2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Takma canım ya boşver , ben zaten boşuna stres yapıyorum farkindayim. Allah başka dert vermesin. Sağlık olsun yeter. Riskler neler ? Dikkat et sende. Inşallah hepimiz sağ salim alırız bebeklerimizi.
8 aydır haftalık kanamam oluyo ve nedeni tam belli değil. En son rahim ağzındaki yaradan denildi ama kesin değilmiş. Sağlıkla doğsunda kilosu felan önemli değil benim için hem doğurması kolay olur belki

Kızlar ne kadar doğru bilmiyorum ama internette okumuştum. Adet ağrıları gibi ağrılar olması dogumun yaklastiginin habercisi diyordu.
Ya aralıklarla olsa sancı dicem ama tuhaf bişi geliyo ince sızı gibi hep ağrıyo. Ay inşallah öyledir ya artık doğuralım

Bi an ben yazdım sandım bunu. 32. Haftadan beri hazır olan çantam, 34. Haftadan beri erken olabilir demesine rağmen gelmek bilmeyen bebeğim, sürekli süpürülüp silinen ev ama ne gelen var ne giden daha ne kadar beklicez acaba

Anlatilmaz yasanir derler ya o hesap. Tarifi mumkun degil. Bir yandan tarifsiz bir sevgi seli diger yandan endise seli cunku tamamen sana bagimli sensiz yasam sansi yok.

Darısı başımıza olsun Allah bütün bebelere iyi bir gelecek iyi bir hayat bırakabilmeyi nasip etsin bize

Bu biraz ya misafir gelirse gibi geçen akşam babam belki size geliriz dedi bi anda temizliğe toparlamaya başladım. Şimdi bebeler de misafir gibi ya gelirse diye hep tetikte olunuyor demek. Ben eskiden de evden çıkarken mutfakta dağınıklık olsa ya dışarda ölürsem gelip burda arkamdan konuşurlar filan diye düşünürdüm ne demişler; evini temiz tut misafir gelir, kendini temiz tut ölüm gelir. Anne sözleri

nemesis Canımcııığıım gözün aydın sağlıklı hayırlı ömürleri olsun :) Sen yine de sık sık uyandır emzir canım yenidoğan sarılığı olmasın bebiş uyanmazsa ayağına pıt pıt vur üzerini soy popusunu sil uyanır inşallah o zaman :)

Doğuma kaldı son 3 gün sünnet olacağını anlayan çocukların kaçıp saklandığı gibi kaçasım var
bundan pek kaçışın yok canım hicbirimizin yok kendi kendini korkutma gelip geçecek inşallah...diyorum ama bakalım benimde aniden sancı yada su gelirse napicamnormal di dimi senin?

Aminnnnn canım benim herkese de nasib etsin Allah o duyguyu yasamayi şimdi kucağındadır yavrun herhalde sütleriniz bol bol olsun ınşallah geçmiş olsun

Canım nasılsın nasıl oldu sancıların ?
Oncelikle destegin icin tesekkur ederim. Bu gun hastaneye gittim. Daha iyiyim sanci da 40 ın uzerine cikmadi. Gece kusuyordum, bulantilar devam ediyor. Normalmis. Fakat doktorum sıkı sıkı tembihledi, bu bebek uzun sure beklemez hafta sonu nobetciyim cekinme kendini kotu hisseder hissetmez hemen gel dedi. Su an bekliyoruz bakalim

BENDE KOrkunç bir şekilde akıntı başladı ara ara olurdu ama hiç bu kadar çok olmamıştı, acaba üşüttüm mü yoksa mikropmu kaptım dedim ama ikiside yokmuş son zamanlarda olurmuş. Birde dünden beri bacaklarımı kapatamaz oldum iyice indi heralde kanala diyorum kütür kütür her işi kendim görürken bugün ev berbat ama yarın ki temizlik için toplama bile yapamıyorum. İştahım iyice gitti canım istemiyo hiç bir şey sırf vicdan yaptığımdan peynir süt soda yumurta ceviz gidip elip atıştırıyorum bişiler. Arkadaşıma anlattım bacım doğurucaksın eli kulağında benden söylemesi dedi şimdi salak gibiyim ne yapsam telaşına düştüm öyle uzandım burada geziniyorum

Kızlar bütün gece karın ağrısına benzer ama daha çok adet olcağıma yakın olan ağrıya benziyor sancı gibi. Bütün gece uyuyamadım resmen. Neyden kaynaklanıyo başına gelen var mı bu durum ?
Ayni duruma tas gibi karin ve kusma eslik etti dun gece. Bu gun hastaneye gittim, sanci cikmadi ama bu belirtiler doguma kisa sure kaldigini gosteriyor. Kendini kotu hisseder agrilarin artarsa gel dedi doktorum. Ayin 9undaki randevumu sordum, o kadar beklemeyecek gibi görünüyor dedi

Hadi hayırlısıyla kucağına al inşallah ağda önemli ya bi anda alttan muayene oldum bende çok utandım. Haftasonu ağda işini halletmek istiyorum. Her şeyin hazırsa tamamdır . Artık güzelce bekleme vakti , Allah ne zaman derse tabi .

8 aydır haftalık kanamam oluyo ve nedeni tam belli değil. En son rahim ağzındaki yaradan denildi ama kesin değilmiş. Sağlıkla doğsunda kilosu felan önemli değil benim için hem doğurması kolay olur belki
Hayırlısı olsun canım ya . Geçmiş olsun sana da kanama olunca korkuyor insan Allah yardım etsin. Sağlıklı bi şekilde tüm bebisler gelir insallah.

Ya aralıklarla olsa sancı dicem ama tuhaf bişi geliyo ince sızı gibi hep ağrıyo. Ay inşallah öyledir ya artık doğuralım
Ay valla herkes doğum yapınca insan nasıl hevesleniyormus . Bende haftasonu tüm işlerimi halletmeyi düşünüyorum.sonra artık doğsun diye beklemede olacağım . Bakalım bizim minikler ne zaman gelecek . Zaten öyle böyle derken şubatı gördük çok şükür

Geçmiş olsun canım ya. Demek artık her şeyini hazır edip tetikte beklemen gerekiyor.bulantı filan normalse iyiymiş o zaman insan normal olduğunu duyunca içi rahat ediyor .hayırlı zamanda gelir inşallah minikler .

Evet sanki bunlar doğumun yaklastiginin habercisi gibi . Netten bakınca hep böyle şeyler yaziyordu. Hayırlısı diyelim. Artık zamanlari geldi. Bende valla bu türlü ev işi bitmiyor anlamıyorum.her şey öylece duruyor biseyler yapmaya çalışırken gün bitiyor . Inşallah minnoslar çok ansizinda gelmez

herkese merhaba 14 şubat günü Allah nasip ederse oğlumu kucağıma alacağım epidural sezaryenle.Bu ilk doğumum ve endişelerim varr epidural sezaryen olanlar tecrübelerini aktarabilir mi?
Ben hiç istemeyerek sezeryan olmak zorunda kaldım ve epiduralle oldum.Önce cok fazla stres oldum ama oğlumu hem en gormek paha biçilemezdi kesinlikle pişman degılım ve yibe olsa yine epiduralle olurdum.Hiç çekinme sadece sakin olmaya çalış ve bebeğini hemen göreceğini ve emzireceğini düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…