- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #38.881
8 aydır haftalık kanamam oluyo ve nedeni tam belli değil. En son rahim ağzındaki yaradan denildi ama kesin değilmiş. Sağlıkla doğsunda kilosu felan önemli değil benim için hem doğurması kolay olur belkiTakma canım ya boşver , ben zaten boşuna stres yapıyorum farkindayim. Allah başka dert vermesin. Sağlık olsun yeter. Riskler neler ? Dikkat et sende. Inşallah hepimiz sağ salim alırız bebeklerimizi.
Ya aralıklarla olsa sancı dicem ama tuhaf bişi geliyo ince sızı gibi hep ağrıyo. Ay inşallah öyledir ya artık doğuralımKızlar ne kadar doğru bilmiyorum ama internette okumuştum. Adet ağrıları gibi ağrılar olması dogumun yaklastiginin habercisi diyordu.
Bende heyecanla bekliyorum ama tık yok 34.haftadan beri çanta hazır duruyor orda.her gün bugün doğacak diye ev süpürülüyor, siliniyor, tozlar alınıyor, gelen giden yok:) gün içinde 20tane mesaj hala doğmadı mı diye, heyecanlıyım, inşallah sağlıkla gelsin hepimizin bebekleri..benimki küçük bir bebek olacak, 3kiloyu geçmez dedi doktor, üzüldüm biraz ama sağlıklı olsunda, napalım dışarda büyütücez.suyu, kalbi , hareketleri güzel takılma kiloya dedi.
Anlatilmaz yasanir derler ya o hesap. Tarifi mumkun degil. Bir yandan tarifsiz bir sevgi seli diger yandan endise seli cunku tamamen sana bagimli sensiz yasam sansi yok.
Bende heyecanla bekliyorum ama tık yok 34.haftadan beri çanta hazır duruyor orda.her gün bugün doğacak diye ev süpürülüyor, siliniyor, tozlar alınıyor, gelen giden yok:) gün içinde 20tane mesaj hala doğmadı mı diye, heyecanlıyım, inşallah sağlıkla gelsin hepimizin bebekleri..benimki küçük bir bebek olacak, 3kiloyu geçmez dedi doktor, üzüldüm biraz ama sağlıklı olsunda, napalım dışarda büyütücez.suyu, kalbi , hareketleri güzel takılma kiloya dedi.
Nerde oturuyorsun canm ? Bn Zeytinburnu Avrasiya hospital da sezaryen dogum sigortali 2100tl ye yaptim cok memnun kaldim nirmal dogum sigortali 1900 doktor Mehmet Koç cok iyi doktorIst avrupa yakasinda dogum yapacak olan arkadaslar hastane doktor ve fiyat bilgisi verebilir misiniz ???
Doğuma kaldı son 3 günsünnet olacağını anlayan çocukların kaçıp saklandığı gibi kaçasım var
Aminnnnn canım benim herkese de nasib etsin Allah o duyguyu yasamayiCanım çok teşekkürler. Bugünlere geldik çok şükürRabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah yarin bu saatlerde yavrularımız sağ salim kucağımızda olur
Dilerim tez zamanda sizler de hayırlısı ile o en güzel kavuşma gününe ulaşın. Hepimiz sağlıkla evlatlarımızla kavuşmanın mutluluğunu yaşayalım
Oncelikle destegin icin tesekkur ederim. Bu gun hastaneye gittim. Daha iyiyim sanci da 40 ın uzerine cikmadi. Gece kusuyordum, bulantilar devam ediyor. Normalmis. Fakat doktorum sıkı sıkı tembihledi, bu bebek uzun sure beklemez hafta sonu nobetciyim cekinme kendini kotu hisseder hissetmez hemen gel dedi. Su an bekliyoruz bakalimCanım nasılsın nasıl oldu sancıların ?
Allah iyiliğini versinbenim kuzenime kontrolde doğum başlamış demiş dr, o da eve gidip çantamı alıp geleyim demiş. Dr sen gitme kaçarsın gelmezsin demiş kız diyor ki nereye kaçıcam bu çocuk bi şekilde çıkıcak
Gönlünü ferah tut, doğuma nasıl girersen öyle çıkarsın diyorlar ya hakkaten doğru modunu düşürme
O yaklaştığı nasıl hissediliyor yaw bende hiç belirti olmayınca ezelden beri hamileymişim hep de hamile kalacakmışım gibi hissediyorum
Bence aniden olması daha iyi, bende böyle dalga geçerken giderim inşallah
Peki açılman rahimde yumuşama var filan da dedi mi??
