Kızlar beklettim kusura bakmayın, İnanın fırsat olmadı.
Çok şükür normal doğumla kavuştuk oğlumla. Şimdi iyiyiz, tahmin edileceği üzere emme çalışmaları yapıyoruz.
İlginç bir Doğum oldu, çünkü gece 1 e kadar film seyrettim, hiç bir şey yoktu, sadece çok hareketliydi içeride. Sonra yattım uyudum, ta ki 3,5 da deli bir kasılma beni uyandırana kadar. Benim kasılmalar direk 7-8 dakika arayla ve 1 dakika süreyle başladı. Saat 7:30 gibi hastaneye vardığımızda 3 cm açılma vardı, ilk önce dayanılır durumdaydı ama sonra fenaydı gerçekten. Suyum henüz gelmemişti. Beklemek mi istersiniz, patlatalım mı suyu diye. Ben patlatın diyecektim ama gerek kalmadı, bir anda su da boşaldı. Sonra sancılar inanılmaz oldu ama açılma da bir o kadar hızlıydı. 11 de 8-9 cm civarıydı. Ama ben epidurali istedim. İyi ki de istemişim çünkü Ateş bey aşağı kolay kolay inmediği için çok yüksek sancılarla inmesini bekledik rahim tam açılmış olmasına rağmen. Bu arada epidural kaynaklı bir ara kalp atışları çok düştü, o ara odada 3 doktor, 2 ebe ve 4 hemşire vardı. Onu da çözdüler ve devam ettik. Ama o sırada ciddi stres yaşadığı için bebek kaka yaptı biraz ama Doğum çok ilerlemiş olduğu için hiç bir önemi yok dediler.
Nitekim 02.02.2018 de 2 ye 2 kala doğdu bizim minik adam :)