2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Nerde oturuyorsun canm ? Bn Zeytinburnu Avrasiya hospital da sezaryen dogum sigortali 2100tl ye yaptim cok memnun kaldim nirmal dogum sigortali 1900 doktor Mehmet Koç cok iyi doktor
Yakınsın bana cnm :) bende sefaköydeyim Küçük çekmece :)

Eger ikinci istiyorsaniz en fazla 3 yada 4 yas olmali bence. Benim kizim 7 yasinda simdi ikinci geliyor. Kardes gibi olmayacaklar. Cok pismanim erken yapsaydim keske

Yok kizz uyanmiyor. Islak pamukla yuzunu siliyoruz ayaklarini gidikliyoriz altini aciyoruz neler neler. 2 yeni dogan hemsiresi 1 ben bir esim 1 annem bizim efsofu uyanmak istemiyorsa uyandiramiyoruz. Bu konuda tam babasi

Gözün aydın olsun dönmeyen bebişlerimiz sağlıkla gwldi şükür umarım bu kadar inatçı olmazlar hayatlarında
Valla benimki inatci

Kızlar yaklaşık 4 saattir kasılmalar var, biz hastaneye gidiyoruz.
Ateş geliyooor galiba

Dualarınızı bekliyoruz :)

Ayyy geliyor atesimiz. Ben dedim ama sana hazirlan diye bak 1 gun oldu aramiz

Yok inattan değil sezeryanlı bebeklerde bu hep yaşanıyor. İlk herkes seviniyor oh bu çocuk hep uyuyor diye. 10 gün sonra başlıyor sıpalar uyanmaya. Benim sancı beklememdeki önemli etkdnlerden biriydi bu durum.
Kızlar yaklaşık 4 saattir kasılmalar var, biz hastaneye gidiyoruz.
Ateş geliyooor galiba

Dualarınızı bekliyoruz :)
efsun geldiyse ateşin durması zaten bi garip olurdu. Hayırlısı olsun canım. Düzenli mi kasılmslar.

Ay yok sezeryandan değil bence benim bebeler de ilk 15 gün uyurlar. Nasıl bi işkence o uyandırma işi ya. Biz atlattık o dönemi nemesis kolay gelsin sana:))

Kızlar size bişey sorucam bebiş doğcağı gün hareketleri nasıl oluyo hareket ediyolarmı nasıl oluyor acaba
Benim cok hareketsidi tedirgindim. Hatta sancı sırasinda baya baya hareketsiz diyr hatırlıyorum. Bu bebek gelmeyecek diyorum ondan sürekli kıpır kıpır

Kızlar bana da yarın çatı muayenesi yapacak doktorum. Çok strese girdim diye muayene yapacak. normalde doğum öncesi muayene yapacaktı. 39+3 oluyorum yarın. Eğer çatım darsa direkt sezeryana alcak yarın. Rahat çatım varsa normal için beklemeye devam edeceğiz
Belki yarın doğum olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…