Uyy annesi kıyamam uyusun dicem de sarılıktan dolayı emzirmek şart oluyor. Asıl ben bu işin duygu boyutunu merak ediyorum, ilk gördüğünde kucağına aldığında neler hissettin
Ayni duruma tas gibi karin ve kusma eslik etti dun gece. Bu gun hastaneye gittim, sanci cikmadi ama bu belirtiler doguma kisa sure kaldigini gosteriyor. Kendini kotu hisseder agrilarin artarsa gel dedi doktorum. Ayin 9undaki randevumu sordum, o kadar beklemeyecek gibi görünüyor dediKızlar bütün gece karın ağrısına benzer ama daha çok adet olcağıma yakın olan ağrıya benziyor sancı gibi. Bütün gece uyuyamadım resmen. Neyden kaynaklanıyo başına gelen var mı bu durum ?
Hadi hayırlısıyla kucağına al inşallahEvet canım pazartesi.. ağda isim de bitti :) artık ne zaman gelirse gelsin :) kendime güvenim geldi adeta :) çantalari da dün hazırladım .. şuanda doğum yapmış olacaktım ama nasip pazartesiymiş ..kizimla AVM deyix.. sezaryan da olsa gününü yine Allah tayin ediyor
Hayırlısı olsun canım ya . Geçmiş olsun sana da kanama olunca korkuyor insan Allah yardım etsin. Sağlıklı bi şekilde tüm bebisler gelir insallah.8 aydır haftalık kanamam oluyo ve nedeni tam belli değil. En son rahim ağzındaki yaradan denildi ama kesin değilmiş. Sağlıkla doğsunda kilosu felan önemli değil benim için hem doğurması kolay olur belki
Ay valla herkes doğum yapınca insan nasıl hevesleniyormus . Bende haftasonu tüm işlerimi halletmeyi düşünüyorum.sonra artık doğsun diye beklemede olacağım . Bakalım bizim minikler ne zaman gelecek . Zaten öyle böyle derken şubatı gördük çok şükürYa aralıklarla olsa sancı dicem ama tuhaf bişi geliyo ince sızı gibi hep ağrıyo. Ay inşallah öyledir ya artık doğuralım
Geçmiş olsun canım ya. Demek artık her şeyini hazır edip tetikte beklemen gerekiyor.bulantı filan normalse iyiymiş o zaman insan normal olduğunu duyunca içi rahat ediyor .hayırlı zamanda gelir inşallah minikler .Oncelikle destegin icin tesekkur ederim. Bu gun hastaneye gittim. Daha iyiyim sanci da 40 ın uzerine cikmadi. Gece kusuyordum, bulantilar devam ediyor. Normalmis. Fakat doktorum sıkı sıkı tembihledi, bu bebek uzun sure beklemez hafta sonu nobetciyim cekinme kendini kotu hisseder hissetmez hemen gel dedi. Su an bekliyoruz bakalim
Evet sanki bunlar doğumun yaklastiginin habercisi gibi . Netten bakınca hep böyle şeyler yaziyordu. Hayırlısı diyelim. Artık zamanlari geldi. Bende valla bu türlü ev işi bitmiyor anlamıyorum.her şey öylece duruyor biseyler yapmaya çalışırken gün bitiyor . Inşallah minnoslar çok ansizinda gelmezBENDE KOrkunç bir şekilde akıntı başladı ara ara olurdu ama hiç bu kadar çok olmamıştı, acaba üşüttüm mü yoksa mikropmu kaptım dedim ama ikiside yokmuşson zamanlarda olurmuş. Birde dünden beri bacaklarımı kapatamaz oldum iyice indi heralde kanala diyorum kütür kütür her işi kendim görürken bugün ev berbat ama yarın ki temizlik için toplama bile yapamıyorum. İştahım iyice gitti canım istemiyo hiç bir şey sırf vicdan yaptığımdan peynir süt soda yumurta ceviz gidip elip atıştırıyorum bişiler. Arkadaşıma anlattım bacım doğurucaksın eli kulağında benden söylemesi dedi şimdi salak gibiyim ne yapsam telaşına düştüm öyle uzandım burada geziniyorum
Dogdumu bebis?Erkenden geldi kuzummm....
Hakkiniza hayirlisi olsubHastahanedeyiz bizde. Birazdan akibetimiz belli olacak.
Ben hiç istemeyerek sezeryan olmak zorunda kaldım ve epiduralle oldum.Önce cok fazla stres oldum ama oğlumu hem en gormek paha biçilemezdi kesinlikle pişman degılım ve yibe olsa yine epiduralle olurdum.Hiç çekinme sadece sakin olmaya çalış ve bebeğini hemen göreceğini ve emzireceğini düşünherkese merhaba 14 şubat günü Allah nasip ederse oğlumu kucağıma alacağım epidural sezaryenle.Bu ilk doğumum ve endişelerim varr epidural sezaryen olanlar tecrübelerini aktarabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?