- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #39.441
Canim 1 lt suya 1 yemek kasigi seker 1 cay kasigi tuz at karistir onu ic bende cok ise yaradi. Belki 3 4 lt icmisimdir iki gunde gecirdi.doktorumun tavsiyesiydi.Kızlar ben üstünüze afiyet bir cırcırım su gibihamileliğim boyunca hep ishal oldum ama bu sefer su gibi karnımı felan ağrıtıyo. Muz yiyorum haşlamam patates yiyorum 2 gün oldu aynı içimde bişi kalmadı yakında çocuk çıkacak diye korkuyorum sizde olmu böyle bişey sizce ne yemeliyim daha
Küçük yastık bende alayım o zaman ne olur ne olmaz. Sağol canım .
Canim sabah girceksin gözünüz aydın diyim simdiden sanada geçmiş olsun..korku endişe anneliğin verdiği bişey normal aslında ama hiç korkma sağlıklı sıhhatli alicaksin kucağına...o heyecan her çocukta oluyo heralde hiç gecmiyo hayırlı haberlerini bekliyoruz senin de...05/02 son saatler :))) oğluşla yarın bambaşka bir boyuta geçecez :)) erken gidecem biraz odam sus püs bişiler yapacam Dr un yanındaki sekreter kız da 9:30 gibi ameliyathaneye inersin dedi bakalım garip bir durumdayim merak heyecan korku endişe hepsi bira arada .. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah ... Dua dua dua tek ihtuyacimiz olan şey .. sizlerde esirgemeyin kızlar benden . Bizden . Beli iki avcunuzun içindedir ...
Ay aynen ya yük kalkiyo insanın üzerinden işler azalınca...cati muayenesi benim sanırım dogumdan hemen önce olacak şimdi yaparsam canın yanar dedi gerek yok bide doğumu başlatırız dedi Zaten açılma başlayınca hissetmezsin dedi bakalım bekleyip gorcez:)Yok canim olmaz bence ben gittim çünkü 1 ay önce falan sadece sağına soluna dönerken zorlanıyosun malum:) ama söyle yapan kişiye rahat ediceğin şekilde yapsin koltuğun sırt kısmını az kaldirsin mesela bana öyle yapmıştı kız bi tık yukarı almıştı...ben deli gibi terlik taç uğraştım hastahane veriyormuş tacı da terliği de :) cikolatamiz da hazır lavanta keseleri kolonya da tamam serbet zaten hastahane veriyormuş annem de poğaça kurabiye sarma yapmış oda süslenecek zaten kendime de çantaya saç fırçası makyaj malz.koydumu tamam :) bide kızıma mama alicam...bu arada maşallah benim daha son muayenede 3100 gram di kilosu nekadar güzel gidiyor öyle bakalım bu çarşamba kontrolde kaç çıkacak benim kiz :)Ben temizliği hallettim üstünden büyük yük kalktı. Bu hafta ilk kez çatı muayenesi yapacak, bende ağda düşünüyorum bi sakıncası olmaz herhalde. Bebemin çikolatasını falan salı günü halledicem. Süsü püsü falan. Benim ve bebeğin tacını kardeşim yapacak onu da yaptırtayım bu günlerde bitsin. Belki biz tam hazır olunca gelir bebeler deAslında beklemek de dert değil de benimki kilo alıyor, 3 kiloyu geçti.
Canim uzme kendini yipratma neden ağlıyorsun yapma kendine eziyet..boza alsın esin bol bol o da süt yapar havlu ile sıcak kompres de yap gelir yine eskisi gibi okadar üzülmeKızlar sağıp veriyorum emmedigi için
Refleksi çok zayıf
Ebeye de gittim oda aynısını dedi biraz kilo alsin meme alır diye
Bugün denedim ağzında geveliyor cekiuor sanırım bizim ki biberona alıştı bile
Ve ben üzüntüden ağlamaktan mahvolmuş durumdayım bu sebeple de şutum çekildi önceden bi göğüsümden 150 cx çıkarken şimdi 60 80 zor çıkıyor şutum artsın diye Humana rezene içiyordum başından beri ama yok kesildi sanırım üzüntüden
Kızlar sağıp veriyorum emmedigi için
Refleksi çok zayıf
Ve ben üzüntüden ağlamaktan mahvolmuş durumdayım bu sebeple de şutum çekildi önceden bi göğüsümden 150 cx çıkarken şimdi 60 80 zor çıkıyor şutum artsın diye Humana rezene içiyordum başından beri ama yok kesildi sanırım üzüntüden
Canım üzülme Insallah dönemsel bir şeydir her sağımdan sonra bir iki bardak su iç. Suyu hep bol tüket bunlari zaten biliyorsundur. Ama uzme kendini sütü düzene girmesi için aylarca uğraşıp mutlu sona ulaşan insanlar var. Sen daha yolun basindasin pes etmeKızlar sağıp veriyorum emmedigi için
Refleksi çok zayıf
Canim acilman olsa da sezaryen gerekiyorsa yine sezaryen olursun bir engel yok. Ama eşit araliklarla baslayip geçen bir agri degilse çok endişelenme normal kasilma olabilir. Benim daha önceleri daha şiddetli kasilmalarim olurdu hatta acıdan inledigim de olurdu ama son zamanlarda tık yok 40. HaftadayimSaat ondan beri geçmeyen bir kasık ağrım var.sabah randevum var doktorda inşallah doğum sancısı değildir anlamadım ilk doğumum sezeryan böyle açılma olursa napıcam hiç bilmiyorum.
