- 9 Ağustos 2016
- 364
- 238
- 53
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #38.921
Allah kolaylikla kucagina almayi nasip etsin canim.Bak sen bıdırığa babasını bekleyemedi süpriz yapmak istedi demekKızlar yaklaşık 4 saattir kasılmalar var, biz hastaneye gidiyoruz.
Ateş geliyooor galiba
Dualarınızı bekliyoruz :)
bende aynıyımBi an ben yazdım sandım bunu. 32. Haftadan beri hazır olan çantam, 34. Haftadan beri erken olabilir demesine rağmen gelmek bilmeyen bebeğim, sürekli süpürülüp silinen ev ama ne gelen var ne giden daha ne kadar beklicez acaba
BENDE KOrkunç bir şekilde akıntı başladı ara ara olurdu ama hiç bu kadar çok olmamıştı, acaba üşüttüm mü yoksa mikropmu kaptım dedim ama ikiside yokmuşson zamanlarda olurmuş. Birde dünden beri bacaklarımı kapatamaz oldum iyice indi heralde kanala diyorum kütür kütür her işi kendim görürken bugün ev berbat ama yarın ki temizlik için toplama bile yapamıyorum. İştahım iyice gitti canım istemiyo hiç bir şey sırf vicdan yaptığımdan peynir süt soda yumurta ceviz gidip elip atıştırıyorum bişiler. Arkadaşıma anlattım bacım doğurucaksın eli kulağında benden söylemesi dedi şimdi salak gibiyim ne yapsam telaşına düştüm öyle uzandım burada geziniyorum
Evet sanki bunlar doğumun yaklastiginin habercisi gibi . Netten bakınca hep böyle şeyler yaziyordu. Hayırlısı diyelim. Artık zamanlari geldi. Bende valla bu türlü ev işi bitmiyor anlamıyorum.her şey öylece duruyor biseyler yapmaya çalışırken gün bitiyor . Inşallah minnoslar çok ansizinda gelmez
Kızlar yaklaşık 4 saattir kasılmalar var, biz hastaneye gidiyoruz.
Ateş geliyooor galiba
Kızlar etiketleyemedim tek tek.Kavustum cok şükür kızımaIkimiz de iyiyiz cok sükür . Ameliyat sirasi oncekine gore agriliydi.
Allah hepinizi sağlıcakla kurtarsin. 38+5 erken miydi diye düsünürken kucagima alinca iyiki dedim.
Bir haftadır giremedim iyi dileklerini sunan herkeze teşekkür ederiz doğum yapanlara hayırlı olsun yapacak olanlarında allah yardımcısı olsun inşallah biz erken kavuştuk ama çok şükür hiçbi sikintimiz yok 10 günlük olduk bugün teyzeleri darısı basiniza insallah
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/kahveci34.841097/
, @zey90nep @kahveci34
Kizlar cok sagolun su an suyumu takip ediyorlar daha sanciya baslamadilar bakalim 1-2 cm aciklik var dedi su an okadar onemli degil dedi.
Aynen canım ben haftaya gelan bekliyorum ama bizimkinin keyfi ne zaman gelmek ister bilememAy valla herkes doğum yapınca insan nasıl hevesleniyormus . Bende haftasonu tüm işlerimi halletmeyi düşünüyorum.sonra artık doğsun diye beklemede olacağım . Bakalım bizim minikler ne zaman gelecek . Zaten öyle böyle derken şubatı gördük çok şükür
Ay gelirlersede ben yakınlarıma söyledim valla çok kalabalık etmeyin diye belliki ne kadar hazırlık hapsakta eksiklikler olacak hiç utanıp sıkılamamEvet sanki bunlar doğumun yaklastiginin habercisi gibi . Netten bakınca hep böyle şeyler yaziyordu. Hayırlısı diyelim. Artık zamanlari geldi. Bende valla bu türlü ev işi bitmiyor anlamıyorum.her şey öylece duruyor biseyler yapmaya çalışırken gün bitiyor . Inşallah minnoslar çok ansizinda gelmez
AyyyyKızlar yaklaşık 4 saattir kasılmalar var, biz hastaneye gidiyoruz.
Ateş geliyooor galiba
Üzülüyorum şu an doktor yüzünden mi oldu acaba diye ili gündür ishalim var bu gün sabahta kustum bunlardan şüphelendi zaten doktor çatıya bakınca da yumuşamış açılmış dedi nişanımı zorla mı getirtti ne yaptı bilmiyorum moralim çok bozuk ağlayacağım şimdi sinirden
Canım tam olarak kaçıncı haftada doğum yaptın?küveze girdimi bende 37+3 e gün verdiler korkuyorum.Bir haftadır giremedim iyi dileklerini sunan herkeze teşekkür ederiz doğum yapanlara hayırlı olsun yapacak olanlarında allah yardımcısı olsun inşallah biz erken kavuştuk ama çok şükür hiçbi sikintimiz yok 10 günlük olduk bugün teyzeleri darısı basiniza insallah
Ya benim akrabam yok burda hepsi eşimin tarafı o yüzden biraz çekiniyorum da ne yapayım artık aniden gelirse yapacak bisey yok. Ev bu illa ki dağılır . Biz ve bebisler sağlıklı olalım yeterAy gelirlersede ben yakınlarıma söyledim valla çok kalabalık etmeyin diye belliki ne kadar hazırlık hapsakta eksiklikler olacak hiç utanıp sıkılamam
Ablamada dedim hastaneye gelirsin sonra eve geçersin evi derleyip toplarsın biz çok heyecanlı bi çiftiz çıkar ayak evi eminim savaş alanı gibi bırakırız
Aaa o Dr u tanıyorum galiba ben esmer gözlüklü uzun boylu bir Dr demi ? Medicana Beylikdüzünde gitmiştim aşılama yapmıştimNerde oturuyorsun canm ? Bn Zeytinburnu Avrasiya hospital da sezaryen dogum sigortali 2100tl ye yaptim cok memnun kaldim nirmal dogum sigortali 1900 doktor Mehmet Koç cok iyi doktor
Evet canm esmer uzun boylu adam eskiden saclari uzundu suan kisa sacli bnmde tup bebek tedavimi kendisi yaptiAaa o Dr u tanıyorum galiba ben esmer gözlüklü uzun boylu bir Dr demi ? Medicana Beylikdüzünde gitmiştim aşılama yapmıştim
Sağol canım inşallahHadi hayırlısıyla kucağına al inşallahağda önemli ya bi anda alttan muayene oldum bende çok utandım. Haftasonu ağda işini halletmek istiyorum. Her şeyin hazırsa tamamdır . Artık güzelce bekleme vakti , Allah ne zaman derse tabi .
Maşallah gözün aydınKızlar etiketleyemedim tek tek.Kavustum cok şükür kızımaIkimiz de iyiyiz cok sükür . Ameliyat sirasi oncekine gore agriliydi.
Allah hepinizi sağlıcakla kurtarsin. 38+5 erken miydi diye düsünürken kucagima alinca iyiki dedim.
Bende öleyim ama yemek lazım süt için yemezsek sütümüz olmazBizde oyleyiz gecd uyku yok bunada şükür ama bnm hic istehem yok kuzum canm hic bsy istemiyo sende de oldumu boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?