2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aslında 100un uzerine cikmis yani agri olmasi lazim. Kasilma esnasi da ne hissediyorsun peki?
baskı hissediyorum için daralıyor sanki az az adet olckmisim hissi oluyor sonra geçiyor nasıl olcak bu şancı ben anlamadım hemşire ağrı eşiginiz yüksek sanırım dedi ilk doğumum olacak ne yapacağım bilmiyorum doktor ağrın artarsa kanama yada su gelirse haber ver dedi sadece sağol canım cevap verdiğin için

Hadi ya o da mı doğum belirtisiymis benimde aynı 2 ser 2 ser aldım hep kilo bende aynen şişko gibi durmuyorum fizik aynı göbek cıktı sadece bide sisliklerimiz de var ya ondan heralde ya ben dogumdan hemen sonra rahat 6-7 kg gideceğini düşünüyorum zaten 3kg fazla bebekler gerisi ödem...

Ayyy amin canım benim herkes için çok güzel olsun inşallah...ilkinde şaşkın olmak normaldir heralde çünkü karnından bi insan cikiyo dün yokken yanında yatiyo ağlıyo falan küçücük bişey ne yapacağıni da bilmiyosun ilkinde tecrübe de yok Allahim ne yapicam ben bununla deniyordur herhalde

Ya ben ilk dogumda sanci cekmedim acikcasi, bildiklerimi yazayim, nst sonuclarin tam duzenli degil. Kasilma sureleri esit degil. Dogum basladiginda o yukselme tepeleri ve araliklar esit oluyor. ama sonucun yuksek. tahmin ettigim kadariyla rahmin acilmaya calisiyor. Sancilarin da kisa surede baslar. Allah kolay dogum nasip etsin sağlıcakla

Benim daha ziyade gozlerini koca koca acmis upuzun kirpikleriyle bana tuhaf tuhaf bakan bir bebekle karsilasmaktandi şaşkınlığım bana " beni karninda tasiyan sen miydin" dercesine bi bakis... Oysa gozunu acamayan minnos bi sey bekliyordum ben

Kızlar sanki bebeğimin hareketleri biraz azaldı gibi, panikte yapmak istemiyorum ama normalde kıpır kıpır...

Canım tansiyonum falan fırlar diye korkuyorumm birde forumda insanlar ben hissettim falan yazmış ondan korktum

Tatlim burada uzatmadan yazmaya calistigimiz icin yanlis anlasilabiliyor. Biraz vaktini alir ama ben sana anlatayim, belki icin biraz olsun rahatlar.

Ben cok ofkeli gittim doguma, normal dogum istiyordum ama imkansizdi. Planli sezeryan olacaktim. Dogumhaneye ciktigimda bi sedyeye iki buklum oturtup omuzlarimdan bastirdilar.belime uyusturucu bir igne yaptilar, sonra da spinal ignesi yapıldı. Spinal ignesini hic hissetmedim.

Dogum baslarken anestezi uzmani bastirma dokunma cekme gibi seyleri hissedecegimi soyledi. Ama asla aci hissetmeyeceksin dedi.

Oyle de oldu, karnima dokunmalarini falan hissettim ama acisiz. Zaten önünde perde var, nereye ne sekilde dokunuluyor anlamiyorsun bile.

Tansiyona gelince, hemen kontrol altina aliyorlar. Benim tansiyonum cikmadi aksine cok hizli dustu, ama aklima kazinan o isim "efedrin" yetisti imdadima.

Sormak istedigin baska bi sey varsa yanitlarim

çok tsk ederim canım amin çok ihtiyacım vardı danışmaya..

Sadece şu geceleri olan ve 1.5 saat boyunca geçmeyen kasık ağrısı mahfediyo beni. Yani neden sadece geceleri sabaha kadar geçiyo gidiyorum bişi yok. Enfeksiyon vardı ilaç kullandım. Hurma yiyorum günlük acaba o yapıyo olabilir mi?

O da güzelmiş dikkatlice incelemiş seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…