2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim 1 lt suya 1 yemek kasigi seker 1 cay kasigi tuz at karistir onu ic bende cok ise yaradi. Belki 3 4 lt icmisimdir iki gunde gecirdi.doktorumun tavsiyesiydi.

Küçük yastık bende alayım o zaman ne olur ne olmaz. Sağol canım .

Tatlim bi de kusma falan olabiliyor, yaninda fazla battaniye mutlaka olsun. Ben bir kac tane yedekli koyuyorum her seyi. Zaten gruplara ayirip buzdilabi posetleriyle posetledigim icin kullanmadiklarimi ayni hijyen kosullarinda dolaba kaldirabilecegim

Canim sabah girceksin gözünüz aydın diyim simdiden sanada geçmiş olsun..korku endişe anneliğin verdiği bişey normal aslında ama hiç korkma sağlıklı sıhhatli alicaksin kucağına...o heyecan her çocukta oluyo heralde hiç gecmiyo hayırlı haberlerini bekliyoruz senin de...

Kızlar sağıp veriyorum emmedigi için
Refleksi çok zayıf
Ebeye de gittim oda aynısını dedi biraz kilo alsin meme alır diye
Bugün denedim ağzında geveliyor cekiuor sanırım bizim ki biberona alıştı bile
Ve ben üzüntüden ağlamaktan mahvolmuş durumdayım bu sebeple de şutum çekildi önceden bi göğüsümden 150 cx çıkarken şimdi 60 80 zor çıkıyor şutum artsın diye Humana rezene içiyordum başından beri ama yok kesildi sanırım üzüntüden

Ay aynen ya yük kalkiyo insanın üzerinden işler azalınca...cati muayenesi benim sanırım dogumdan hemen önce olacak şimdi yaparsam canın yanar dedi gerek yok bide doğumu başlatırız dedi Zaten açılma başlayınca hissetmezsin dedi bakalım bekleyip gorcez:)Yok canim olmaz bence ben gittim çünkü 1 ay önce falan sadece sağına soluna dönerken zorlanıyosun malum:) ama söyle yapan kişiye rahat ediceğin şekilde yapsin koltuğun sırt kısmını az kaldirsin mesela bana öyle yapmıştı kız bi tık yukarı almıştı...ben deli gibi terlik taç uğraştım hastahane veriyormuş tacı da terliği de :) cikolatamiz da hazır lavanta keseleri kolonya da tamam serbet zaten hastahane veriyormuş annem de poğaça kurabiye sarma yapmış oda süslenecek zaten kendime de çantaya saç fırçası makyaj malz.koydumu tamam :) bide kızıma mama alicam...bu arada maşallah benim daha son muayenede 3100 gram di kilosu nekadar güzel gidiyor öyle bakalım bu çarşamba kontrolde kaç çıkacak benim kiz :)

Canim uzme kendini yipratma neden ağlıyorsun yapma kendine eziyet..boza alsın esin bol bol o da süt yapar havlu ile sıcak kompres de yap gelir yine eskisi gibi okadar üzülme

Medela diye bir marka var, biberonu biraz degisik, bebek anne memesine yakin bir efor sarf ediyormus emmek icin. Yavas yavas gelisecek hic uzulme, Ondan almayi deneyebilirsin. Bir de şöyle düşün, farz edelim ki emziremedin, bunu yasayan tek cocuk senin bebegin degil ki, koca dunyada milyonlarca bebek var ayni durumda olan. Biraz rahat birak kendini, gevsedikce sut kanallarin da gevseyecek, ılık kompres ve masaj yanında bol su ve yesillikle sutun bol bol gelir hic dert etme

Son düzenleme:
Canım üzülme Insallah dönemsel bir şeydir her sağımdan sonra bir iki bardak su iç. Suyu hep bol tüket bunlari zaten biliyorsundur. Ama uzme kendini sütü düzene girmesi için aylarca uğraşıp mutlu sona ulaşan insanlar var. Sen daha yolun basindasin pes etme

Saat ondan beri geçmeyen bir kasık ağrım var.sabah randevum var doktorda inşallah doğum sancısı değildir anlamadım ilk doğumum sezeryan böyle açılma olursa napıcam hiç bilmiyorum.

