2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benimkide sürekli hareket halinde değil ama hareket edincede sert hareket ediyor. Hatta alt tarafımı kafasıyla ittirince aha çıkacak diyorum..
Benim hala göbek deliğimin üst tarafında poposunu ve bacaklarını hareket ettiriyo aşağıda tık yok

Benim de akıntım var ped kullanır hale geldim koku yok rengi krem kızımda da vardı hep ondan akıntı normal geliyor bana ama kokulu ve rengi sarımsı ise enfeksiyon olabilir
Yok kokulu ve sarımsı değil beyaz krem rengi bişey. Bende hep günlük ped kullanıyorum kontrolum pazartesi daha

Benim sipanin delirmesi hayra alamet degilmis kizlar. Yarin dabah 9 da yine doktora gidecegiz. Duruma gore Muhtemelen 12 gibi sezaryene alacak beni.
Hadi bakalım canım hayırlı haberlerini bekliyoruz...gönlünü ferah tut hayırlısı ile herşey yolunda gider inşallah sağ salim alirsin efsun kuzucugu kucağına..belkide çıkmak istiyo artık ondan hareketlendi sıpa yolu da bulamayinca ben anneme şöyle bir dalak böbrek çalışayım ozaman alırlar beni burdan dedi :)

Kizlar bende bugun acaba dogururmuyum diye dusundum. Cunku kasilmalarim sıklasti bugun hatta bir ara dedim hastaneye falan mi gitsem arka arkaya kasilmam oldu. ama sonra gecti. Ablamla konustum oda kasilmam vardi 5 dk bir faln dedi ondan mi etkilendim bilmiyorum. Kasilmasi 30 sn falan suruyormus onunki. Tabi hastaneye gittiginde 4 cm acikligi varmis ama 12 saat sonra doğmuş yeğenim. simdi eve geldim bakalim takip edicem kasilmalari. kızımda hareketlenmeye basladi aksama kadar cok hareketli degildi onunda endişesi olmuştu. Cumada kontrolum var ozamana iyice noluyosa olsada doktorda gorse ne zaman ne yapar bu kiz :))

Kızlar saat 18:00 den beri bebek karnımın bi yerinde toplanıyor top gibi oluyor resmen sonra düzeliyor ama yine oluyor hemen ardından. Sancım falan yok neden böyle oluyor anlamadım ?
Canım seninde başlamış yalancı kasilmalar ozaman bikac kez olduktan sonra geçiyorsa sıkıntı yok benim her akşam gibi oluyor artık

Ya geçmiş olaun canım allah beterinden saklasın neyse ki eşin iyiymiş. Ay ne güzel darısı başımıza hep böyle mutlu olum inşsllah :)

Kızlar benim de kontrol bügündü saat 11 de önce nst ye girdim sancılar anladığım kadarı ile 50 ye yakın çıkmış en fazla...daha sonra 12 de dr a gittim baktı cok şükür hala bas geliş pozisyonda 36+5 3100 gram boyu da 50.96cm...sancilar hakkında bilgilendirme yaptı hangi durumlarda hastahaneye gideceğimi anlattı aniden suyum geldiğinde kanlı akinti olduğunda özelllikle belden girip ön tarafa doğru yayılan periyodik olarak giren sancılar olduğunda sadece duşunu al ve direk doğum katina gel dedi bu olan toplanma bırakma kasılma adet ağrısı olayından bahsettim normal artık olması dedi...cati muayenesini yine sordum israrla açılmam olunca bakacağını söyledi şimdi geregi yok dedi Zaten son anlarda çok haşir neşir olcaz orayla dedi :)ben doguma kadar kilosu 4000 gram üstüne çıkarsa sezeryan olsun dedim güldü zaten 4000 gram üstü olursa ben sezeryan yaparim dedi..akintim çok sulu dedim normal dedi açılmam yokmuş doğum için 3 hafta var daha dedi ama artık gelirse de normal dedi her an da olabilir haftasini da bekleyebilir dedi kontroller 10 gunde 1 e düştü artık haftaya çarşamba yine var bakalım bende durum bu

G gokce41 Canım çok geçmiş olsun verilmis sadakaniz varmış Allah korumuş eşini çocuklarının babasını Allah beterinden saklasin

Canım seninde başlamış yalancı kasilmalar ozaman bikac kez olduktan sonra geçiyorsa sıkıntı yok benim her akşam gibi oluyor artık

Demek yalancı kasılma dedikleri şey buymuş. Yaklaşık 2 3 saat sürdü ama sancım ve ağrım yoktu sadece arada kasıklarıma bi kramp girdi o kadar canım :) yaa ne zaman doğcak bu sıpalar

Ne güzel haberler almışsın canım gözün aydın :) Az kaldı kavuşmaya

Kızlar nst ye girdim . Sancım yoktu kasılma vardı sadece ama nst de 60-80 arası düzensiz sancılar çıktı. Alttan baktı açılma yoktu ama sancılar siklasirsa açılma olabilir . Yatış yapalım dediler. Ben istemedim. Ev yakın zaten bisey hissedersem gelirim dedim.yatış kabul etmedigime dair imza attım çıktım.sancım yoktu ama nst de çıktı düzensiz şekilde. Yarın kontrole gitcem bakalım. Biraz stres oldum ama iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…