Akıntı bende de var ama baştan beri vardı. Arttı mı dersen mesela bugün çokken yarın azalabiliyor hiç belli olmuyor. Benimki daha kanalda değil sağ kasıkta kafası duruyor dedi dr. İştahsızım bende ama öyle böyle değil. Sabah kalktığımda dahi tok gibiyim. Bebe aşağı inince mide rahatlıyor yemek kapasitesi artıyor diyordu kızlar bende hala olmadı. Ev işleri yapasım yok bugün temizlik yapan kadın geldi üstümden nasıl bir yük kalktı anlatamam. Tüller perdeler yıkandı camlar koltuklar silindi genel temizlik yapıldı hafifledim vallahi. Evlendiğimden beri buzdolabının arkasını hiç çekip silememiştim çekti kadın sağolsun bildiğin leş
doğum öncesi yani benimki 15-20gün daha doğmazsa bi kere daha genel temizliğe çağırırım memnun kaldım kadından. Sende eğer mümkünse yardımcı çağır kendin dinlen. Boşver temizliği filan.
Benimde gözümde büyüyordu rahatladım bugün yapılınca çok şükür. Bundan sonra dinlenicem. Bir iki kurabiye yapıp buzluğa atıcam önümüzdeki günlerde. Bebemin hastane süsü çikolatası filan tamamlarım. O zaman gelebilir.
Ay bi anda herkes doğurmaya başladı
sağlıkla gelsin inşallah bizi haberdar et mutlaka
Sağlıklı huzurlu bir ömrü olsun. Allah bahtını açık etsin yavrunun, çok geçmiş olsun canım
Amiiinnn
bizi burda unutmayın e mi
Canım sende mi doğuruyordun ben kaçırmışım şuan benden geriye kalan herkes doğuruyor gibi hissetmeye başladım
inşallah sağlıkla gelsin bebeğin koynuna