- 9 Ağustos 2016
- 364
- 238
- 53
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #39.261
Molfix aldim canim sıkıntı yasamadik tasma konusunda henüz.göbek bagi oyuntulu olmasi güzel bi deDogum yapan arkadaslar hangi bezi kullanıyordunuz bn sleepy almistim cok kotuymus hp tasiyo hp kiyafetleri islaniyo hangi bez daha iyi
bende de aynısı var biraz dahdaha fazlası. doğum yaklaşıyor canım hazırlıklı ol Allah yardım etsin hepimizeKızlar yarım saattir dikkatimi çekiyo, 5 dakikada bir karnımda bi kasılma oluyor, bi ağrı yayılıyo sanki ama dayanılmycak bi ağrı değil, 20saniye filan sürüyo geçiyo, ama kötü bi ağrı değil kasılmadan dolayı olan bi ağrı..böyle az sancı olabilir mi ki? Doğum sancısı çok fena dedikleri için pek ciddiye almadım ama sanki süresi hep aynı gibi de
Seninde gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah sanada geçmiş olsun çok...Kizlaar kizim dogdu cok sukur malesef sezeryan yaptilar. Kizim suni sanci testinde kriz yasatti tansiyonu dustu kalp atisi duştu ayni sekilde bende kotu oldum. Doktorlar bebegi riske atmayalim dediler bir de tup bebek olunca devlet hastanesi bile riske atmak istemedi birde ayni seylertekrar tekrar yasanacak dediler.
Spinal anastezi yapiyorlarmis burda anne bebegi hissetsin hemde bebek anesteziden zarar gormesin diye. İyiki dedim oyle yapmislar bebegimi sanki normal dogurmusum gibi aglamasini duydum kendini gordum.
Su an hastanedeyim merak eden dua eden herkeze tesekkur ederim. Emmiyor bebem onunla ugrasiyorum mama verdik sonunda insallah sutumde artar agiz sutum vardi ama emmeyince oda artmiyor insallah yolunu buluruz
Canım belinden giren ni ağrı mi yani belden girip kasıklara yayılan bi ağrı mi ?Kızlar yarım saattir dikkatimi çekiyo, 5 dakikada bir karnımda bi kasılma oluyor, bi ağrı yayılıyo sanki ama dayanılmycak bi ağrı değil, 20saniye filan sürüyo geçiyo, ama kötü bi ağrı değil kasılmadan dolayı olan bi ağrı..böyle az sancı olabilir mi ki? Doğum sancısı çok fena dedikleri için pek ciddiye almadım ama sanki süresi hep aynı gibi de
Cnm bebeğin kaç kilo kaç numara kullanıyorsun. Ben de sleepy kullanıyorum kilo aldıkça taşmaya başladı bu paket bitince 2 numaraya geçecrm. Yani küçük geldiği için taştığını düşünüyorumDogum yapan arkadaslar hangi bezi kullanıyordunuz bn sleepy almistim cok kotuymus hp tasiyo hp kiyafetleri islaniyo hangi bez daha iyi
Ben tv de reklam görünce şu merhaba bebek seti almistim 1 numara 40 tane 2 numara 40 tane 10 adet alt açma örtüsü 4 adette ıslak mendil vardı uygun geldi 30 tl olunca onu aldım kuzen bi paket prima yenidoğan al demişti sonra sleepy kullan demişti başka bez pisik alerji yapiyo demişti ben almadım sleepy koydum hastahane çantasına da ama şimdi sen de iyi değil deyince aklım karıştıDogum yapan arkadaslar hangi bezi kullanıyordunuz bn sleepy almistim cok kotuymus hp tasiyo hp kiyafetleri islaniyo hangi bez daha iyi
Ayy canım doğum yaptın mi kızlardan pek giremedim yeni gördüm hayırlı olsun sağlıkla büyüsün Ateş bebekKızlar 5 dakika olsun girmeye çalışıyorum ama o bile olmuyor bazen. Bir süre böyle sanırım :)
İki mesaj okuyorum, hop Ateş bey uyanıyor :) şimdi sabah 6 burada.
Evimize çıktık, emme kursumuza gittik hastanedeyken. Çok işe yaradı ama henüz sütüm bollaşmadı. Onunla uğraşıyorum.
Bu arada doğan bebeklerimiz var, elimden geldiğince okuyacağım mesajları. Şimdilik göremedim tek tek kimler doğdu bizden sonra ama tüüüüüm bebeklerimize ve annelere her şeyin güzelini, sağlıklısını diliyorum.
Nasıl da özelmiş annelik, hepimiz çok şanslıyız...
molfix kullanıyorum memnunum canımDogum yapan arkadaslar hangi bezi kullanıyordunuz bn sleepy almistim cok kotuymus hp tasiyo hp kiyafetleri islaniyo hangi bez daha iyi
Canım merak ettiğim bişey var lavman yapıyorlar mi??Kızlar hayırlı pazarlar. Ancak fırsat bulabildm
Doğum hikayem şöyle, cuma sabahı nişanım geldi saat 6 gibi ama önemsemedim her zaman olabilir belirti değil diye. Zaten benim sürekli yalancı sancılarım oluyordu. Hafif adet ağrısı ile ağrım başladı acaba dedim ama düzeni takip etmeye basladim kimseye haber vermedim. Eşim hafta sonu icin plan yapmış hatta gideriz dedim
Saat öglen 4 gibi siddetlenmeye başladi ama hala acaba olabilir mi modundayım doktora yazdım sancı olabilir dedi. Oğlumda yanımdaydı 20 aylık malum oyun vs oynadik yikandik vs. Yemek söyledim ne olur olmaz diye. Sancılar 8 dk da bire düşünce doktora yazdım 5 dk olunca gel dedi. Su vsde gelmemişti hala. Saat 8 gibi eşimi aradım gel diye bu arada sanci karşıladım. Eşim geldi saat 1.30a kadar ara ara devam etti sancılar artarak tabi. Artik dayanmaz olunca hastaneye gittim doktorla irtibatlıydık tabi oğlumda mecbur bizimle geldi kimse gelmemişti daha doğum için. Hastaneye gidince 8 cm acılmam vardı zaten muayene bile olmama gerek kalmadı hemen doğumhaneye geçtik yarım saat icinde de ertuğrul doğdu.
