2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ilk karsilasma demin oldu. Suan ikiside merakli kokluyorlar sadece. Henuz cok yaskalstirmiyorum. Ama ustunden cikan zibinlardan birini odalarina koydum. Surekli kokluyorlar. Ana kucagini vsde kokluyorlar. Yani suan icin kokluyorlar
Koklasma asamasindalar yani koku değişik geldi tabi bide bebek kokusu kedi ve köpekleri çok etkilermiş çok severlermis hatta büyülenirlermis o kokuya...emeklemeye başlayınca da bizim cadılar bunaltirlar hayvanları kuyruklarından çeke çeke

Evet canm bsy farkettim popayla cok az cikiyo sut bebegimin agzinda cok geliyo sut ama emme gucu yok daha dogrusu biberon kolayina geliyo nasil alistrabilirim ki tekrar memeye
Memeyi devamlı vererek başaracaksin bunu yine sonuçte emme refleksi anne karnında öğreniyorlar .. uyurken uyanıkken devamlı vereceksin hatta bak ten teması yapın bagrina yatir teni tenine değsin aklıma gelenler bunlar

Kızlar papatya çayı mı içsem diyorum bi yerde açılmaya doğuma yardımcı oluyo diye okumuştum

Ama bi arkadaşın doktoru sızıntı oluyor demiş kuzum turnusol kağıdı kullanmış öyle anlamışlar bir anda gelmemiş faşırt diye
Neyse bende ptesi soracağım artık doğuma girmezsem :)
Aynen işte bence de benim de sızıntı oluyo ama bilmiyorum neden insanlar ve dr um öyle diyor sonuçta hamile olanlar biziz bizden iyi mi bilecekler dimi...aslinda her ihtimale karşı bakılması gerek amniyon sıvısı mi diye bence de....

Gozun aydin. Allah anali babaliuzun omur versin. Sancin kendimi geldi nasil oldu.

Canım bakma sen onlara canını da sıkma he de geç....eger epidural bebeğe ya da sana zararli bişey olsa dr lar zaten öyle bi uygulama yapmaz sen biliyorsun ya bilmen gerekeni gerisini boşver sen...can sıkmaktan moral bozmaktan başka bişey yapmıyor bu insanlar...ben olsam siz doğurun ozaman da görek derdim :)

Canım bakma sen onlara canını da sıkma he de geç....eger epidural bebeğe ya da sana zararli bişey olsa dr lar zaten öyle bi uygulama yapmaz sen biliyorsun ya bilmen gerekeni gerisini boşver sen...can sıkmaktan moral bozmaktan başka bişey yapmıyor bu insanlar...ben olsam siz doğurun ozaman da görek derdim :)

Ablam olgun sakin bir insandir canım. Tek dediği şey bosver kardeşim onlar görgülü insanlar.. Görgülü insanlar böyle yaparlar sen eşinle arani bozma onlar yüzünden.. Zaten ablam hic görmedi bile onları biz kendi halimizde takıldık sonra da duyduk ki gitmişler:)

Cnm Allah ana babalı büyütmek nasip etsin. Bebişin hayırlı uğurlu olsun . Ayy seninde ne çabuk oldu. maşallah size.

Ablan zaten olgun sakin yapıda olmasa denge zor olurdu canım çünkü başkası olsa sabredemezdi...hakli aslında bi yönden ama belki de seni düşündüğü için bişey demedi yada muhattap olmak istemedi bi yerde evet esinle arani bozmaya değmez de ya senin şu sıralar ayaklarını uzatıp doğumu beklemen ve yemeğinin önüne gelmesi gerek yani sonuçta torununu tasiyosun benimkide aramiyo bile gerçi aramasin daha iyi eşim de görüyor artık gerçekleri yavaş yavaş benim annem harap etti kendini hali sil duvar sil onlar da gelip hazıra konacak benim evime bebeği gördükten sonra birde kırk mevlidine gelsinler bidaha istemiyorum evimde dedim bi iğneleri yok kızımın odasında emekleri de yok bana kendine hizmet ettirecek insan değil yardım edecek insan lazım evlendim evleneli aynılar zaten bana uzak olsunlar da huzurum bozulmasın...birazcik belli et zorlandığını canım ah uh de agrım var de nazlan azcik anlasınlar yani...

Ben de buralardayım daha kizlar 20 si gibi gelcek diye içime doğuyor. .çatı ağrılarım başladı kasılmalar da oluyor arada ama bakalım daha var gibi hissediyorum.

Benimde aynı en son 28 '.i ama bende 20 si civarı bekliyorum.bende kasılma fazla olmuyor henüz çok az oluyor.

Ay yok sezeryandan değil bence benim bebeler de ilk 15 gün uyurlar. Nasıl bi işkence o uyandırma işi ya. Biz atlattık o dönemi nemesis kolay gelsin sana:))
Tüm tezimi çürüttün ayol. Şaka bir yana yengem üç normal doğumdan sonra bir sezeryan oldu. İlk bir hafta sürekli uyuyordu. 4.çocuk hepsine nasıl bakarım diyordum ama allah acıdı galiba bu hep uyuyor diyordu. Uyuyan çocuk uyandırılmaz deyip uyandırmadı beslemedi. İyice uyudu sarılık oldu derken 15 gün sonra apartmanı titreten bir canavar oldu. Bilemedim benim kızım ilk gece biraz sakindi ama 2.3.gece kalktı hatta 2.gece 5ten 7:30 a kadar uyumadı ağladı zırladı emdi sindirdi boşalttı derken öğlene kadar bölük pörçük uyudu öğleden sonra 3 saat sağlam uyudu. Artık ben kaldırdım emsin diye. Bir öyle bir böyle yani. Şekerleri düştüğü için de olabilir gerçi

Canım biberon markası ne? Ben aventin anne gögüs ucuyla uyumlu olanı aldım beni de emebilsin diye tabi test edilip onaylanmadı sadece arastırıldı dene istersen sende
Wee baby almıştım canm senin dedigini alim denim insallah faydasi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…