2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Dogum yapan arkadaslar hangi bezi kullanıyordunuz bn sleepy almistim cok kotuymus hp tasiyo hp kiyafetleri islaniyo hangi bez daha iyi
Prima kullanacam ben kızımda da Prima kullandım hep ne taşma ne sızıntı ne pisik olduk hatta primanin premium care olandan aldım ilk etapta oğluşa ... Primanin dokundu bize diyen bir anne görmedim daha

Ben Aptamil 1 numara aldım koydum çantaya ...

Bugünde doğurmadık 38+0 bugün.
Gelemedi bizim oğlan ne çok sevdi içersini acaba daha ne kadar beklicez
Birdilimkek sende doğurmadın dimi canım bol bol dua ediyorum senin için
Biz de 39+0 olduk :)) yarın sezeryan ile gelecek benim oğlan artık sezeryan olmasa daha da duracağı var ne sancı ne kasilma hiç bişi yok bende de

Emzirebiliyor musun cnm. Vallahi çoğu konuda becerikli olduğumu düşünürüm ama empati kuruyyorum ve senin durumunda ben yenik düşerdim hep bunalım takılırdım maşallah dayandın. Az kaldı inşallah.

Emzirebiliyor musun cnm. Vallahi çoğu konuda becerikli olduğumu düşünürüm ama empati kuruyyorum ve senin durumunda ben yenik düşerdim hep bunalım takılırdım maşallah dayandın. Az kaldı inşallah.
Evet emziriyorum çok şükür o konuda sıkıntımız yok üç saate bir gidiyorum gündüzleri geceleri biberondan alıyor gece de gidemiyorum . Ya benim de gel gitlerim çok oluyor öyle çok güçlü bı insan falan değilim. hastane çıkışı eve kadar çok agladigimi biliyorum bazen gücüm tükenmiş hissediyorum ama hayat bu daha kötüsü de gelebilirdi başıma . Yine de gelebilir evde de bı kızım var sanırım sürekli bunalım takılmamam bu yüzden. Bu bir sabır sınavı geçebilmem umuduyla iki kızımı da kucağımda oturtabilmem umuduyla..

Gozun aydin. Hayirli olsun. Guzel bi dogum hikayesi olmus. Darisi dogum bekleyenlere

Canm Çarşamba gunu 3500 gr idi bebegim ama bezi takarken buyuk biraz ama cok tasiriyo ya gece uc kez kiyafet degistrdim internette de yorumlarda tasiriyo diye yazmislar dikkate almamistim ama aldigim gunden bu yana tasiriyo
Ben kizimdada prima kullanmistim simdide prima 2 numara aldim. Hic sikinti yaşamadım tavsiye ederim.

Ayy masallah cok guzel ve imrenilen bir doğum canım tek merak ettiğim lavman yaptilarmi doğum öncesi yapıldıysa serum yada suya karistirilip icirilenmi yoksa makattan sıkılan ilaçmı? Sütün bol uykunuz duzenli olsun inşallah

İnşallah cnm. Allah yardımcın olsun inşallah

Bugünde doğurmadık 38+0 bugün.
Gelemedi bizim oğlan ne çok sevdi içersini acaba daha ne kadar beklicez
Birdilimkek sende doğurmadın dimi canım bol bol dua ediyorum senin için
37 38 haftalarda dogum yapan cok oldugu icin grupta herkes sabirsizlandi. Zaten 38 normalde normal dogum olmaz olsada erken oldu derler. 38+5 te sezeryan olunuyor o da bana erken geliyor. Biraz daha sabir en fazla 10 gune dogar

Yaninda birisi var mi peki simdi sana yardimci. Iki cocukla yeni lohusa halinle zor olur esler cok beceremiyor bebek bakmayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…