Zordu ama normal doğum bir mucize. Epidural, kesi vs olmadi. Tentene temas ve geç klepslenme yapıldı. Canı bu tatlı hatun 2.yi doğurduysa herkes doğurur.
hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün bebişinKızlar hayırlı pazarlar. Ancak fırsat bulabildm
Doğum hikayem şöyle, cuma sabahı nişanım geldi saat 6 gibi ama önemsemedim her zaman olabilir belirti değil diye. Zaten benim sürekli yalancı sancılarım oluyordu. Hafif adet ağrısı ile ağrım başladı acaba dedim ama düzeni takip etmeye basladim kimseye haber vermedim. Eşim hafta sonu icin plan yapmış hatta gideriz dedim
Saat öglen 4 gibi siddetlenmeye başladi ama hala acaba olabilir mi modundayım doktora yazdım sancı olabilir dedi. Oğlumda yanımdaydı 20 aylık malum oyun vs oynadik yikandik vs. Yemek söyledim ne olur olmaz diye. Sancılar 8 dk da bire düşünce doktora yazdım 5 dk olunca gel dedi. Su vsde gelmemişti hala. Saat 8 gibi eşimi aradım gel diye bu arada sanci karşıladım. Eşim geldi saat 1.30a kadar ara ara devam etti sancılar artarak tabi. Artik dayanmaz olunca hastaneye gittim doktorla irtibatlıydık tabi oğlumda mecbur bizimle geldi kimse gelmemişti daha doğum için. Hastaneye gidince 8 cm acılmam vardı zaten muayene bile olmama gerek kalmadı hemen doğumhaneye geçtik yarım saat icinde de ertuğrul doğdu.
Zordu ama normal doğum bir mucize. Epidural, kesi vs olmadi. Tentene temas ve geç klepslenme yapıldı. Canı bu tatlı hatun 2.yi doğurduysa herkes doğurur.
Ayyy masallah darisi biz doğurmayi beceremeyenlerin başınaaaaKızlar hayırlı pazarlar. Ancak fırsat bulabildm
Saat öglen 4 gibi siddetlenmeye başladi ama hala acaba olabilir mi modundayım doktora yazdım sancı olabilir dedi. Oğlumda yanımdaydı 20 aylık malum oyun vs oynadik yikandik vs. Yemek söyledim ne olur olmaz diye. Sancılar 8 dk da bire düşünce doktora yazdım 5 dk olunca gel dedi. Su vsde gelmemişti hala. Saat 8 gibi eşimi aradım gel diye bu arada sanci karşıladım. Eşim geldi saat 1.30a kadar ara ara devam etti sancılar artarak tabi. Artik dayanmaz olunca hastaneye gittim doktorla irtibatlıydık tabi oğlumda mecbur bizimle geldi kimse gelmemişti daha doğum için. Hastaneye gidince 8 cm acılmam vardıbaşten muayene bile olmama gerek kalmadı hemen doğumhaneye geçtik yarım saat icinde de ertuğrul doğdu.
Ayy maşallah ne güzel bi doğum olmuş:)Kızlar hayırlı pazarlar. Ancak fırsat bulabildm
Canim allah anali babali buyutsun. Tam hayallerdeki dogumu yapmissin epidural yok kesik yok, sancini evinde cekmissin.ilk dogumunda mi normaldi?Kızlar hayırlı pazarlar. Ancak fırsat bulabildm
Önce kasılmalarla baslayabilir tetikte ol canimKızlar yarım saattir dikkatimi çekiyo, 5 dakikada bir karnımda bi kasılma oluyor, bi ağrı yayılıyo sanki ama dayanılmycak bi ağrı değil, 20saniye filan sürüyo geçiyo, ama kötü bi ağrı değil kasılmadan dolayı olan bi ağrı..böyle az sancı olabilir mi ki? Doğum sancısı çok fena dedikleri için pek ciddiye almadım ama sanki süresi hep aynı gibi de
Ay çok güzelmiş ne güzel sancinin cogunu evde çekmişsin..ben sabirsizlanip giderim ama ev en iyisi maşallah. ..Kızlar hayırlı pazarlar. Ancak fırsat bulabildm
İlk doğumda yapmislardi bana genelde yapıyorlar canimCanım merak ettiğim bişey var lavman yapıyorlar mi??
Canm Çarşamba gunu 3500 gr idi bebegim ama bezi takarken buyuk biraz ama cok tasiriyo ya gece uc kez kiyafet degistrdim internette de yorumlarda tasiriyo diye yazmislar dikkate almamistim ama aldigim gunden bu yana tasiriyoCnm bebeğin kaç kilo kaç numara kullanıyorsun. Ben de sleepy kullanıyorum kilo aldıkça taşmaya başladı bu paket bitince 2 numaraya geçecrm. Yani küçük geldiği için taştığını düşünüyorum
Yapılmadı zaten eğer kendi sancın olursa ishal oluyorsun vucudun doğal lavmanı. Ilkinde de yapılmamiştı ondada bundada ishaldim zaten.Canım merak ettiğim bişey var lavman yapıyorlar mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?