- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #39.521
Sümük gibiydi valla, ay çok heycanlıyım, gelsin artık:)Canim google görsellerde de oldugu gibi rengi kisiden kisiye cok degisiyor. Kimisi kahverengi bile olabilirken kimininki seffaf ya da yeşil bile olan var. Onemli olan kıvamı. Sümük gibiyse nişandır
Bende aynı durumdayım alttan muayeneler beni çok zorluyor.bir iki güne doğurucaz ben inanıyorum, sende inan:)Kizlar ben geldim doktordan sanci yok açılma hala 1.5-2 cm görüldü. Eger cihazlarin gerceklik payi varsa bebek şu an 3.600 gr 56 cm maşallahcumartesi sabahi kesin yatışım yapılacak önce sunni sancı verilecek normal doğum yapilamazsa sezaeyen olacak.. Insallah normal dogurabilirim yaa
Evet anasi gibi kova :) zaten 1 gun once dogsa anasiyla dogum gunu 30 ocak olacakti. Gec dogunca 1 subat oldu :)Düzelir annesi daha çok küçük alışır yavaş yavaş:) seninki balık burcu da olmadi galiba kova mi olduydu :) inatligi belki ondan belki geçicidir
Kızlar meyve suyu içtim yenek yedim pekmez yedim. Şimdi doktora geldim nst ye benim sıpa yine uyuyo. 3 gündür böyle az bi kıpırdanıyo gerisi yok. Oysa normalde karnımı delcek gibi olurdu. Gece bile doğru düzgün hareket etmiyo. Şimdi semt polikinliğindeyim diğer hastaneö 1 saat uzaklıkta acaba doktor aksi bi durum varsa anlar mı diye düşünüyorum
Bu arada ben de bişey soracağım. Benim gece dönmeye çalışırken pubik bölge denen yerden kütürtüler geliyor. Kemikler kırılıyor gibi tövbe tövbe.Ya da çocuğumun kafatasını sürtüyormuşum gibi.
Böyle olan var mı? Doktora çarşamba gidicem randevuyu erkene mi alsam napsam?
Günaydın kızlar.dünden beri adet sancısı gibi ağrım var.sabah kalktım yumurta akı kıvamında bi akıntı var çamaşırımda.nişan mı acaba, ama kırmızı değil sarı turuncu arası
Kızlar selam 12 de gidecektik dr a saat 10 da kanla karisik akintim oldu ardindan aniden suyum geldi geldik yatisim yapildi sancilarimi bekliyoruz insallah dua edin suniye gerek kalmasin
Kızlar ben cuma günü sezeryanla doğum yaptım ama hemen hastanede akşamına az yürüttüler ve o vakittir sürekli hareket halindeyim yalnızım herşeye koşturuyorum evde ağrılarım var oluyor ama elimden bişey gelmiyor hiç yatamadım perşembe günü doktora gidicen kontrole çok korkuyorum dikişlere bişey olmuştur diye
Kizlar ben geldim doktordan sanci yok açılma hala 1.5-2 cm görüldü. Eger cihazlarin gerceklik payi varsa bebek şu an 3.600 gr 56 cm maşallahcumartesi sabahi kesin yatışım yapılacak önce sunni sancı verilecek normal doğum yapilamazsa sezaeyen olacak.. Insallah normal dogurabilirim yaa
Kızlar neden mana koyuyorsunuzki çantanıza. Bu sütüm gelmeyecek mama vercem mesajı gönderiyor bence beyine. Süt işi tamamen psikolojik böyle düşünmryin bence. Zaten mecbur kalınırsa dr verin derse mama heryerde bulunan bişey.
@gsm_lee canım benim de ilk başta çok geldi bence o aşırıydı rahatlamak için sürekli sağıyordum. Bi kaç gün böyle devam etti. Sonra normale döndü. (Azaldı demek istemiyorum:) göğüslerimdeki dolgunluk gitti. Sanırım bebeğin ihtiyacına göre geliyor artık. Azalsa bile gelen miktar yeterlidir bence canım. Belki kıvamı koyulaşmış doyurycu hale gelmiş olabilir
Kızlar bişey sorucam şimdi benim ilke doğumumda kızımda 37+3 te suyum geldi.ondan sonra hastanede hemen sütüm gelmişti.
Bu bebeğin suyu azaldığı için perşembe günü gene tam 37+3 te sezeryana gireceğim.
Kendiliğinden gelmediği için sizce sütüm gelirmi?birde doktor küvez şansı olabilir dedi çok korktum sizce çok kalırmı küvezde?36 dan sonra ciğer geliştirici önermedikleri için yapmıyolarmış.
