2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlaar kizim dogdu cok sukur malesef sezeryan yaptilar. Kizim suni sanci testinde kriz yasatti tansiyonu dustu kalp atisi duştu ayni sekilde bende kotu oldum. Doktorlar bebegi riske atmayalim dediler bir de tup bebek olunca devlet hastanesi bile riske atmak istemedi birde ayni seylertekrar tekrar yasanacak dediler.
Spinal anastezi yapiyorlarmis burda anne bebegi hissetsin hemde bebek anesteziden zarar gormesin diye. İyiki dedim oyle yapmislar bebegimi sanki normal dogurmusum gibi aglamasini duydum kendini gordum.
Su an hastanedeyim merak eden dua eden herkeze tesekkur ederim. Emmiyor bebem onunla ugrasiyorum mama verdik sonunda insallah sutumde artar agiz sutum vardi ama emmeyince oda artmiyor insallah yolunu buluruz

Canim gözün aydın olsun maşallah sağlıklı olsunda son anda sezeryan olsun tek farketmez sen elinden geleni yapmışsın normal olsun diye vijdanen bu rahatlatır seni sütün bol uykusu düzenli olsun inşallah

Ayy biz aynıydık çimdi sen doğum yaptıysan sıra bana mı geliyor
Dün kontrolsde sancılarım çıkmıştı 3 kez60 , 2kez80 1kez100 doktor orta derece demişti

Hemencecik iyileşirsin inşallah canım benim, mis kokunla hep bir arada olun sağlıkla inşallah

Ahahhaa sağol arkadasim bu zir süreçte destegini hep arkamda hissettim cok mersi:))
Cidden zor. Maneviyatı zor. Benimde ablamlar gelmişti. Bende hep koşturdum evde 3 çocuk 3 yetişkin bide bulaşıklar elde yıkanıyor yemek temizlik çok yorulmuştum ama ablamların amacı eziyet değildi. Yalnız olmadığımı hissettirmek için gelmişlerdi. Seninkilerin amacı durumu çok başka. Ben kriz üzerine kriz geçirirdim. Allah yardımcın olsun

Amin canim. Benim durumum gerçekten tuhaf. Ben geniş büyük aile severim. Elalemin gelini ne yapsam da eşimin ailesinden uzak olsak diye düşünür. Ben gam tersi onlarla yakın olmak istiyorum ama onlar benden uzak duruyor. Zaten sabrim falan da kalmadi beni kirani ben de kiracagim bu saatten sonra

Gözün aydın canım hayırlı olsun. Sütün de artar inşallsh hemencik

Kızlar sanki bebeğimin hareketleri biraz azaldı gibi, panikte yapmak istemiyorum ama normalde kıpır kıpır...

Canım benimki de öyle. Bir anı bir anını tutmuyor. Bazen karnımda vurmadık yer kalmıyor bazen de hafif zayıf hareketler yapıyor. Hareket ediyorsa sıkıntı yoktur bence.

Bende de enfeksiyon vardı antibiyotik içtim yarın tekrar test yaptırıcam bakalım geçti mi. Ama bu gece ilk kez uyandım ve kasıklarım adet ağrısı gibi ağrıyordu hissettim. Benimde ufaktan başlasa artık belirtiler yada direk doğsa normal doğumla ne güzel olur. Hurma bende yiyorum bu arada, 4-5haftadır.

Gözünaydın sağlık olsun da sezeryan olsun hiç dert etme bence. Bol sütlü gazsız uykulu günleriniz geceleriniz olsun. Emmeyi de başarır inşallah. Mutlu huzurlu ömürler yavruna

Selam kızlar. Bende dün bi kasıl ağrısı bi ishal sabaha kadar uyuyamadım uyuduğuödada hep dopuma gidiyodum. Gelin görünki uyandım tık yok hepsi gece de kalmış. Bugün de doğurmadık bakalım

Aynı durumu ben de yaşamıştım bunları okurken sanki yazan benmişim gibi geldi bı an :) ben gözleri kapalı ağlayan böyle kel gibi bir bebek beklerken bana Çıldır çıldır bakan simsiyah saçlı bir bebek tepemden beni izliyordu taa 2015 yılında :)))

Ayy maşallah kızlar güzel güzel bebiş haberlerimiz geliyor hızlıca. Subatin 28 ine bebegimiz kalcak mi merak ediyorum
Hepinizi etiketleyemedim güzel dilekleriniz icin çok teşekkürler.
Dogum yapanlara bol uyku ve sütlü günler diliyorum
Yapacak olan arkadaşlar son günler zor geçiyor gerçekten anlıyorum azcık daha sabır

Dogum yapan arkadaslar hangi bezi kullanıyordunuz bn sleepy almistim cok kotuymus hp tasiyo hp kiyafetleri islaniyo hangi bez daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…