2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Üzülme deliler gibi su iç... tuvaletten çıkma gerekirse... olumlu düşün... fıkıracak o sütler memelerinden...
Bende 36 haftada spinal oldum suyum aniden gelince... bebeğin kalp atışlarıda kötüleşince alındı. Şükür dr iyi dedi.. taburcu oldum.. ağrım sızım yok ohhhh diyordum. Bir baş ağrısı bir ense boyun ağrısı kafam kalkmıyo... heralde felç oldum dedim acile gittik... hemen anestezi uzmanını buldurdum... beyin omirilik sıvısı sızmış neden çok hareket etti dedi... kadın doğun yatma hareket et dedi p yatacaktın bol su bol kahve ... günlük 5 litre diyo... Felç değilim demi onu de bana dedim... bu ağrı anlatılamaz migren ağrısını al 1000 'le çarp.. hala yatakta kıpırtısız yatıyommm... ama içtiğim sular bir süt yaptı ki... erken doğum sezeryan gelmez yarın mama al derken insanlar bi anda geldi... hiçbir annenin sütü kesilmesin allah hep yardımcımız olsun

Canım bebeğin gelmiş gözünaydın!
Ömürlü olsun,sağlıkla büyüt inşallah
Hepiniz!

Sende üzülme moralde Önemli benimde az ikisini emiyor yineydoymuyor mesela rezene istedim eşinden gelirken alçak bakalım inş artırır

Kalp atışı düzenli canım. Doktorun baktığı sırada zaten hareketlendi ama eskisi gibi değil doktorda hareketleri gayet güzel kafasını bile çeviriyo yeri daraldığı için olabilir dedi. Herlde artık böyle az hareket edicek içerden içerden

Sende üzülme moralde Önemli benimde az ikisini emiyor yineydoymuyor mesela rezene istedim eşinden gelirken alçak bakalım inş artırır
İlk baslarda uzuluyordum agliyordum ama suan iyim canm cok şükür az olsada var geliyo bebek emdikce articskmis bunu farkettim biraz gayret edip surekli emizirmek kazimmis bnde rezene cayi lactamil iciyorum bakalim faydasi olucakmi bi yandan bnm istehem tam acilmadi onunda etkisi olabilir diye düşünüyorum cunku bsy yiyemiyorum

Günaydın kızlar.dünden beri adet sancısı gibi ağrım var.sabah kalktım yumurta akı kıvamında bi akıntı var çamaşırımda.nişan mı acaba, ama kırmızı değil sarı turuncu arası

Kızlar ben cuma günü sezeryanla doğum yaptım ama hemen hastanede akşamına az yürüttüler ve o vakittir sürekli hareket halindeyim yalnızım herşeye koşturuyorum evde ağrılarım var oluyor ama elimden bişey gelmiyor hiç yatamadım perşembe günü doktora gidicen kontrole çok korkuyorum dikişlere bişey olmuştur diye

Kızlar selam 12 de gidecektik dr a saat 10 da kanla karisik akintim oldu ardindan aniden suyum geldi geldik yatisim yapildi sancilarimi bekliyoruz insallah dua edin suniye gerek kalmasin
Canım bendede yumurta akı gibi bişi geldi ama turuncu.kanlı değil.acaba benimde nişan mı?

Kızlar selam 12 de gidecektik dr a saat 10 da kanla karisik akintim oldu ardindan aniden suyum geldi geldik yatisim yapildi sancilarimi bekliyoruz insallah dua edin suniye gerek kalmasin
Dularımız seninle canım sende bize dua etmeyi unutma

Doktor iyi demişse sıkıntı yoktur merak etme. Yerleri dar artık . Napalim az hareket etselerde az az bekleyip içimizi rahatlayacağız . Inşallah çok kalmadı zaten doğuma.

Allah yardımcın olsun canım. Hayırlısıyla sağlıklı şekilde bebeğini kucağına al inşallah.

Canım bendede yumurta akı gibi bişi geldi ama turuncu.kanlı değil.acaba benimde nişan mı?
Nisan pembe , kahverengi arası olabilirmiş canım. Bence tetikte ol sancıların da başlayabilir belki.ne olur ne olmaz zaten günün çok çok yakın. Allah yardımcınız olsun.

Hadi canım inşallah sağ salim doğacak bebiş. Dualarımız seninle. Sende haber et bize

Canım bende senin gibi yapicam artık çantaya koymicam hastahanede dr yada hemşire ne önerirse onu aldircam eşime başta aptamil alcaktım ama vazgeçtim hastahanede ilk verirler herhalde onu severse ondan alırım diye düşündüm bende...

Canim yeri daraldigi icin oyledir. Suyun iyiyse kalp atislari normalse sorun yoktur bence. Benim doktor gunde 10-12 defa hissetmen yeterli dedi.

Ben de bastan mama koymuyorum cantaya lazim olursa alicam. Biberon ve pompa getirin dedi bizim hastane onlari koydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…