Sakın kesildiğini düşünme. Sakın kabullenme. Ozaman kesilir. Süt öyle kolay kesilmez ama üzüntülüyüm kesilecek dersen kesilir. Sütün atakları var. Bebeğim büyüme atakları gibi. Bazen aZalır bazen artar. Benim hatırladığım 40 çıkınca çok aZalıyor. Senin öyle dönemdir. Bide 150. Cc zaten çok aşırıymış cnm maşallah sana. Benim şuan toplam 40 cc anca geliyor ama yetiyor. Sarılık falan olmadık çok şükür. Canım benim annesin artık. Bırakmak yok kendini. O süt kesilmeyecek. 2 saatte bir sağıp kesilmeyeceğini bildiğin dürece kesilmeyecek. Kedilirse gel yüzüme tükür o derece iddialıyım yani.Kızlar sağıp veriyorum emmedigi için
Refleksi çok zayıf
Cnm öyle bir risk %1 miş. Ama bizim doktorlarımız sanki daha fazlaymış gibi yansıtıyor araştırmayan doktorlarda öyle sanıyor. Benim giytiğim doçentin birisi sancılanabilirsin açılmanda olabilir sıkıntı olmaz merak etme dedi. Kaldıki benim 3 dkda 1 sancım 2 cm açılmam vardı. Bişi olmadı. Hatta toparlanamasalar yetişemeselerde normal doğursam dedim Ama yetiştiler. Merak etme düZenliyse gidersin hastaneyeSaat ondan beri geçmeyen bir kasık ağrım var.sabah randevum var doktorda inşallah doğum sancısı değildir anlamadım ilk doğumum sezeryan böyle açılma olursa napıcam hiç bilmiyorum.
Sağol canım inşallah :))Canim sabah girceksin gözünüz aydın diyim simdiden sanada geçmiş olsun..korku endişe anneliğin verdiği bişey normal aslında ama hiç korkma sağlıklı sıhhatli alicaksin kucağına...o heyecan her çocukta oluyo heralde hiç gecmiyo hayırlı haberlerini bekliyoruz senin de...
Çirkin değilde tam yerinde bir tabir aslındaAy süper olmuş doğumun. Herkesin hayali böyle bişey. Bende evde beklemek istiyorum bakalım bi sıkıntı olmazsa.
Yani biraz çirkin bir tabir olacak ama bana da ne kadar geç gidersen o kadar az ellerler dediler
Bende çok şükür hiç şişlik ödem olmadı. 37oldum. Baştan beri az tuz tüketmeye çalıştım. Bol sıvı tüket canım ancak öyle geçebilir.
Kalmazsın biz varızBenim son tarih 26şubat. Daha gelesi yok benimkinin. Perşembe günü yine kontrol var ama bi belirtim yok.
