2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben de kontrolden geldim parmak ucu kadar açıklık var artı nst de sancı çıktı 40 haftayı beklermiyiz bu ara gelir mi acaba kafamda deli sorular

Tabi canım aksi bi durum varsa dr anlar kesin hareketlerinin azaldığını kesin söyle ama..icine sinmiyorsa da başka dr a görün

Aynisi bende de var az önce ayağa kalkayim dedim benimde pubik bölgesindeki kemigin sizisindan ne dikilebildim ne de adim atabildim kaldım öyle olduğum yerde dehşet bi sizi elimle bastıra bastıra tuta tuta yürüdüm kemiklerim kiriliyo sandım şuan oturdum yerde de fena sizliyo çiş gelmiş gibi oluyo batma da var sanırım kafayı çatıya dayamaya çalışıyo artık...dogum belirtisi olabilir mi kızlar Bu?

Canım senin sıpa da yanılttı beni efsun gibi:)kesin kucağına alirsin bugün diyodum neyse belki c.tsi ye kadar sancılanır kendin gidersin artık:)sezeryani düşünme şimdi dur bakalım ümidini kesme...

Canim uyku sersemi deneyebilirsin o zaman emer belki emzirmedigin ve surekli uzuldugun icin sutun kesilir. Pes etme surekli emzirmeyi dene mutlaka

Canım senin sıpa da yanılttı beni efsun gibi:)kesin kucağına alirsin bugün diyodum neyse belki c.tsi ye kadar sancılanır kendin gidersin artık:)sezeryani düşünme şimdi dur bakalım ümidini kesme...
Benim sipanin inadi hala inat. Nuh diyor baska bisey demiyor doktor diyor max 3 saatte emecek benimki agzini bir kilitliyor emzirmek mumkun degil

Devlete gittiğim için kendi doktorun diye bişey yok tabi kalp atışları hep 120 ardda bi kıpırdadı 140 oldu sonra geri hep 120 sancı da yok. Ne yapcağımı bilemedim
Canım eğer gidebilirsen özel hastahaneye git bir kerelik için rahat etsin en azından ama aslında sende anlarsın hissedersin ıyi olup olmadığnı bebeğinin belki artık fazla uyumaya başlamıştır bi takip et bakalım bugün...

Canim benim emzirme desek hemsirem sut kesilmesi diye bir seyin olmadigini soyledi. Uzuldugunde prolaktin hormonu azaliyormus bu da sutu azaltiyormus. Stress duzeyi normale gelince hormonda duzeliyormus. Ama anneler sut azalinca stresse girdigi icin o hormon duzelemiyormus. Sut azaldikca stress artincada bir yerden sonra sut gelmiyormus.O yuzden stressini yonetmen lazim. Birde bol bol su ic hurma ye mutlaka. Bolca protein al. Duzelecektir.

Canim yeri daraldigi icin oyledir. Suyun iyiyse kalp atislari normalse sorun yoktur bence. Benim doktor gunde 10-12 defa hissetmen yeterli dedi.
Evet buda öyle dedi. 10 dan fazla hissediyorum da normalde karnımı dalgalandırırdı şimdi sadece kıpırdadığını hissediyorum normal diyosa normal dir diyip sabrediyorum

Kızlar neden mana koyuyorsunuzki çantanıza. Bu sütüm gelmeyecek mama vercem mesajı gönderiyor bence beyine. Süt işi tamamen psikolojik böyle düşünmryin bence. Zaten mecbur kalınırsa dr verin derse mama heryerde bulunan bişey.

@gsm_lee canım benim de ilk başta çok geldi bence o aşırıydı rahatlamak için sürekli sağıyordum. Bi kaç gün böyle devam etti. Sonra normale döndü. (Azaldı demek istemiyorum:) göğüslerimdeki dolgunluk gitti. Sanırım bebeğin ihtiyacına göre geliyor artık. Azalsa bile gelen miktar yeterlidir bence canım. Belki kıvamı koyulaşmış doyurycu hale gelmiş olabilir

Aklımda o var kilosunu da öğrenim hem ye ama en yakın özel hastane 1 saat uzaklıkta eşim askerde hep babam götürüyo çekiniyorum o yüzden söylemeye

Benim sipanin inadi hala inat. Nuh diyor baska bisey demiyor doktor diyor max 3 saatte emecek benimki agzini bir kilitliyor emzirmek mumkun degil
Düzelir annesi daha çok küçük alışır yavaş yavaş:) seninki balık burcu da olmadi galiba kova mi olduydu :) inatligi belki ondan belki geçicidir

Aklımda o var kilosunu da öğrenim hem ye ama en yakın özel hastane 1 saat uzaklıkta eşim askerde hep babam götürüyo çekiniyorum o yüzden söylemeye
Canım bi günlük bukadar yeter zaten daha fazla yorulma dışarılarda başka bi gün rica et baban götürür eminim bence çekinme baban sonuçta esin yanında olsa o götürürdü zaten...

Kızlar selam 12 de gidecektik dr a saat 10 da kanla karisik akintim oldu ardindan aniden suyum geldi geldik yatisim yapildi sancilarimi bekliyoruz insallah dua edin suniye gerek kalmasin
Canım Allah kurtarsın tez vakitte kucağına saglicakla al inşallah senin ve bebeğin için hayırlısı ne ise om olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz

Ben de bastan mama koymuyorum cantaya lazim olursa alicam. Biberon ve pompa getirin dedi bizim hastane onlari koydum.
Ben de koymuycam vazgeçtim de pompa alamadım ben kuzen verdi chicconun manüel göğüs pompası onu koyarım biberonu ile işime yaramazsa da let goya bakıcam 2.el vardı bi tane lansinoh elektrikli 90 tl ya da başka alicam artık...

Canim ya alttan muayenede o kadar kasiliyorum ki doktor da gülüyor elini tutup izin vermiyorum. Doktor da dedi normal doğumda kendini serbest birakman lazim diye.. Bakalim insallah birakabilirim kendimi

Günaydın kızlar.dünden beri adet sancısı gibi ağrım var.sabah kalktım yumurta akı kıvamında bi akıntı var çamaşırımda.nişan mı acaba, ama kırmızı değil sarı turuncu arası
Canim google görsellerde de oldugu gibi rengi kisiden kisiye cok degisiyor. Kimisi kahverengi bile olabilirken kimininki seffaf ya da yeşil bile olan var. Onemli olan kıvamı. Sümük gibiyse nişandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…