2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Epidural normal doğum yapanlar, öneriyormusunuz, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum:)

Kesinlikle evet, korkulacak hiç bir şey yok. Sadece gücünü ıkınmalara vereceksin. Ben 8 cm e kadar epiduralsiz geldiğim için 4 cm'den sonrası cidden zor ki benim Ağrı eşiğim yüksektir.

Ama epidural takılınca sihir gibiydi. İğnenin takılması filan da hiç korkunç değil. Rahatlıkla yaptırabilirsin.

Yalnız hastane ve doktor önemli, uzman ve işinde iyi olmalılarmış çok net görmüş oldum.

Canm belki herkeste oyle olmuyordur ama bn aldigim gunden buyan tasiriyo mamada bn almamistim hastanede verdiler hipp organik yenidoğan mamasi cok iyiymis suan onu kullaniyorum

Canim allah anali babali buyutsun. Tam hayallerdeki dogumu yapmissin epidural yok kesik yok, sancini evinde cekmissin.ilk dogumunda mi normaldi?

Allah her 2 evladina da uzun saglikli omurler versin.
Ilkide normaldi sıklaşmadan gidince çok.muayene oluyor diye gitmedim bu sefer.

Darısı basinıza

Ay çok sağol canım zaman ayırıp yazdığın için fenalaşırsam zaten her türlü müdahale ederler.
İçim rahatladı biraz.

Normal cnm. Cuma doktor kontrolüne gittik. Biz hiçbişi söylemeden doktor kendisi yüzündeki kızarıklıklar çok normal dedi. Soran çok oluyor ondan söylüyorum dedi

Cnm 5 dakikada birse kesin doğum sancısı. Bende hiç hissettmedim. Sadece hafif kasılma gibiydi. Normalde yslancı kasılmalarım daha fazla acı veriyordu. Hayırlı uğurlu olsun akşama güzel haverlerini bekliyoruz ozaman

Slm kızlar biz 3 günlük olduk çok şükür ne güzel birşey evlat kokusu darısı bekleyenlere
Aynen ben kızımla bağ kuramadım hamilelikte. İş güç derken ne konuştum ne onun için özel beslendim ne hazırlık yaptım. Daha yatağı beşiği bile yok düşün zaman bulamadım. Ama şuan hayran hayran bakıyorum. O kokusu öldürüyor. Oğlumdan sonra sevemem sanıyordum ama evlat aşk mış

Ilkide normaldi sıklaşmadan gidince çok.muayene oluyor diye gitmedim bu sefer.

Darısı basinıza
Canım maşallah çok güzel olmuş evde beklemen . Bende sonuna kadar evde beklemek istiyorum da panik olurum muhtemelen giderim. Ama en iyisi beklemek gibi. Su gelirse de beklemek gerekir mi acaba ? Sancı da yine bi ihtimal sabredebilirim su ve nisan da panik olabilirim . Hayırlı , sağlıklı şekilde kucağına almışsın , Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Canm Çarşamba gunu 3500 gr idi bebegim ama bezi takarken buyuk biraz ama cok tasiriyo ya gece uc kez kiyafet degistrdim internette de yorumlarda tasiriyo diye yazmislar dikkate almamistim ama aldigim gunden bu yana tasiriyo
kakayimi tasiyoru yoksa idrarimi cnm ben slepy kullanmiyorum ama gobegi daha dusmediyse kivirarak kullanıyosan erkek cocukları tasiriyo o kivirdigin yerden haberin olsun bende nerdeyse primayi degistirodum gobek dusunce rahat ettim

Kızlar kimler doğum yaptı pek takip edemedim iki gündür. Doğum yapanlar inşallah bol bol sutunuz olur. Allah bağışlasın bebislerinizi. Darısı bekleyenlerin başına inşallah.

Bi anlık yayılıyo ama ara ara oluyor şimdide.sanırım bir iki güne doğurcam sinyal veriyor:)
Canım geçen gece benim de öyle oldu . Normalde bende doğum sancısı fazla olur diye onemsemedim ama bebek hareketi de hissetmediğim için nst ye girdim. Sancılar orda 60-80 arası çıkmıştı. Seninde sancidir belki bi de duzenliyse dikkat et . Doğum belirtisi olabilir .

Benim nst kağıdım böyleydi. Sancılarım en fazla 40 la başladı 90 da kestiler amdliyata yetiştirdiler. Bir arkadaş nst kağıdını yorumlamamızı istemişti bulamadım. İsmini etiketleydmedim. İlla 100 sancı doğum sancısı demek değilmiş yani düzenli olmalı

Eklentiler

• IMG_0296.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 110
En sona ben kalacagim derken derken sende dogurdun ya kiz :)) hadi gozun aydin. Saglikla buyusun ertugrul. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…