2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yataktan kalkmak için desteğe ihtiyaç duyuyorum resmen, sen kaç kilo aldın canım ben 16 kilo aldım.
Ben top gibi yuvarlanıp kalkıyorum yataktan 56 ile hamile kaldım 70 tim geçen salı da en son 68 çıktım kilo vermişim nasıl oldu anlamadım 14 kilo aldım ama yani net

Dogru söylüyorsun canm ama saatlerce emiziriyorum hp agliyo doymuyo dedigin gibi mamada doyuyo uyuyo

ayyy kızlar ne çok doğum olmuuus maşallah hepinize Allah sağlıkla büyütsün meleklerinizi..
benim gibi doğumu bekleyenlere sabır diliyorum .. 39+2 deyim kızım hala gelmiyor ve habire kasılıyorum.. bugün iki kere nst ye girdim. doktor diyor ağrın yok mu yok diyorum şancı da yok açılma sadece 1 cm. rahimde yumuşama var. Allah aşkına su nst ye bakar mısınız şancı hissetmiyorum kasılıyorum ama açılma yok bekliyoruz tecrubeli anneler akıl verin

Yaa Can'ım
Benimmmm okurken gozlerim doldu inan bana .. Demek oğlunu aldin
Kucagina Masallah yaa gözünüz aydın uzun yollardan geldi Ateş bey hosgeldi sefalar
Getirdi .. Hayırlı uzun sağlıklı cok güzel bir ömrü olsun anacigiyla babacığıyla insaallah .. Darısı bize insaallah bizim topikte de doğumlar basladi iyice

Yok canim hiç de nazlanmayacagim. Dogumuma geldiklerinde kayinpederin yaninda bişey olmamis gibi davranacagim ama yalniz kaldigimiz ilk anda kaynanamin yüzüne vuracagim her şeyi. Sakın bir bardak su bile uzatmayacaksin evimde mutfağıma girmeyeceksin misafir gibi geldin git şimdi diyecegim.. Kocam da her şeye şahit zaten o da diyor bu saatten sonra her seyi demekte yapmakta haklısın benden sana izin .. Napalim canim ışte yasayan bilir olmayinca olmuyor. Sen de hiç canını sıkma en fazla dersin ki bu saatten önce ihtiyacım vardi şimdi kimseye ihtiyacım yok her şeyim hazir ve annem eşim yanimda siz de istediğiniz zaman gidebilirsiniz dersin anlar onlar zaten

Ben top gibi yuvarlanıp kalkıyorum yataktan 56 ile hamile kaldım 70 tim geçen salı da en son 68 çıktım kilo vermişim nasıl oldu anlamadım 14 kilo aldım ama yani net
Aaa ben de 56 ile hamile kaldım sonra 58 oldum geri 56 ya düştüm. Şuan 72 kiloyum ama şişman görünmüyorum allahtan
Canım doğuma yakın kilo verirmiş anneler. Dün baya araştırdım da doğum belirtileri diye.

Kızlarrrr maviucurtma33 Homely_angel
İnanmıyorum oldu demek Doğumlarınız
Allah sağlıcakla büyütsün inşallah
Ben de 8.2.2018 isterken zorlanıyorum kasılmalarım ağrılarım çok oluyor diye 6.2.2018e aldık yani salı günü
Hepimiz için bundan sonra en hayırlısı olsun

Ya başka arkadaşlar da var mı Doğum yapan vardır kesin varsa kusıra bakmayın bu kadar geriye gidebildim

mutlu son. Ay bunu duyarak okudum ya ölsem gam yemem. Gözün aydın cnm

Kızlar papatya çayı mı içsem diyorum bi yerde açılmaya doğuma yardımcı oluyo diye okumuştum
Bitki çaylarının da icinde tıpkı ilaclardaki gibi etken madde mevcut. Malesef göründükleri kadar masum degiller. Yine de denemek istersen karar senin

Aslında 100un uzerine cikmis yani agri olmasi lazim. Kasilma esnasi da ne hissediyorsun peki?

Saglıcakla kavuştursun insallah, kavusma cok degisik bi his, ben buyuk oglumda oyle hasret ozlem ya da ask gibi bi sey yasamadim. Saskindim sadece. Ama simdi daha bilincliyim, ilk anlarımızın tadini cikaracagim. Insallah cookk guzel anılar biriktirirsin doguma dair

Kızlar spinal olan varmı?bira anlatsanız çok korkuyorumm paniklermiyim uyuşunca bebeğin ağlama sesini duymayı beklerken falan diye.

Haklısın canım yani artık yapacak iş kalmadı yani misafir gibi gelecekler zaten misafirliginde kisa olani iyidir eşimin annesi tamam 4 çocuk doğurmuş tecrübeli de annem kalacak yanimda başından beri diyorum anneni istemiyorum diye oh ne ala herseyi annem yapacak o da torun sevecek olduu başkaaynen yani ihtiyacım kalmadı ki...kocadan da izin çıkmış sana ohh miss insanları kirmayak diye kırıla kırıla sağlam tarafımız kalmadı zaten acimayacaksin aslında kim bize acıyo ki yani evet sana destek olmaya geleceğine bide misafirliğe gelmişler resmen amaaan az kalmış zaten sabret madem dediğin gibi inceden mesajı ilet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…