2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım senin gelmezse artık suni sancı deneyecek mi doktorun?
Epidural olacagim için sunni verebilecegini düşünüyorum tatlım. 4 cm yeterli dedi bence acilmam 1-2 cm vardır zaten. Umut ediyorum yarın yatisimi yapar diye :)) ya tamam bekleyelim ama doktor dedi bu saatten sonra gelişecek bir organı kalmadi sadece kilosu artar ki kilosu da iyi çok şükür. Hem de yalnızım bu hafta eşim gece mesaisine kalmak zorunda kaldı çok morali bozuldu. Ama doğum yaparsam o da izin alıp yanımda kalmış olur..

Canım ben iki tane koydum birisi kalın peluş birisi de içine sermek için ince kadife gibi nohut battaniye diyorlar ya ondan var kalın olanı puset içine sererim diye aldım yanıma hastahaneden de bi tane ince penye battaniye veriyorlar çünkü olmadı 2 kat sararlar benim getirdiğim ile gerekirse ama hastahane odaları da sıcak olur heralde

Canım doğum yakın olmasın ishal olunuyomus doguma yakın sancıyla beraber...

Esin her şekilde yanında olur zaten canım onu hiç kafana takma :)Bence açılman artmıştır senin yarın doguracaksin gibi his var içimde sanki epidurali alınca kafa güzel oluyo heralde acı falan da kalmaz rahat rahat doğurursun inşallah...hayurli haberlerini bekliyor olacağız:)

Hamileliğim boyunca hep ishal olduğum için belirti mi değil mi anlamıyorum başka hiç bi belirti yok bende bebeğe bi zararı olur mu acaba diyorum
Şimdi haftan az ama canım olabilir bence geçmezse bir dr una görün...bebege zararı olmaz bence canım ama sen yinede geçmezse dr a görün kesin

Son düzenleme:
Hamileliğim boyunca hep ishal olduğum için belirti mi değil mi anlamıyorum başka hiç bi belirti yok bende bebeğe bi zararı olur mu acaba diyorum
Benim bağırsaklar da fazla çalışıyor son zamanlarda,bir sancıyla irkiliyorum sonra bağırsaklarla alakalı olunca rahatlıyorum :) kabız olmaktan kesinlikle daha iyidir son Zamanlar için,bir zararı olacağını düşünmüyorum sadece bol sıvı tüket vücudun susuz kalmasın

ZaTen öyle bi hamilelik geçirdim ki 9 ay kanama ve ishal ama 2 gündür su gibi olunca acaba doğurcam mı diyorum. 3 lt yakın içiyorum aman bebeğe bişey olmasında ben yarım saate bir giderim wc ye

Amin kuzucum hayirla saglikla gelsinler artik. Baksana doğuran yogunluktan pek yazamaz oldu şurada muhabbeti sürdüren birkaç kişi kaldık:)

ZaTen öyle bi hamilelik geçirdim ki 9 ay kanama ve ishal ama 2 gündür su gibi olunca acaba doğurcam mı diyorum. 3 lt yakın içiyorum aman bebeğe bişey olmasında ben yarım saate bir giderim wc ye
Hamileliğin zoru da işkence oluyor resmen,çok şükür yüzdük kuyruğuna geldik bundan sonra da olumsuz bir durum olmaz sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı inşallah

Benim de öyle canim ya son zamanlardaki iki ihtiyacim bol su ve bol wc:) çok şükür kabiz olsaydik bir de hemoroit başlardı Allah korusun

Hamileliğin zoru da işkence oluyor resmen,çok şükür yüzdük kuyruğuna geldik bundan sonra da olumsuz bir durum olmaz sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı inşallah
Aynen canım sıf o streslerden dolayı hemen doğurmak istiyorum. Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

İyi akşamlar arkadaşlar. Kasım annesiyim. Allahım sizlere de sağlıcakla kucaklamanızı nasip etsin inş. Sizlerdenbi isteğim var. Bir yakınımın. Uzu süredir bebeği olmuyor. Ama yaşı da var biraz. Hamilelerden dua topluyor. Bir tane ayetel kürsi okuyabilir misiniz onun içinde. İsmi muazzez Okuyabilecek kişiler etiketlerse cok sevinirim. Şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.

Slm kızlar herkes iyidir umarım.ben biraz endişeliyim bugün 30/35 cm yükseklikte bir taburenin üzerinde dolobın üst rafında düzenleme yapıyordum bir anda tabure altımdan kaydıdüştüm daha doğrusu sanki o yükseklikten zıplamış gibi oldum yere karnım sarsıldı tabi sert bir inş olduğu için 15 dakika uzandım hareket de etti çok şükür doktorumu aradım iki saat daha uzan kanama sancı vs olursa acile gelirsin dedi bana dua eder misiniz umarım birşey olmamıştır bebeğime

Ay süper olmuş doğumun. Herkesin hayali böyle bişey. Bende evde beklemek istiyorum bakalım bi sıkıntı olmazsa.

Ilkide normaldi sıklaşmadan gidince çok.muayene oluyor diye gitmedim bu sefer.

Darısı basinıza

Yani biraz çirkin bir tabir olacak ama bana da ne kadar geç gidersen o kadar az ellerler dediler

Kızlar ellerim şişiyor kapanmıyor çok rahat. oluyormu kalan hamile arkadaşlarda.

Bende çok şükür hiç şişlik ödem olmadı. 37oldum. Baştan beri az tuz tüketmeye çalıştım. Bol sıvı tüket canım ancak öyle geçebilir.

Kizlar benim de bugun kontrol vardi. Kesin sezeryana karar verdim suni sanci ile sansim cok dusukmus zaten. Oyle olunca 38 de alicam demisti 38+3 de 15 subatta sezeryan olucam. Sanirim en sona ben kaliyorum

Kalmazsın biz varız Benim son tarih 26şubat. Daha gelesi yok benimkinin. Perşembe günü yine kontrol var ama bi belirtim yok.

Ben birazdan okurum. rabbim isteyene aratmasın hep böyle dua ettim. Bana aratmadı darısı isteyenlere inşallah.

Bende geçen perşembe merdiven inerken bi basamak atlatıp alttakine bastım aynı senin gibi sarsılma oldu ayağım boşta kalınca. Çok şükür bişey olmadı bebek kaç gündür hareketli herhangi bir farklılık yok. Seninde olmamıştır gönlünü ferah tut. Bebeğin hareketlerini takip et, sıkıntı olmaz inşallah.

Sağol cnm geçmiş olsun sanada inşallah olmamıştır seni de okuyunca içim rahatladı yarın da kontrolüm var görünce iyice rahatlarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…