2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
37 38 haftalarda dogum yapan cok oldugu icin grupta herkes sabirsizlandi. Zaten 38 normalde normal dogum olmaz olsada erken oldu derler. 38+5 te sezeryan olunuyor o da bana erken geliyor. Biraz daha sabir en fazla 10 gune dogar

40 lı haftaları hamileliğimin başından beri görmek hiç istemedim hepte derim inşallah 38 -39 hafta arası doğar diye ama bunu Rabbim kararlaştırıyor malesef ve biz istediğimiz zamam doğum başlamıyor. Doktorum geçen haftadan itibaren doğum sürecime girdiğimi şu saatten sonra her an doğumun normal sayıldığını söyledi. Hayırlısıyla bekliyoruz bakalım

allahım yar ve yardimcin olsun cnm gecicek insallah bugunler sende kuzucukda iyiymis insallah en kısa surede evede çıkar suan ezan okunuyo ezanlar suyu hurmetine dualarim seninle amin.

Demek sende kavuşuyorsun yavruna :) biz iyice dımdızlak kalıcaz anlaşılan buralarda bizim için dua et canım dualarımız seninle
Allah razı olsun canım inşallah :)) anne karnında durmaları gelişimleri için daha iyi ben cuma olacaktım ama pazartesi diye soyleyince Dr hemen tamam dedim az daha kilo alır diye :))

Zamaninda saglikla sıhhatle dogar insallah bebegin cok heyecanlisin ilk bebek mi

Yaoılmadı ilkinde de yapmamamıslardı ama zaten ishaldim. Belki ondan olabilir emin değilim.

Benimde öyle başladı takip et derim. Bide az gibi başlıyor artıyor ve azalıyor anlıyorsun sancı olduğunu zaten. Hadi bakalım gelsin artık doluyor günü.
Belirli bir zamanı yok şuan ama bi kasılma geliyor ara ara karnım taş gibi oluyor o andada adet sancısı gibi yayılıyor bi 30saniye sürüp geçiyor

Valla sizin bebis zaten ben ne dersem odur dedi resmen. Hastanedeyken saatini beklemeden gelmekte güzel inşallah bakalım nasıl olacak merak ediyorum bende bizimkileri. Her doğum hikayesi ayrı ve hepsi ayrı güzel

Benimki halâ kanalda değil.. aksine sanki miğdeme daha çok çıkıyor gibi doktora her sorduğumda daha kanala inmemiş diyor. Acaba ne zaman incek
Cok bilgim yok ama sanci esnasinda da inebilir son anda da inebilir bildigim kadariyla canım. Ayrica bir arkadasimin bebegi ısrarla doğum esnasinda yukarı kayiyormus doktor elini sokup da bebegi aşağı çekmiş. Yani yukarida olmasi nirmal doguma engel değil demek ki.. Zaten kocaman acilmamiz olacak bebek cikacak doktorun eli hissedilmez bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…