2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bugün bilmiş bi teyze karnıma baktı senin daha 20 günün var en az çok yukarda dedi. Fazla inanmasam üzüldüm ya çok sabırsızlanıyorum

Bende 3kez antibiyotik içtim. Bana kalırsa temizlikle falan ilgisi yok. Kronikleşti ve bol su içmeme rağmen geçmedi. Tek derdim doğumda ve bebeğe sorun çıkarmaması.

Kızlar size bişey sorucam bebiş doğcağı gün hareketleri nasıl oluyo hareket ediyolarmı nasıl oluyor acaba

Bunu bende çok merak ediyorum. Acaba hızlanıyor mu hareketleri çıkarın beniiiii diye

Kizlar selam tek trk alinti yapmayi beceremedim topran yaziyim pazartesi dogum yaptim sukurler olsun oglusumda bende cok iyiyiz tesekkurler mesajlariniz icin :)

Geçmiş olsun, sağlıkla huzurla büyüt bebeğini

O zaman bu ilk anda bizden olsun kizlar :)Eki Görüntüle 2105468

Oyşşş maşallah size bu kavuşma anlarında tüylerim diken diken oluyor darısı başımıza inşallah

Bende varım varım canım salı günü olan kontrolde 36+5 tim dr 3 hafta var demişti bugün 37+0oldum hiç gelecek gibi değil..

Benimde 36+5 ama bişey yok. Dr da beklemiyor henüz. Biz bi 10-15 gün daha burdayız bence, ye iç yat yapalım tadını çıkaralım zaten izne de yeni ayrıldım, şöyle 15-20şubat arası olsun

Kızlar bugün bilmiş bi teyze karnıma baktı senin daha 20 günün var en az çok yukarda dedi. Fazla inanmasam üzüldüm ya çok sabırsızlanıyorum

Ben buna pek inanmıyorum. Bana 32. haftada karnın düşmüş doğurcaksın dedi kaç kişi. Ama çok şükür öyle bişey olmadı. Benim arkadaşıma akrabaları akşam karnın inmedi daha doğurmazsın dediler, kız sabah 9da doğurdu ablamın karnı baya aşağı düşmüştü sancı bile gelmedi 40’ı geçti sezeryan oldu. Yani bu iş hiç belli olmaz

Aynen bende canım bol su temizlik felan yok yani yine var yine var anlayamadım bu işi

Bende pek inanmıyorum ama yakında doğurursun kelimesi mutlu ediyo beni artık bu günden sonra açılma hareketlerine başlıyorum bakalım

Bende pek inanmıyorum ama yakında doğurursun kelimesi mutlu ediyo beni artık bu günden sonra açılma hareketlerine başlıyorum bakalım

Ben bir de pilatese gidiyorum açılsam açılırdım valla doğumda faydası olur inşallah. Bu hafta yürüyüşe ağırlık vericem. Artık işten de ayrıldım hareketsiz kalmamam lazım.

Bence etraf ne zaman doğacak diye sordukça bizde beklentiye giriyoruz. Aslında benim hakkaten daha vaktim var. 40da da doğurabiliriz yani belli olmaz.

Ay bu sur iside zormus canm ya her gelen sutumu soruyo cildirtiyo beni ya
Benim kaynana senin sulu geliyordur vitaminsizdir deyin mama vermeye kalktı doyan cocuga
Nalesef Birtanem emzirirken böyle abuk sabuk sorulara ve milletin kendince çözümlerini dinlemek zorunda kalıyoruz halbuki ne kadar moral okadar süt
İşte napıcaksın insanlar bizleri cıldırtmak için varlar.
Ben ilk defa demin mama verdim oda gögülerim cok boş sıkınca az geliyor aglıyor diye verdim ama içim içimi yedi

Yok canım benimde öyle akintim dr uma sordum normal dedi suyun gelse öyle damla damla gelmez birden gelir dedi korkma ayaktayken benim daha çok geliyor..
Ben bu dokrorlari anlamiyorum bende konturole gitmistim ultrasonda suyum fln hep normaldi ben doktora defimki camasirimda biraz islaklik oluyo normalmi dedim oda bir pedin arasina bir kagit koydu onunla yarim saat bekledim cikardik baktikki doktir kagidin rengi degismis bu suyun geliyor yavas yavas dedi o hastanede yeni dogan olmadigi baska hastaneye gittik onlar hemn sezaryana aldilar

Aynen kısmet bu işler ama en temizi 38. Hafta bence

Kızlar 2 gündür annemle temizlik yaptık.yani o yapti aslında ben ayak işlerine baktım ama ben de çok ayakta kaldim..şimdi coraplarimi bi çıkardım ki şok oldum ayaklarım davul gibi.çok ayakta durmaktandir demi.tedirgin oldum çok pismanim yani iyi gibiydim enerjiktim sancim olduğunda dinlendim ama keşke daha çok dinlenseymisim...

Canim benim ilk dogumumda oyle bir odemim oldu ki 37 numara ayaklarim 41 numara oldu :) ama benim 20 li haftalarda baslamisti. Korkma preeklemsi riskini aştık artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…