2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Akıntı bende de var ama baştan beri vardı. Arttı mı dersen mesela bugün çokken yarın azalabiliyor hiç belli olmuyor. Benimki daha kanalda değil sağ kasıkta kafası duruyor dedi dr. İştahsızım bende ama öyle böyle değil. Sabah kalktığımda dahi tok gibiyim. Bebe aşağı inince mide rahatlıyor yemek kapasitesi artıyor diyordu kızlar bende hala olmadı. Ev işleri yapasım yok bugün temizlik yapan kadın geldi üstümden nasıl bir yük kalktı anlatamam. Tüller perdeler yıkandı camlar koltuklar silindi genel temizlik yapıldı hafifledim vallahi. Evlendiğimden beri buzdolabının arkasını hiç çekip silememiştim çekti kadın sağolsun bildiğin leş doğum öncesi yani benimki 15-20gün daha doğmazsa bi kere daha genel temizliğe çağırırım memnun kaldım kadından. Sende eğer mümkünse yardımcı çağır kendin dinlen. Boşver temizliği filan.

Benimde gözümde büyüyordu rahatladım bugün yapılınca çok şükür. Bundan sonra dinlenicem. Bir iki kurabiye yapıp buzluğa atıcam önümüzdeki günlerde. Bebemin hastane süsü çikolatası filan tamamlarım. O zaman gelebilir.

Kızlar yaklaşık 4 saattir kasılmalar var, biz hastaneye gidiyoruz.
Ateş geliyooor galiba

Dualarınızı bekliyoruz :)

Ay bi anda herkes doğurmaya başladı sağlıkla gelsin inşallah bizi haberdar et mutlaka

Sağlıklı huzurlu bir ömrü olsun. Allah bahtını açık etsin yavrunun, çok geçmiş olsun canım

Amiiinnn bizi burda unutmayın e mi

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/kahveci34.841097/
, @zey90nep @kahveci34
Kizlar cok sagolun su an suyumu takip ediyorlar daha sanciya baslamadilar bakalim 1-2 cm aciklik var dedi su an okadar onemli degil dedi.

Canım sende mi doğuruyordun ben kaçırmışım şuan benden geriye kalan herkes doğuruyor gibi hissetmeye başladım inşallah sağlıkla gelsin bebeğin koynuna

Aynen canım ben haftaya gelan bekliyorum ama bizimkinin keyfi ne zaman gelmek ister bilemem

Ay gelirlersede ben yakınlarıma söyledim valla çok kalabalık etmeyin diye belliki ne kadar hazırlık hapsakta eksiklikler olacak hiç utanıp sıkılamam
Ablamada dedim hastaneye gelirsin sonra eve geçersin evi derleyip toplarsın biz çok heyecanlı bi çiftiz çıkar ayak evi eminim savaş alanı gibi bırakırız

Merhaba bu sayfayı heycanla takıp ediyorum bende 2 hamileliğmin başındayım.

Korkma hic bir dr nişani zorla getırtmez yada doğum başlamadan başlatamaz oyle bir şey olsa herkes öyle yapardı dımı sunu sancı denemezdı bile bebişinin geleceği varmiş sadıce sağlıkla gelsın inşallah.

bicirbicircadi gittim canım doktora nst de sancı yok tabiki ama idrar yolunda enfeksiyon çıktı. Hamilelikte bu geçirdiğim 3. Enfeksiyon antibiyotik tedavisi gördüm fitil kullandım yok yani o kadar temizliğime dikkat etmeme rağmen kurtulamadım su enfeksiyondan

mucka tabi tabi mümkün değil ben yapamam zaten canım artık iyice ağırlaştık risk almaya hiç gerek yok, yarın banada yardımcı gelecek o geldiğinde kolaylık olaun diye ince ayrıntılı düzen işlerini yapayym istedimde elim gitmedi bir türlü
Bir de doğum yapanları / yapacakları okuyorum hevesleniyorum gelsinler artık yaaa

Selam kızlar dogum yapanlara masallah diyorum Rabbim bağişlasin. Yapmak üzere olanlara Rabbim kolaylik versin. Benim ablam dogumum olacak diye geldi ama benim agrim bile yok sen benden saglamsin diyip beklemekten vazgecti yarin evine dönüyor ben gün gectikce daha hafifim sanki

Canım tam olarak kaçıncı haftada doğum yaptın?küveze girdimi bende 37+3 e gün verdiler korkuyorum.

Ya benim akrabam yok burda hepsi eşimin tarafı o yüzden biraz çekiniyorum da ne yapayım artık aniden gelirse yapacak bisey yok. Ev bu illa ki dağılır . Biz ve bebisler sağlıklı olalım yeter

Nerde oturuyorsun canm ? Bn Zeytinburnu Avrasiya hospital da sezaryen dogum sigortali 2100tl ye yaptim cok memnun kaldim nirmal dogum sigortali 1900 doktor Mehmet Koç cok iyi doktor
Aaa o Dr u tanıyorum galiba ben esmer gözlüklü uzun boylu bir Dr demi ? Medicana Beylikdüzünde gitmiştim aşılama yapmıştim

Sağol canım inşallah

Homely_angel mabada sağlıkla gelsin brbişler inşallah. Habersiz bırakmayın bizi

Çok bakamadım bu ara kızlar. Annem gitti bugün kaldık bi başımıza
21 günlük olduk biz kontrolümüz vardı bugün. Şükür kilo alımı falan iyiymiş. Bi dahaki kontrol bir ay sonra kalça ultrasonu da o zamanmış

Maşallah gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…