Cnm merak etme inşallah bişi olmaz. Bende eşimle yapıyorum herşeyi. Bide oğlum var şansımıza geçen hafta okulu tatildi. Zorlandık bayağı ama ağır kaldırmadığın sürece ve aşırı uzanmadığın sürece dikişlerine bişi olmaz. Zaten 10 saat geçmeden yürütüyorlar. O akşam yürüttüler diye sıkma canını. Hareket beeekettir moralini bozmadzn aktivitelerine devam et. Yoksa kendine eziyet olur. Yarına ağrıların çok hafiflemiş olacak4. Gün canlandım tamamenKızlar ben cuma günü sezeryanla doğum yaptım ama hemen hastanede akşamına az yürüttüler ve o vakittir sürekli hareket halindeyim yalnızım herşeye koşturuyorum evde ağrılarım var oluyor ama elimden bişey gelmiyor hiç yatamadım perşembe günü doktora gidicen kontrole çok korkuyorum dikişlere bişey olmuştur diye
Tatlim dogumdan ciktim odaya geldim ailem ordaydi 5 dk icinde bebekle emzirme hemsiresi geldi ailemi cikardilar emme ogrenicez diye direk emzirmeye basladim. Ilk an sanirim 5 dk emdi 3 damla filan dut anca gelmistir yeter dedi hemsire. Sonra saat basi gelip emiklettiler bebemi. Ertesi gun tam randiman geliyordu sut. Ben dogumdan once 1 2 gun gogus ustune sicak kompress yaptim 3 4defa kanallar yumusasinn diye ozellikle yarin alalim deyince oncekin gece 3 kere filan yaptim. Simdide yapiyirumnsut kanallari isininca daha iyi oluyor dediler. Sanirimm iseyariyor.Kızlar bişey sorucam şimdi benim ilke doğumumda kızımda 37+3 te suyum geldi.ondan sonra hastanede hemen sütüm gelmişti.
Bu bebeğin suyu azaldığı için perşembe günü gene tam 37+3 te sezeryana gireceğim.
Kendiliğinden gelmediği için sizce sütüm gelirmi?birde doktor küvez şansı olabilir dedi çok korktum sizce çok kalırmı küvezde?36 dan sonra ciğer geliştirici önermedikleri için yapmıyolarmış.
Aynen canım hafta bitimine doğru bide özele gidiyim bakalımCanım bi günlük bukadar yeter zaten daha fazla yorulma dışarılarda başka bi gün rica et baban götürür eminim bence çekinme baban sonuçta esin yanında olsa o götürürdü zaten...
Canım yaparsın diye hissediyorum. Sancısız 2 cm ise açıklık sancıyla artar heralde. Mantığım öyle çalıştıKizlar ben geldim doktordan sanci yok açılma hala 1.5-2 cm görüldü. Eger cihazlarin gerceklik payi varsa bebek şu an 3.600 gr 56 cm maşallahcumartesi sabahi kesin yatışım yapılacak önce sunni sancı verilecek normal doğum yapilamazsa sezaeyen olacak.. Insallah normal dogurabilirim yaa
Benim taş gibigolan gögüslerim bu ara cok soluk ve sönük süt azageliyır üzülüyorum ben cok neden böyle oldu acabaadiyeİlk baslarda uzuluyordum agliyordum ama suan iyim canm cok şükür az olsada var geliyo bebek emdikce articskmis bunu farkettim biraz gayret edip surekli emizirmek kazimmis bnde rezene cayi lactamil iciyorum bakalim faydasi olucakmi bi yandan bnm istehem tam acilmadi onunda etkisi olabilir diye düşünüyorum cunku bsy yiyemiyorum
Canm demk normalmis cunku bnmkide tas gibiydi suan yasli teyze memesi gibi solukBenim taş gibigolan gögüslerim bu ara cok soluk ve sönük süt azageliyır üzülüyorum ben cok neden böyle oldu acabaadiye
Üzülme benimde kilosu düşük çıktı, bi öncekinde yüksek çıkmıştı, bu haftalarda ultrason ne kdr iyi olsada ölçümler doğru olmaz dedi doktorum.3 kilo doğar o..ayrıca önemli olan sağlıklı olması değil mi?Geldik kızlar doktordan.. çok canım sıkkın ultrosonları yeniletmişler daha gelişmiş ultroson cihazı almış doktorum. Geçen hafta 50 cm 3187 gram çıkmıştı. Şimdi 2800 gram 47 cm çıktı. Doktorum gelişim olarak geri biraz dedi. 36 haftalık görünüyor ben 38+1 olmama rağmen. Plesanta yaşlanması kaynaklı sanırım. O kadar da beslnememe dikkat ediyodum oysaki. Pazar günü çatı muaynesine çağırdı bide ona kastım kendimi..
