2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar benim de bugun kontrol vardi. Kesin sezeryana karar verdim suni sanci ile sansim cok dusukmus zaten. Oyle olunca 38 de alicam demisti 38+3 de 15 subatta sezeryan olucam. Sanirim en sona ben kaliyorum

Bebeği kanala inmeyenler üzülmesin kızlar. Benimde sancının sonlarında indi hissettim hatta 2 saat sonra dogum oldu zaten.

Aynen benim plasenta aşağıda diye 36. Haftayi görmek icin dua ediyordum 40 olduk tik yok:) aman sağlıklı dogsunlar bakalim daha ne kadar direnebilecek ki küçük yavyular:))
Benim fikrim ne kadar gelişse o kadar iyi. Ben beklerdim eğer gelmezse 42 haftaya kadar.

Canm belki herkeste oyle olmuyordur ama bn aldigim gunden buyan tasiriyo mamada bn almamistim hastanede verdiler hipp organik yenidoğan mamasi cok iyiymis suan onu kullaniyorum
Aldım canım bu akşam ben yine de bi paket prima 1 numara ama onda da göbek bağı oyuntusu yokmuş malesef mamayı aptamil alcaktım kararsız kaldım ıyiki almamışım o zaman emziren anne için de çay vardı hipp markası ve humana markası onda da kararsız kaldım almadım:)

Benim bebek cuma öğleden itibaren hareketleri çok az bi genleşiyo gibi oluyo tamam. Allah tan yarın kontrolüm var yoksa bugün hastanedeydim yine

Bi anlık yayılıyo ama ara ara oluyor şimdide.sanırım bir iki güne doğurcam sinyal veriyor:)
Benim 2 haftadır falan başladı canım aynıları bende de oluyor mesela 1 saat önce bi başladı kasılma tam 4.dk sürdü ağrı ile birlikte bide sonra geçti ara ara karnım dalgalaniyo mesela şuan da az az giriyo cikiyo ağrı kasılma herhalde dediğin gibi az kaldı artık sinyal veriyo bize hazırlıklı ol diye :)

Canım biz yakınıZ baya benimde ağrım var baya bugün.tüm karnım ağrıyor.bir geçiyor bir geliyor benimde sabah kontrolüm var.adet ağrısı gibi kasıktada oluyormu senin?

Ben 40.haftadayım ama:)artık başlasın istiyorum:))

Göbek bağ oyuntusuna gerek yok canım göbek düşene kadar bezin üst kısmını katlayarak bağlıyorsun,sıkıntı olmuyor.mama olayı riskli her Bebek her mamayı sevmeyebiliyor deneyip görmek lazım,ben sma aldım bakalım kız çocuu severse onla devam edicem:)

Bu arada benim de çarşamba günü kontrolüm var 38+3 oluyorum,sezaryen olacağım belli olmasına rağmen doktor tarih vermedi,ben 12sini teklif edicem,oğlumun doğum günü,bakalım ne dicek :)

Sen gene bi arastr canm ama mama konusunda hipp cok iyiymis cay humana cok iyi diyorlar insallah mamaya gerek kalmaz hmn bol bol sutun gelir simdiden banyoda yavas yavas masaj yapmayi basla bnm doktorum bir hafta oncesinden yap demisti yapmamistim cok zorlandim halada sutum cok az insallah sutun iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…