- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #39.161
Canım biberon markası ne? Ben aventin anne gögüs ucuyla uyumlu olanı aldım beni de emebilsin diye tabi test edilip onaylanmadı sadece arastırıldı dene istersen sendeEvet canm bsy farkettim popayla cok az cikiyo sut bebegimin agzinda cok geliyo sut ama emme gucu yok daha dogrusu biberon kolayina geliyo nasil alistrabilirim ki tekrar memeye
Ben 7 aydır risklerden dolayı yatıyorum o yüzeen şişlik normal dediler. Şimdi artık kalkıyorum şimdide ondan diyolar aman o kadar da takmıyorum zatenAy canım benim de öyleydi ilkinde yaz oldugu icin aynen 41 numara oldu...Bunda yoktu bişey demek ki geç baslicakmis
Bugün de geçmedi bence böyle devam edicek ellerim de sisti çok bakalım inşallah biraz olsun iner canim
Ve cok oturmak kadar çok ayakta kalmak da sisiriyormus demek ki halbuki hateket ediloyor ediliyor tabi yük bindi 2 gün.neyse canım doğumdan sonra pof diye soncez insallah
Canim ömürlü olsun bebeğin kucagina almışsin.dikişler için diyeceğim dikissiz doğum eskidenmis onda da yırtılma oluyormuş. DüzeliCek eskisinden bile güzel oluyorKızlar ben dün doğum yaptım epidural normal doğum herşey çok iyiydi ama dikişlerim var maalesef kesik attılar epidural yapanlr bu şekilde mi acaba hepsi bilmiyorum. Bebekte bende gayet iyiyiz çok yoğunum emzirmek dikişler filan size yazmak için girdim sadece hepinize dua ettim doğumda sizlerde sağ dalim slırsınız inşallah kucağınıza
Ama bi arkadaşın doktoru sızıntı oluyor demiş kuzum turnusol kağıdı kullanmış öyle anlamışlar bir anda gelmemiş faşırt diyeAynen canım bi an önce kavuşmak istediğimiz için doğum belirtisi araştırıyoruz:) hamile kalmadan önce de hamilelik belirtisi araştırıyodum benHatta dr dedi ki idrarini kaçırıyosundur anlamıyosundur falan dedi güldü bide suyun öyle sızıntı şeklinde olmaz birden gelir dedi sanki hani çiş yapiyosun gibi ama engel olamıyosun da kaciriyosun gibi hepsi birden geliyomus gelince tecrübe kazanıcaz bakalım
Oğlumda 4. Ayda başlatılıyordu. 5 yıl önce. Şimdi 15 günlükken başlatılıyormuş. Ben oğlumda demir de kullanmadım d vitamini de kullanmadımKızlAr 15.gün d vitamini başlayanlar var mı bebeğe
Günlük 1 saat mutlaka yürümeye çalışıyorum. Yağmur çamur dinlemiyorum. Çatıyı yaptı dr müsaitmiş ama çok aşağı inmemiş bebek. Çömel kalk yapsam iner mi bilmiyorumBnmde normal e engel bşi yokmuş çatı falan bkmucaz sancılanana jadar dedi. Ne kadar yuryon bn ancak ewde ki yuruyuşlerle kalıyom
ımAlıntılayamadım tek tek hepinize çok teşekkğr ederim kızlar darısı doğumunu bekleyenlerin basına 38+o da 3440 gr 50 cm doğdu bebeğim 02.02.2018 18.20 de... epidural yüzünden çevremdeki cahiller bir sürü laf etti neden yaptırdın iyi değil bebek uyuşmuştur ondan ağlmıyor filn diye moralimi bozdular sinir oldum lohusalık zormuş cidden bir de bunları çekiyorum çok rahatlatan bir şey epidural ıkınmada biraz zorluk çekiliyr sadece ama çok şükür başardık onu da dikişlere üzüldüm sadece kestiler diye ama o da notmal artık bu devirde sanırım hakkımızda hayırlısı
Kızlar merhaba birkaç gündür bakamadım hiç sarılıktan hastaneye git her gün mahvolduk
Emmiyor hala bizim ki sağıp veriyorum onuda 1 saate ancak yiyor sürekli yemek reddinde o yüzden mahvolmuş durumdayım uyku sıfır gece beslediğimi unutup sabah hüngür hüngür bu çocuğu aç bıraktım diye ağladım eşim gece beraber besledik ya dedi o kadar kendimde değilim sağmak çok zormuş hele bir de o saydığımı 1 2 saate yiyince dinlenecek hiç vaktim kalmıyor tekrar sağmaya geçiyorum
Sizde ne var ne yok kimler doğum yaptı takip edemedim
Dogum yaparlar varsa hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsünler
Kızlar ben dün doğum yaptım epidural normal doğum herşey çok iyiydi ama dikişlerim var maalesef kesik attılar epidural yapanlr bu şekilde mi acaba hepsi bilmiyorum. Bebekte bende gayet iyiyiz çok yoğunum emzirmek dikişler filan size yazmak için girdim sadece hepinize dua ettim doğumda sizlerde sağ dalim slırsınız inşallah kucağınıza
Herkes doğurdudoğurmayan kaç kişi kaldikki ses verin
Evet canm bsy farkettim popayla cok az cikiyo sut bebegimin agzinda cok geliyo sut ama emme gucu yok daha dogrusu biberon kolayina geliyo nasil alistrabilirim ki tekrar memeye
