2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Gunaydin kizlar oh okul açıldı ama evde olmak çok güzel oglusu okula eşimi işe gönderdim bi güzel dinlenirim bugun

Valla okulun açılması bana çok tuhaf geliyor. Okullar açıldı ama ben çalışmıyorum. Çıkıp gidesim var ama 3 gün gitsem 4. gün dogururum zaten. Çocuklarımı başka öğretmene bırakmak hiç hoşuma gitmedi ama elimden gelen bişey yok

Canım bu kadar kolay bırakma kendini. Çok zor çok uğraştırıcı ve yıpratıcı ama inatçı ol bu konuda. Niye kesilsin ki sütün. Bebeğinle ten tene temas yap sadece kendin ol odada, 9 aydır onu nasıl bekledin onu kucağına alınca nasıl hissettin bunları düşün, olumlu ol. Hormonlarla sütün daha da artacaktır.

Benim de aklımda şu an öğretmen geldi mi nasıl biri olcak diye ama yapıcak bişey yok son zamanlar iyice zorlasmisti zaten..

@gsm_lee canm senin sutun iyi masallah bnmki bi gunde uc kes sagiyorum bi kez 50 cc iki kez 25 cc cikiyo bnmki cok az bnm bebegimde biberona alıştı emmek istemiyo bn cok aciktigi zmn bi saat emiziriyorum mecbur emiyo ama sut az doymuyo gunde bi kez emiyo bni sen sakin sutum yok diye düşünme bol bol su ic ac kalma ve onemlisi uyu uyudugunda sur bezleri çalışıyormuş insallah emer sutunde bol olur

Günaydın kızlar , inşallah herkes icin güzel , hayırlı bi gün olur . Bebis bekleyen günü dolanlarin bebeği gelir soruma cevap veren arkadaşlara da çok teşekkür ederim cevaplariniz neticesinde kafam netleşti sonunda

@gsm_lee canım sakın üzülme , uzuldukce sütün çekilir . Emme refleksi geliştikçe emecek öyle düşün , boşuna moralini bozup kendini yıpratma . Inşallah bebeğin de kısa sürede emmesi gelisecektir. Her şeyi bi anda olacak diye beklemeyelim.sabret sonu güzel olacaktır.

Kızlar meyve suyu içtim yenek yedim pekmez yedim. Şimdi doktora geldim nst ye benim sıpa yine uyuyo. 3 gündür böyle az bi kıpırdanıyo gerisi yok. Oysa normalde karnımı delcek gibi olurdu. Gece bile doğru düzgün hareket etmiyo. Şimdi semt polikinliğindeyim diğer hastaneö 1 saat uzaklıkta acaba doktor aksi bi durum varsa anlar mı diye düşünüyorum

Bu arada ben de bişey soracağım. Benim gece dönmeye çalışırken pubik bölge denen yerden kütürtüler geliyor. Kemikler kırılıyor gibi tövbe tövbe. Ya da çocuğumun kafatasını sürtüyormuşum gibi.

Böyle olan var mı? Doktora çarşamba gidicem randevuyu erkene mi alsam napsam?

İşte o çatı ağrısı oluyor bebek de kanala inmeye çalışıyor olabilir...geçen benim de sol bacağım vucudumdan kopcak sandım ayrılıyor gibi oldu kutu kutur ses geldi.bence normal.tabi senin için rahat etmezse git doktora

Ağrı ne zamandır vardı da bu sesler çok ürkütücü. Doktor bana kanala indiğini söyleyeli 2 hafta oldu zaten o yüzden çocuğun başına mı zarar veriyorum diye korkuyorum ya.

Canım benimde öyle bi haftadır filan çok az hissediyorum . Perşembe günü doktor başını iyice kanala dayadigini , yeri de daraldığı için normal olduğunu söylemişti. Tabi içim rahat değil ama kalp atışları normalse kendi doktorun bisey yok dediyse içini ferah Tut bence.

Devlete gittiğim için kendi doktorun diye bişey yok tabi kalp atışları hep 120 ardda bi kıpırdadı 140 oldu sonra geri hep 120 sancı da yok. Ne yapcağımı bilemedim

bana dr mamalarin hepsi iyi tadi en kotu olanini verelim ki anne sutundende ayrilmasın dedi biz humana 1 kullanıyoruz

masallah allah anali babli buyutmeyi nasip etsin insallah

Devlete gittiğim için kendi doktorun diye bişey yok tabi kalp atışları hep 120 ardda bi kıpırdadı 140 oldu sonra geri hep 120 sancı da yok. Ne yapcağımı bilemedim
Kalp atışları duzenliyse içini ferah Tut bence . Aksi durumda Allah korusun kalp atisindan belli olur diye düşünüyorum. Ultrasonda doktor baktı mi peki , baktiysa bisey olsa yine derdi. Tabi insanin içi rahat etmiyor bu türlü . Çok düşünüyorsan git diğer doktora da tabi. Için nasıl rahat edecekse öyle yap da. Yine de ferah Tut içini .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…