Peki sen hissediyormuydun canım bu sancıları yoksa sadece nstde mi çıkıyorduBenim nst kağıdım böyleydi. Sancılarım en fazla 40 la başladı 90 da kestiler amdliyata yetiştirdiler. Bir arkadaş nst kağıdını yorumlamamızı istemişti bulamadım. İsmini etiketleydmedim. İlla 100 sancı doğum sancısı demek değilmiş yani düzenli olmalı
Canim o daha çok küçük emme refleksi geliştikçe onun senin sütun de artıcak sakin pes etme her an ver bak goruceksin sütun articak inşallah. Ve uyu rahatla bebeğin uyuyunca sen de uyu.uyku da çok onemliKızlar sağıp veriyorum emmedigi için
Refleksi çok zayıf
Ben alt açma minderleri var ya ondan koydum..bi pelüş bi nohut 2 de Penye battaniye koydum onlardan da sererim üstüne ince olursaKızlar şu an hastane çantası hazırlama aşamasındayım da aklıma bisey takıldı . Kısmetse doğum yapınca odaya alınınca bebeği koydugumuz şeyin içine sadece battaniye yeterli mi ne koydunuz acaba ? Umarım anlatabildim biraz karışık oldu
Bol sivi tuket canım belki doğumun yaklasmistir hadi bakalimKızlar ben üstünüze afiyet bir cırcırım su gibihamileliğim boyunca hep ishal oldum ama bu sefer su gibi karnımı felan ağrıtıyo. Muz yiyorum haşlamam patates yiyorum 2 gün oldu aynı içimde bişi kalmadı yakında çocuk çıkacak diye korkuyorum sizde olmu böyle bişey sizce ne yemeliyim daha
Hayirlisi olsun canım haftan onde alırlar bebeği sağlıcakla kucakla insallah..Epidural olacagim için sunni verebilecegini düşünüyorum tatlım. 4 cm yeterli dedi bence acilmam 1-2 cm vardır zaten. Umut ediyorum yarın yatisimi yapar diye :)) ya tamam bekleyelim ama doktor dedi bu saatten sonra gelişecek bir organı kalmadi sadece kilosu artar ki kilosu da iyi çok şükür. Hem de yalnızım bu hafta eşim gece mesaisine kalmak zorunda kaldı çok morali bozuldu. Ama doğum yaparsam o da izin alıp yanımda kalmış olur..
Sorma temizlik var diye bi kaç gün dışardan yedim ben de.bi başladı hemoroidim çok sinir bozucu.normal isteyen ben sırf hemoroid azar diye sezeryan mi yaptirsam dedim o derece..neyse ki çorba falan ictim bol bol sebze yemegi düzeldi şimdi.Benim de öyle canim ya son zamanlardaki iki ihtiyacim bol su ve bol wc:) çok şükür kabiz olsaydik bir de hemoroit başlardı Allah korusun
7 tane okudum Rabbim isteyen herkese versin inşallah..İyi akşamlar arkadaşlar. Kasım annesiyim. Allahım sizlere de sağlıcakla kucaklamanızı nasip etsin inş. Sizlerdenbi isteğim var. Bir yakınımın. Uzu süredir bebeği olmuyor. Ama yaşı da var biraz. Hamilelerden dua topluyor. Bir tane ayetel kürsi okuyabilir misiniz onun içinde. İsmi muazzez Okuyabilecek kişiler etiketlerse cok sevinirim. Şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.
Geçenlerde ben de merdivenden düştüm. Çok korkmustum ama bebis hareketliydi sen de korkma bişey olmamıştır onlar da kendilerini koruyorlarmis öyle bi durumdaSlm kızlar herkes iyidir umarım.ben biraz endişeliyim bugün 30/35 cm yükseklikte bir taburenin üzerinde dolobın üst rafında düzenleme yapıyordum bir anda tabure altımdan kaydıdüştüm daha doğrusu sanki o yükseklikten zıplamış gibi oldum yere karnım sarsıldı tabi sert bir inş olduğu için 15 dakika uzandım hareket de etti çok şükür doktorumu aradım iki saat daha uzan kanama sancı vs olursa acile gelirsin dedi bana dua eder misiniz umarım birşey olmamıştır bebeğime
Çok şükür beklemeye girdim ben de temizlik vs bitti her şey. ..ben mama koymadim ihtiyaç olursa eşim eczaneden alır dedim..hangi marka koyuyorsunuz mamayiHakikaten vallahi doğuranlar bebislerden yazamiyo çoğu kişi de galiba son hazırlıkları tamamlamaya çalışıyo benim son temizlik kaldı artık son olarakta mama alincak çantaya ağdaya gidicem hafta içi de sonra bitiyo işler...
Hayirlisi canım sağlıkla kucagina al inşallah yavrunu05/02 son saatler :))) oğluşla yarın bambaşka bir boyuta geçecez :)) erken gidecem biraz odam sus püs bişiler yapacam Dr un yanındaki sekreter kız da 9:30 gibi ameliyathaneye inersin dedi bakalım garip bir durumdayim merak heyecan korku endişe hepsi bira arada .. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah ... Dua dua dua tek ihtuyacimiz olan şey .. sizlerde esirgemeyin kızlar benden . Bizden . Beli iki avcunuzun içindedir ...
Okudum canımİyi akşamlar arkadaşlar. Kasım annesiyim. Allahım sizlere de sağlıcakla kucaklamanızı nasip etsin inş. Sizlerdenbi isteğim var. Bir yakınımın. Uzu süredir bebeği olmuyor. Ama yaşı da var biraz. Hamilelerden dua topluyor. Bir tane ayetel kürsi okuyabilir misiniz onun içinde. İsmi muazzez Okuyabilecek kişiler etiketlerse cok sevinirim. Şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?