2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Allah kabul etsin insallah

Çok teşekkür ederim öncelikle cevap verdiğin için daha sonra da bilgilendirdiğin için ben de evet stresliyim sanırım başıma ne geleceğini bilmediğimden daha sakin olmaya çalışacağım

Sağol canım iki tane koyarım bende o halde . Her şeyden ikişer tane olacak sanırım zaten

Okudum canım , Allah kabul etsin inşallah.

Subatta dogan doganA oldu. Heyecanlaniyorum her dogum haberinde. Gozunuz aydin allah saglikli uzun omur nasip etsin.
Çok teşekkürler Allah hepinizin yardımcısı olsun çok ama çok güzel bi duygu benim 2. Ydi ama ilkinden bile daha heyecanlı oldu diyebilirim şimdi onu izlemekten uyku uyuyamiyorum

Okudum canim Rabbim tez zamanda sevindirsin insallah

Masallahh

Amin kuzucum hayirla saglikla gelsinler artik. Baksana doğuran yogunluktan pek yazamaz oldu şurada muhabbeti sürdüren birkaç kişi kaldık:)
Hakikaten vallahi doğuranlar bebislerden yazamiyo çoğu kişi de galiba son hazırlıkları tamamlamaya çalışıyo benim son temizlik kaldı artık son olarakta mama alincak çantaya ağdaya gidicem hafta içi de sonra bitiyo işler...

Okudum cnm Allah kabul etsin hayırlısıyla nasip etsin inş

Allah yardımcısı olsun

Bende okudum canım hayırlısı ile müjdesini en kısa zamanda alır inşallah Rabbim isteyen herkesi en kısa zamanda sevinirsin...

05/02 son saatler :))) oğluşla yarın bambaşka bir boyuta geçecez :)) erken gidecem biraz odam sus püs bişiler yapacam Dr un yanındaki sekreter kız da 9:30 gibi ameliyathaneye inersin dedi bakalım garip bir durumdayim merak heyecan korku endişe hepsi bira arada .. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah ... Dua dua dua tek ihtuyacimiz olan şey .. sizlerde esirgemeyin kızlar benden . Bizden . Beli iki avcunuzun içindedir ...

Benim de her şey tamam yarın da doktorun tavsiye ettigi mamayi alıp koyarim çantaya. Yarın doktor dogum yaptırır mi bilmiyorum sadece yeni yatak örtulerimi serecegim yatagimiza

Kötü düşünme canim bişey olsa dr dediği gibi kanama falan olurdu yada ani hareketten ötürü suyun gelebilirdi sancin olabilirdi...Yine de Allah korumuş daha kötü düşebilirdin tehlikeli işlere hiç girisme canım boşver kalsın eve birisi gelince yada eşine yaptır...

Ben. Battaniye koydum iki tane. Bir kalin biri penye yeterli oluyor kizimdada oyle yapmistim.

Benim de her şey tamam yarın da doktorun tavsiye ettigi mamayi alıp koyarim çantaya. Yarın doktor dogum yaptırır mi bilmiyorum sadece yeni yatak örtulerimi serecegim yatagimiza
Tabi yine de tedarikli hazirlikli gitmende fayda var canım ama bence yarın zamanı :)

Ben temizliği hallettim üstünden büyük yük kalktı. Bu hafta ilk kez çatı muayenesi yapacak, bende ağda düşünüyorum bi sakıncası olmaz herhalde. Bebemin çikolatasını falan salı günü halledicem. Süsü püsü falan. Benim ve bebeğin tacını kardeşim yapacak onu da yaptırtayım bu günlerde bitsin. Belki biz tam hazır olunca gelir bebeler de Aslında beklemek de dert değil de benimki kilo alıyor, 3 kiloyu geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…