2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Doguramayanlarda bugun son kontrolde yarından için doğuma gelir gibi hazırlıklı gel demişti en son saat kaçta bırakayım yemeyi içmeyi diye sordum bugün sabah 8 de kahvaltı yap 12:30 da gel dedi duruma göre bakıp suni şancı verecekler tırsıyorum hala bana dua edin noluurr

Canım biz yakınıZ baya benimde ağrım var baya bugün.tüm karnım ağrıyor.bir geçiyor bir geliyor benimde sabah kontrolüm var.adet ağrısı gibi kasıktada oluyormu senin?
Evet karin agrilarim da var canım karnım dehşet dalga dalga oluyo bazen de hatta karnımın bi tarafi sivriliyor bazen heralde diyorum popoyu dayadı oraya :) ama adet ağrısı da var hatta söyle diyim adet olmadan önce ağrılar olur ya sanki kanama ha başladı ha başlayacak olcam adet dersin de bi türlü olamazsın ya öyle oluyor belim sürekli ağrıdığı için anlamıyorum bişey belimden benim açıklık yok dedi dr ama alt tarafimda kemiklerim acayip sizliyo batıyo ara ara mide bulantılarım da oluyo çarpıntim falan da oluyo hamileligimde hiç midem bulanmamıştı işin kötü tarafı midem cayır cayır yanarken bulaniyo ufak tefek eksikler var hala ama artık cidden bunaldim ve yoruldum oturdugum koltuktan kalkamıyorum kalkarken kemiklerim sizliyo batmalar oluyo be enerjim sıfır nekadar dinlensem de hep yorgun bitkin halsiz ve uykusuzum çiş olayına hiç girmiyim:) ayaklarımın üzerine basamaz oldum altları acıyo basınca ve bacaklarımı kaldıramıyorum artık yürürken penguen gibiyim

Ben 40.haftadayım ama:)artık başlasın istiyorum:))
Evet canım senin gelmiş zaten zamanı hayırlısı ile başlar anlık bişey zaten 5 dakika sonra da olabilir 2saat sonra da 2 gün sonra da suyun gelebilir aniden bu veletler inat cıktı gelmemekte kesin benimki bana çekti ondan böyle

Selam kızlar,
Bugün eve çıktık çok şükür.
01.02 de 4.200gr 54cm olarak doğdu oğluşum.
Kafası 38 cm olduğu için kilosu çok olmasa bile, zaten sezeryan sonrası için zor bir doğum olurmuş. Öyle dedi doktorumuz.
Herşey yolunda çok şükür :)

nemesis sen naptın?
Homely_angel sağolasın canım :)

Aynen bi soruşturayım bakalım...insallah canim ya zorlanmam ama ilk gün hatta 3 gün falan doğru düzgün geleceğini sanmıyorum ben dün akşam baktım göğüslerimin üstünde koyu renkte mor mu mavi mi ne damarlar çıkmış büyüme yok ama aynılar bide sol göğsümün altında kemik mi batiyor ne oluyor anlamadım çok canım yanıyor altına pamuk koyuyorum bazen humanayi ıyi diye duydum bende galiba onu alicam

Son düzenleme:
Hiç tırsma canım kucağına alınca unutursun sen herşeyi:) Allah kolay doğumlar nasib etsin inşallah ağrı için korkuyosan korkma epidural var :) Hayırlı haberler ver inşallah...

Oy maşallah tosuncuk ne yedin ne içtin öyle biz 3000 kg geçelim diye bekliyoruz

Oyy maşallah size:) gözünaydın canım hayırlı olsun. Bu arada gerçekten büyükmüş kafası:) biz 23 günlük olduk 35 cm di 2 gün önce

Son gunlerde benim karnim kuculmus gibi geliyordu. Dun annem bugun komsum dedi karnin kuculmus. Sizinde bu durumda olaniniz varmi

Maşallah basketçi olacak senin oğlan :) Allahım esirgesin yavruları

Sanki bu okuduklarimiben yazmisim gibi okudum. Bire bir aynisini yasiyorum

Masallahhh tosuncuk olmus. Gozun aydin canim rabbim guzel uzun saglikli bor hayat nasip etsin.

BEnde bugün hareketlilik var biraz.ara ara kasılma oluyo ve bi adet sancısı gibi yayılıyo, sinyal var sanki :)
Canım senin o zaman yalancı faln değil onlar gerçek kasilmadir herhalde belki yarın falan başlar sancıların dk.tut ıyi gözlemle sen :)

Kızlar şu an hastane çantası hazırlama aşamasındayım da aklıma bisey takıldı . Kısmetse doğum yapınca odaya alınınca bebeği koydugumuz şeyin içine sadece battaniye yeterli mi ne koydunuz acaba ? Umarım anlatabildim biraz karışık oldu

Öyleyse sıkıntı yok ozman canım bende hassas zamanlarda kullanayim diye aldım ilk dogduklarinda hassas oluyorlarmis ve her bez pisik yara yapabiliyormuş bitek prima iyiymis bakalım bi süre prima bitene kadar kullanıp sleepy deniycem sonra da..mama konusu evet haklısın aslında hiç öyle düşünmemiştim ilk hastahanede verirler heralde bakalım onu severse eşime aldırırım artık benimkide kız bakalım nasıl olcak :)

1 tiriko 1 penye battaniye koymustum oglumda. Ama yan yatmalari gerekiyor ya, sırtina destek olsun diye ince uzun minik bir yastık da koyucam

Kızlar ben üstünüze afiyet bir cırcırım su gibi hamileliğim boyunca hep ishal oldum ama bu sefer su gibi karnımı felan ağrıtıyo. Muz yiyorum haşlamam patates yiyorum 2 gün oldu aynı içimde bişi kalmadı yakında çocuk çıkacak diye korkuyorum sizde olmu böyle bişey sizce ne yemeliyim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…