2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet canm bsy farkettim popayla cok az cikiyo sut bebegimin agzinda cok geliyo sut ama emme gucu yok daha dogrusu biberon kolayina geliyo nasil alistrabilirim ki tekrar memeye
Canım biberon markası ne? Ben aventin anne gögüs ucuyla uyumlu olanı aldım beni de emebilsin diye tabi test edilip onaylanmadı sadece arastırıldı dene istersen sende

Ben 7 aydır risklerden dolayı yatıyorum o yüzeen şişlik normal dediler. Şimdi artık kalkıyorum şimdide ondan diyolar aman o kadar da takmıyorum zaten

Ben de buralardayım daha kizlar 20 si gibi gelcek diye içime doğuyor. .çatı ağrılarım başladı kasılmalar da oluyor arada ama bakalım daha var gibi hissediyorum.

Canim ömürlü olsun bebeğin kucagina almışsin.dikişler için diyeceğim dikissiz doğum eskidenmis onda da yırtılma oluyormuş. DüzeliCek eskisinden bile güzel oluyor

Ama bi arkadaşın doktoru sızıntı oluyor demiş kuzum turnusol kağıdı kullanmış öyle anlamışlar bir anda gelmemiş faşırt diye
Neyse bende ptesi soracağım artık doğuma girmezsem :)

Of kızlaarrr kvlerdeyiz yarın akşam dönücez evimize çok sıkıldım resmen başım ağrıyo sıcak basıyor bebekte hareket etmekten karnımı yırtıcak resmen Doğuran arkadaşlarımız varmış hepsinin gözü aydın Allah ömür versin bebişlerine.

Homely_angel seni yerim beni beklemeden doğurdun demek şaka bi yana canım çok mutlu oldum rabbim Ateşe sağlıklı büyümeyi nasip etsin. Çok güzel yıllarınız olsun inşallahhhh Allah bağışlasın canımmm öpüyorum

Alıntılayamadım tek tek hepinize çok teşekkğr ederim kızlar darısı doğumunu bekleyenlerin basına 38+o da 3440 gr 50 cm doğdu bebeğim 02.02.2018 18.20 de... epidural yüzünden çevremdeki cahiller bir sürü laf etti neden yaptırdın iyi değil bebek uyuşmuştur ondan ağlmıyor filn diye moralimi bozdular sinir oldum lohusalık zormuş cidden bir de bunları çekiyorum çok rahatlatan bir şey epidural ıkınmada biraz zorluk çekiliyr sadece ama çok şükür başardık onu da dikişlere üzüldüm sadece kestiler diye ama o da notmal artık bu devirde sanırım hakkımızda hayırlısı

Bnmde normal e engel bşi yokmuş çatı falan bkmucaz sancılanana jadar dedi. Ne kadar yuryon bn ancak ewde ki yuruyuşlerle kalıyom
Günlük 1 saat mutlaka yürümeye çalışıyorum. Yağmur çamur dinlemiyorum. Çatıyı yaptı dr müsaitmiş ama çok aşağı inmemiş bebek. Çömel kalk yapsam iner mi bilmiyorum

Canım o gün belirtilerden sonra konuşmuştuk kendiliğindenmi geldi?yoksa doğumu başlattılarmı?

ım

Canım söylemesi kolay yapması zor ama ne yap et memede ısrarcı ol. Biberona alışırsa daha memeyi istemiyorlar. Benim yeğenim emmedi ablam 1sene sağıp verdi ve berbat bişey. Emzirme danışmanlığı yapan hemşireler ebeler var öyle birini bulsan belki faydası olur, hem sakinleşirsin yol gösterir.

Gözünaydın artık yetişemiyoruz vallahi bi anda herkes doğurmaya başladı. Allah sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin yavruna

Herkes doğurdu doğurmayan kaç kişi kaldikki ses verin

Bend burdayım daha bi 10-15 gün

Evet canm bsy farkettim popayla cok az cikiyo sut bebegimin agzinda cok geliyo sut ama emme gucu yok daha dogrusu biberon kolayina geliyo nasil alistrabilirim ki tekrar memeye

Yukarda yazdım ama canım tekrar edeyim. Biberon kolayına geliyor bebeğin. Bir de miktar olarak da doymuyor değildir bence. Bir ebeden duymuştum, bebeği çok yedirirsen ağlamaz uyur sende doydu rahatladı sanarsın diyor. çünkü aynı bize olduğu gibi ona da ağırlık çöker fazla yediğinden. Yani söylemesi kolay olacak ama mama verme ve memede ısrar et. Gerekirse saatler sürecek ama emecektir.

Canım senin için çok sevindim. Darısı başımıza. Çevrenin dediğine çok kulak asma. Herkes her şeyi çok biliyo zaten. Sen sağlıklısın yavrun sağlıklı ya sen ona bak. Aslında 40 ın çıkana kadar kimseyle görüşmeyeceksin ama olmuyo işte. Salla sen milleti

Çokta düşünme canım inşallah sağlıklı bi şekilde gelsin de...olur inşallah açılman canim gönlüne göre de olsun nasıl istiyosan dedigin gibi kismet ay sana da 2 gun kaldi ne guzel :)

Herşey yoluna girer canım üzme kendini herkesin yaşadığı sorunlar bakalım bizim yasamayacağımız meçhul inşallah bi an önce sağlıkla gelir kucağına yavrun hayırlı haberlerini alırız burdan inşallah...

Canım senin evdeki iki minnak ile efsunun ilk karsilasmasini cok merak ediyorum müsait olunca yaz olur mu??
Ilk karsilasma demin oldu. Suan ikiside merakli kokluyorlar sadece. Henuz cok yaskalstirmiyorum. Ama ustunden cikan zibinlardan birini odalarina koydum. Surekli kokluyorlar. Ana kucagini vsde kokluyorlar. Yani suan icin kokluyorlar

Ablanın geldiği ıyi olmuş o zaman canım eziyetten kurtarmış seni ve eğer biliyosa sana bu hamile halinle yaptıklarını çok kızmıştır eminim ve haklı da ben olsam ablanın yerine ağızlarının payini verirdim bu sefer de ilişkiler bozulur esinle gerilirsin o da arada kalır yazık...ama cidden ben sinir oldum yani artık haftasini tamamlamış doğuracak kadına yemek sofra hazırlatmak hizmet ettirmek nedir yaa nasıl insanlar bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…