2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya benim akrabam yok burda hepsi eşimin tarafı o yüzden biraz çekiniyorum da ne yapayım artık aniden gelirse yapacak bisey yok. Ev bu illa ki dağılır . Biz ve bebisler sağlıklı olalım yeter
Evet senden yada bebişin sağlığından kıymetli değil dağınık olursada olur

nemesis tatlım cok güzel cıkmışsınız maşallah Allah yokluklarını göstermesin cok güzel bir hayatınız olsun inş mutlu saglıklı bir şekilde

Kizlar suyum azalmis ve bebegim minyon oldugu icin yatisimi verdi suni sanci verip doguma alicaklar. 1-2 gun surebilir dedi. Ay aglicam simdi dun dalga geciyordum evde. Dua edin kizlarr:)
Korkma canım Allah kolaylığını verir inşallah..hayirlisi ile sağlıklı bi şekilde al kucağına bebeğini inşallah bize de hayırlı haberlerini ver :)

Doğdu şimdi de uyuyo demek efsuncuk:) unutmussundur herşeyi ama kucağına alınca sağlıklı bi şekilde aldın ya kucağına sen de iyisin evinize geçince düzene girer herşey bence:)

Gozun aydin. Rabbim uzun saglikli bol sansli bir omur nasip etsin ufakliga

Kızlar benim akıntılarım su gibi resmen kıvamlı değil. Kontrolümüz ptesi acaba amniyon sıvı sızıntısı mı bu. Çok arttı. Tedirginim suyu biterse yavrumun.
Yok canım benimde öyle akintim dr uma sordum normal dedi suyun gelse öyle damla damla gelmez birden gelir dedi korkma ayaktayken benim daha çok geliyor..

Bende varım varım canım salı günü olan kontrolde 36+5 tim dr 3 hafta var demişti bugün 37+0oldum hiç gelecek gibi değil..

Bugün benimde son kontrolum yapıldı net de hiç sancim çıkmadı anestezi Dr u ile konuştuk spinal_epidural beraber yapacaz dedi acıyı en aza indirmek içinmis inşallah iyi olur .. pazartesi 05/2 yi bekleyenlerdenim.. tabi şu iki gün sürpriz bisi yapmazsa yapsada buyursun gelsin paşam .. annesi hazır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…