Canım senin için çok sevindim. Darısı başımıza. Çevrenin dediğine çok kulak asma. Herkes her şeyi çok biliyo zaten. Sen sağlıklısın yavrun sağlıklı ya sen ona bak. Aslında 40 ın çıkana kadar kimseyle görüşmeyeceksin ama olmuyo işte. Salla sen milletiAlıntılayamadım tek tek hepinize çok teşekkğr ederim kızlar darısı doğumunu bekleyenlerin basına 38+o da 3440 gr 50 cm doğdu bebeğim 02.02.2018 18.20 de... epidural yüzünden çevremdeki cahiller bir sürü laf etti neden yaptırdın iyi değil bebek uyuşmuştur ondan ağlmıyor filn diye moralimi bozdular sinir oldum lohusalık zormuş cidden bir de bunları çekiyorum çok rahatlatan bir şey epidural ıkınmada biraz zorluk çekiliyr sadece ama çok şükür başardık onu da dikişlere üzüldüm sadece kestiler diye ama o da notmal artık bu devirde sanırım hakkımızda hayırlısı
Bn kaçırmışım canm ya bi denim kasikla insallah birakmaz mememiCnm biraz kaşıkla vermeyi dene. Kız burda yazdıydık kaşık yada şırınga kullanın diye. Kaçırmışsın demekki. İstersen ısrarla göğsünü teklif et. İşe yarar bence
Çokta düşünme canım inşallah sağlıklı bi şekilde gelsin de...olur inşallah açılman canim gönlüne göre de olsun nasıl istiyosan dedigin gibi kismet ay sana da 2 gun kaldi ne guzel :)Evet canım pazartesi insallah o zamana kadar beklemezse suni sancı verecekler pazartesine
Aynen stresli bir bekleyiş oluyor böylede. Suni şancı verip normal başlatacaklar açılma 1 cm eğer ilerlerse normal olacak yoksa sezeryan bakalım hangisi kismet olursa
Ayy masallahters diye demediğin kalmadi bebeğe bak ne kadar güzel bir kare sütün bol olsun insallah canim
Evet canım bendede oldu temizlikçi aldigimda 2 kişi aldım ben herbiri biryer temizliyor olunca şurayi söylemi böylemi diye olunca bir ona bir ona gittim ayakta çok kalmışım davul gibiydim sabah kalktığımda gecmisti
Maşallah gözün aydın canım sütün bol olsun
Ayyy masallahdün bakamadim foruma ateş bile katılmış aramıza çok sasirdim herkes kavuşmuş yavrusuna çok güzel normal doğumla almışsın yavrunu canım ilerlemede güzel olmuş darısı bize insallah.sütün bol olsun canim
Masallahgözün aydın sütün bol olsun insallah
Biz 5 şubat olan doğum tarihimizi bekliyoruz ısrarla gelmiyor Sıla'm yeri rahat benim bebenin
Al benden de okadar sabah yataktan külçe gibi kalkıyorum 1 saat kendime gelemiyorumEnerjik uyanmak doğum belirtisiymiş canım
Ben de çokk yorgun halsiz uyanıyorum
Herşey yoluna girer canım üzme kendini herkesin yaşadığı sorunlar bakalım bizim yasamayacağımız meçhulKizlar dün saat 10:00' da oğluşuma kavustum çok sükür
Önce 2-3 saat odamızdaydı yavrumuz, sutüm gelmiyo, pompayla deniyorum, Humana, rezene deniyorum ama maalesef.Bebeğimi dün yenidoğan bakım odasına aldilar serum ile besliyolar. Şaşkınım, her sey iyi gidiyodu 39+' e doğdu oglum. 3.380 kg-49 cm. Riski yok diyolar ama gel de bana anlat bunu. Odamda durup 5 dk gorebilmek icin bekliyorum mis kokulumu.
Her an giremeyebilirim, dün güzel dileklerde bulunan herkese teşekkür ediyorum. Lütfen dua edin evladım sağlıkla kucağıma gelsin, sütüm gelsin emzirebileyim miniğimi
Ilk karsilasma demin oldu. Suan ikiside merakli kokluyorlar sadece. Henuz cok yaskalstirmiyorum. Ama ustunden cikan zibinlardan birini odalarina koydum. Surekli kokluyorlar. Ana kucagini vsde kokluyorlar. Yani suan icin kokluyorlarCanım senin evdeki iki minnak ile efsunun ilk karsilasmasini cok merak ediyorum müsait olunca yaz olur mu??
Ablanın geldiği ıyi olmuş o zaman canım eziyetten kurtarmış seni ve eğer biliyosa sana bu hamile halinle yaptıklarını çok kızmıştır eminim ve haklı da ben olsam ablanın yerine ağızlarının payini verirdim bu sefer de ilişkiler bozulur esinle gerilirsin o da arada kalır yazık...ama cidden ben sinir oldum yani artık haftasini tamamlamış doğuracak kadına yemek sofra hazırlatmak hizmet ettirmek nedir yaa nasıl insanlar bunlarBenim kaynanamla aram hiçbir zaman olmadi zaten canim. Görümcem ile geldi çıkıp tatil yaptılar resmen üst katta. Ben kahvaltilari hazirladim gün boyunca yemekleri yaptim sofraları kurdum telefon ettim gelip yiyip yine üst kata çıkıp uyudular çarşıya çıkıp gezdiler. Ama insanlar bana yardima geldiklerini zannediyor. Sonra da ablam geldi. Bunlar benim ailemi düşman olarak gördükleri için ablama hoşgeldin bile demediler aç susuz üst katta yaşayıp dün evlerine döndüler.. Allah kimseye muhtac etmesin valla benim de sinirlerim çok gergin son zamanlarda
Bende hiç bişey yok canım. bende 42 yi beklerim gibi hissediyorumBen de buralardayım daha kizlar 20 si gibi gelcek diye içime doğuyor. .çatı ağrılarım başladı kasılmalar da oluyor arada ama bakalım daha var gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?