2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kakayimi tasiyoru yoksa idrarimi cnm ben slepy kullanmiyorum ama gobegi daha dusmediyse kivirarak kullanıyosan erkek cocukları tasiriyo o kivirdigin yerden haberin olsun bende nerdeyse primayi degistirodum gobek dusunce rahat ettim
Gobegi düştü canm normal bagliyorum evet erkek kıvırarak bagladigim zmn fazla tasmiyordu

Su gelmedi benim doğum anı geldi bebek gelirken. Su gelse giderdim ama. Nisan sorun deģil ama nisandan 2 hafta sonra bile doğabilir dedi.

Düzenli gelmiyor şuan ama kasılmayla beraber adet sancısı gibi yayılıyor.daha önce böyle değildi, bugün bi farklılık var hissediyorum

Asu1677 cnm allah yardım ediyor merak etme. Benim durumumu biliyorsun. Tam eşim izin sldı son hafta diye o zaman geldi kızım. Yoksa benim eşimin yetişmesi daha zordu. Kaldıki gene yetişemedi oh son haftam eşim yokken olmadı doğum diye seviniyordum. O oğljmla evde kaldı ben hastaneye yatış yaptım. Gece sancılanınca apar topar girdim doğuma. Ameliyathaneye giderken aradım ben doğuma giriyorum gel diye doğumun ortasında yetişebildi .

Düzenli gelmiyor şuan ama kasılmayla beraber adet sancısı gibi yayılıyor.daha önce böyle değildi, bugün bi farklılık var hissediyorum
Benimde öyle başladı takip et derim. Bide az gibi başlıyor artıyor ve azalıyor anlıyorsun sancı olduğunu zaten. Hadi bakalım gelsin artık doluyor günü.

Bugünde doğurmadık 38+0 bugün.
Gelemedi bizim oğlan ne çok sevdi içersini acaba daha ne kadar beklicez
Birdilimkek sende doğurmadın dimi canım bol bol dua ediyorum senin için
Sagol tatlim ben de dogurmayi bekleyen şurada 3-5 kişi için dua ediyorum :)) ben de yarın 39+3 olarak doktora gidecegim bakalim nolacak

Ama sanki yine de tamam çok erken gelen sabırsız bebişler vardı ama onların dışındaki bebişler 39-40. Hafta arasında doğasına uygun geliyor diye düşünüyorum.

Selamlar herkese girmelyeli ne çok doğum olmuş senin de gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah çocuklarını. Ben iyiyim kızım da iyi çok şükür ancak hala hastanede. Her üç saate bir gidip emziriyorum. Beslenme sırasında arada nefes tutmaları olduğu için saturasyonlari düşüyor bu yüzden çıkamıyoruz. Bazı bebeklerde böyle olurmuş gelişim tamamlanmadan doğduğu için. Neyse başlarda üzülüyordum bugün cikcaz yarın cikcaz çıkamadık diye ama artık kabullendim sağlığına kavussun da inşallah gerisi gelir geçer diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…