İnan bende üZüldüm ama bence önemli olan sağlıklı olması.şimdi takmıyorum kafama.bide çatı muayenesi benide kasmıştı baya, ama mecbur sıktım dişimi..bebeğimizi kucağımıza alınca unutucaz herşeyi:)Geldik kızlar doktordan.. çok canım sıkkın ultrosonları yeniletmişler daha gelişmiş ultroson cihazı almış doktorum. Geçen hafta 50 cm 3187 gram çıkmıştı. Şimdi 2800 gram 47 cm çıktı. Doktorum gelişim olarak geri biraz dedi. 36 haftalık görünüyor ben 38+1 olmama rağmen. Plesanta yaşlanması kaynaklı sanırım. O kadar da beslnememe dikkat ediyodum oysaki. Pazar günü çatı muaynesine çağırdı bide ona kastım kendimi..
Üzülme benimde kilosu düşük çıktı, bi öncekinde yüksek çıkmıştı, bu haftalarda ultrason ne kdr iyi olsada ölçümler doğru olmaz dedi doktorum.3 kilo doğar o..ayrıca önemli olan sağlıklı olması değil mi?
İnan bende üZüldüm ama bence önemli olan sağlıklı olması.şimdi takmıyorum kafama.bide çatı muayenesi benide kasmıştı baya, ama mecbur sıktım dişimi..bebeğimizi kucağımıza alınca unutucaz herşeyi:)
mucka kütür kütür açılıyor desene senin de başlar belirtiler ama daha erken canım sen biraz daha sabret. Ben izne ayrılmışken sen hala çalışıyordun mesela
Geldik kızlar doktordan.. çok canım sıkkın ultrosonları yeniletmişler daha gelişmiş ultroson cihazı almış doktorum. Geçen hafta 50 cm 3187 gram çıkmıştı. Şimdi 2800 gram 47 cm çıktı. Doktorum gelişim olarak geri biraz dedi. 36 haftalık görünüyor ben 38+1 olmama rağmen. Plesanta yaşlanması kaynaklı sanırım. O kadar da beslnememe dikkat ediyodum oysaki. Pazar günü çatı muaynesine çağırdı bide ona kastım kendimi..
Ağlama yaa ağlıycak ne varki, sağlıksız olsa daha mı iyidi acaba, yani benimde 38de bu kilo çıktı.tamam o an üzüldün ama ağlayacak bişey değil bu, sağlık sorunları olması daha mı iyi..doğunca emzirip aldırcaz kilo yani nolcakki.1 kilo doğan bebekler var ya.küveze girmycek sonuçta organları gelişti.bende zorlandm ama 10sn sıkçaz dişimizi.düşünme bunları.banada soruyolar kilosunu, zayıf diyorum almamış kilo.insan sinir oluyo sanki bizim elimzde mi kilo ama insanlar direk kiloyu soruyo yani napalımO kadar çok canım sıkıldı ki ağlamaktan helak oldum. Kaynanamda aradı kaç kilo olmuş diye söylemedim. Bide onların zırıltısını çekemicem şimdi dicekler aa çok zayıf diye.. Çatı muaynesini ilk kez olucam canım çok kastım kendimi şimdiden nasıl gircek o el anlamadım. Bide halâ kanala inmemiş dedi doktorum... Of herşey üst üste geliyo
İnşallah canım bende olmasa da genetiğimizde uzun boy baskın şekilde var. Ben pek inanmıyorum cihazlara ya 53 falan olır bence en fazla. Doğunca bakiciz artıkCanım benimki de 2gün çok azıyor, 2gün daha naifaksi bir durum değildir bence evhamlanma.
Çatı açılıyor bence canım. Ay bende hiçbir şey yok deliriciiim
Bence nişan, hiç görmedim ama kızların da hep öyle geldi
Birisi daha gitti desenecanım sağlıkla hızlı ve kolay bir doğumun olur inşallah, bize haber et mutlaka
Bebek uyuduğunda sende uyumaya çalış. Beklesin işler. Ev işi misafir vs bitmez. Dikişlerine bişey olursa daha uzun süre yatmak zorunda kalırsın öyle düşün.
Vay maşallahbizimki de 3kilo 47cmdi geçen hafta. Boyu uzun değil fazla enine gidiyor daha kötü inşallah cumartesiye kadar kendisi gelir de bişeye gerek kalmaz.
Bende mama filan almıcam. Neden gelmesin neden olmasın sütüm diye düşünüyorum. Benimde göğüsler ne büyüdü ne de süt çıkıyor ama olsun. Doğunca gelecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?