Kızlar hayırlı pazarlar. Ancak fırsat bulabildm
Doğum hikayem şöyle, cuma sabahı nişanım geldi saat 6 gibi ama önemsemedim her zaman olabilir belirti değil diye. Zaten benim sürekli yalancı sancılarım oluyordu. Hafif adet ağrısı ile ağrım başladı acaba dedim ama düzeni takip etmeye basladim kimseye haber vermedim. Eşim hafta sonu icin plan yapmış hatta gideriz dedim
Saat öglen 4 gibi siddetlenmeye başladi ama hala acaba olabilir mi modundayım doktora yazdım sancı olabilir dedi. Oğlumda yanımdaydı 20 aylık malum oyun vs oynadik yikandik vs. Yemek söyledim ne olur olmaz diye. Sancılar 8 dk da bire düşünce doktora yazdım 5 dk olunca gel dedi. Su vsde gelmemişti hala. Saat 8 gibi eşimi aradım gel diye bu arada sanci karşıladım. Eşim geldi saat 1.30a kadar ara ara devam etti sancılar artarak tabi. Artik dayanmaz olunca hastaneye gittim doktorla irtibatlıydık tabi oğlumda mecbur bizimle geldi kimse gelmemişti daha doğum için. Hastaneye gidince 8 cm acılmam vardı zaten muayene bile olmama gerek kalmadı hemen doğumhaneye geçtik yarım saat icinde de ertuğrul doğdu.
Zordu ama normal doğum bir mucize. Epidural, kesi vs olmadi. Tentene temas ve geç klepslenme yapıldı. Canı bu tatlı hatun 2.yi doğurduysa herkes doğurur.