Saat ondan beri geçmeyen bir kasık ağrım var.sabah randevum var doktorda inşallah doğum sancısı değildir anlamadım ilk doğumum sezeryan böyle açılma olursa napıcam hiç bilmiyorum.
Canim acilman olsa da sezaryen gerekiyorsa yine sezaryen olursun bir engel yok. Ama eşit araliklarla baslayip geçen bir agri degilse çok endişelenme normal kasilma olabilir. Benim daha önceleri daha şiddetli kasilmalarim olurdu hatta acıdan inledigim de olurdu ama son zamanlarda tık yok 40. Haftadayim

Sakın kesildiğini düşünme. Sakın kabullenme. Ozaman kesilir. Süt öyle kolay kesilmez ama üzüntülüyüm kesilecek dersen kesilir. Sütün atakları var. Bebeğim büyüme atakları gibi. Bazen aZalır bazen artar. Benim hatırladığım 40 çıkınca çok aZalıyor. Senin öyle dönemdir. Bide 150. Cc zaten çok aşırıymış cnm maşallah sana. Benim şuan toplam 40 cc anca geliyor ama yetiyor. Sarılık falan olmadık çok şükür. Canım benim annesin artık. Bırakmak yok kendini. O süt kesilmeyecek. 2 saatte bir sağıp kesilmeyeceğini bildiğin dürece kesilmeyecek. Kedilirse gel yüzüme tükür o derece iddialıyım yani.

Cnm öyle bir risk %1 miş. Ama bizim doktorlarımız sanki daha fazlaymış gibi yansıtıyor araştırmayan doktorlarda öyle sanıyor. Benim giytiğim doçentin birisi sancılanabilirsin açılmanda olabilir sıkıntı olmaz merak etme dedi. Kaldıki benim 3 dkda 1 sancım 2 cm açılmam vardı. Bişi olmadı. Hatta toparlanamasalar yetişemeselerde normal doğursam dedim Ama yetiştiler. Merak etme düZenliyse gidersin hastaneye

Sağol canım inşallah :))

Çirkin değilde tam yerinde bir tabir aslında

P Prime18 şimdiden pes etme sakın. Daha yolun çok çok başı biberonla vermemeye çalış sırınga en ideali. Ilk oğlumda cok sikıntı yaşamiştım. Birgün sagardim 20 cc bir gün 100cc. O anki psikoloji etraf hisler su içmem hepsi etkiliydi. Ama ne cıkarsa verdim hep emzirmeye çalıştim. Sonuçta meme ve biberon arasında meme kazandı 55 günde döndü memeye. Saģdıkça asla bitmez azalmaz süt. Emzirirkende azalıp artıyor belki ama görmüyoruz biz.

Peki sen hissediyormuydun canım bu sancıları yoksa sadece nstde mi çıkıyordu

Canim o daha çok küçük emme refleksi geliştikçe onun senin sütun de artıcak sakin pes etme her an ver bak goruceksin sütun articak inşallah. Ve uyu rahatla bebeğin uyuyunca sen de uyu.uyku da çok onemli

Ben alt açma minderleri var ya ondan koydum..bi pelüş bi nohut 2 de Penye battaniye koydum onlardan da sererim üstüne ince olursa

Bol sivi tuket canım belki doğumun yaklasmistir hadi bakalim

Hayirlisi olsun canım haftan onde alırlar bebeği sağlıcakla kucakla insallah..
Benim de öyle canim ya son zamanlardaki iki ihtiyacim bol su ve bol wc:) çok şükür kabiz olsaydik bir de hemoroit başlardı Allah korusun
Sorma temizlik var diye bi kaç gün dışardan yedim ben de.bi başladı hemoroidim çok sinir bozucu.normal isteyen ben sırf hemoroid azar diye sezeryan mi yaptirsam dedim o derece..neyse ki çorba falan ictim bol bol sebze yemegi düzeldi şimdi.

7 tane okudum Rabbim isteyen herkese versin inşallah..

Geçenlerde ben de merdivenden düştüm. Çok korkmustum ama bebis hareketliydi sen de korkma bişey olmamıştır onlar da kendilerini koruyorlarmis öyle bi durumda

Çok şükür beklemeye girdim ben de temizlik vs bitti her şey. ..ben mama koymadim ihtiyaç olursa eşim eczaneden alır dedim..hangi marka koyuyorsunuz mamayi

Hayirlisi canım sağlıkla kucagina al inşallah yavrunu

Okudum canım

Gunaydin kizlar oh okul açıldı ama evde olmak çok güzel oglusu okula eşimi işe gönderdim bi güzel dinlenirim bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…