan mı sizliyo yoksa çatı kemiklerine mi baskı yapiyo bebek anlamıyorum...gece bende sık sık uyuyup uyandığımdan sabah kalkamıyorum ve senden daha geç kalkıyorum hatta sonra da 1 saat ayılamıyorum bide artık kendimi daha yorgun daha bitkin halsiz hissediyorum hatta herşeye isteksizim canım bişey yapmak istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…