2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende aynı durumdayım alttan muayeneler beni çok zorluyor.bir iki güne doğurucaz ben inanıyorum, sende inan:)

Canım benimki de 2gün çok azıyor, 2gün daha naif aksi bir durum değildir bence evhamlanma.

Çatı açılıyor bence canım. Ay bende hiçbir şey yok deliriciiim

Günaydın kızlar.dünden beri adet sancısı gibi ağrım var.sabah kalktım yumurta akı kıvamında bi akıntı var çamaşırımda.nişan mı acaba, ama kırmızı değil sarı turuncu arası

Bence nişan, hiç görmedim ama kızların da hep öyle geldi

Kızlar selam 12 de gidecektik dr a saat 10 da kanla karisik akintim oldu ardindan aniden suyum geldi geldik yatisim yapildi sancilarimi bekliyoruz insallah dua edin suniye gerek kalmasin

Birisi daha gitti desene canım sağlıkla hızlı ve kolay bir doğumun olur inşallah, bize haber et mutlaka

Bebek uyuduğunda sende uyumaya çalış. Beklesin işler. Ev işi misafir vs bitmez. Dikişlerine bişey olursa daha uzun süre yatmak zorunda kalırsın öyle düşün.

Vay maşallah bizimki de 3kilo 47cmdi geçen hafta. Boyu uzun değil fazla enine gidiyor daha kötüinşallah cumartesiye kadar kendisi gelir de bişeye gerek kalmaz.

Bende mama filan almıcam. Neden gelmesin neden olmasın sütüm diye düşünüyorum. Benimde göğüsler ne büyüdü ne de süt çıkıyor ama olsun. Doğunca gelecektir.

Kızlar bişey sorucam şimdi benim ilke doğumumda kızımda 37+3 te suyum geldi.ondan sonra hastanede hemen sütüm gelmişti.
Bu bebeğin suyu azaldığı için perşembe günü gene tam 37+3 te sezeryana gireceğim.
Kendiliğinden gelmediği için sizce sütüm gelirmi?birde doktor küvez şansı olabilir dedi çok korktum sizce çok kalırmı küvezde?36 dan sonra ciğer geliştirici önermedikleri için yapmıyolarmış.

Tatlim kuvez ihtimalin dusuk. Ben 32.haftadan beri 1cm aciklikla bekliyorum yasadigim ilcede kuvez yok benim de her an bebek gelebilir. Doktorum artik korkma dedi. Ciger gelistirici falan da yapilmadi, zaten kortizon cok saglikli degil, son ana kadar yapmiyorlar burada. Risk cok yuksekse Bir kac gun once yapiyorlar. Ultrasonda bebegin diyafram hareketlerinden doktorun anlar zaten bebegin dış dunyaya ayak uydurup uyduramayacagini.

Sute gelince, sutun tabii ki gelecek hic korkma. Sadece bir kac gun az gelebilir. Hic panik olmadan sabirli olman lazim

Cnm merak etme inşallah bişi olmaz. Bende eşimle yapıyorum herşeyi. Bide oğlum var şansımıza geçen hafta okulu tatildi. Zorlandık bayağı ama ağır kaldırmadığın sürece ve aşırı uzanmadığın sürece dikişlerine bişi olmaz. Zaten 10 saat geçmeden yürütüyorlar. O akşam yürüttüler diye sıkma canını. Hareket beeekettir moralini bozmadzn aktivitelerine devam et. Yoksa kendine eziyet olur. Yarına ağrıların çok hafiflemiş olacak4. Gün canlandım tamamen

Tatlim dogumdan ciktim odaya geldim ailem ordaydi 5 dk icinde bebekle emzirme hemsiresi geldi ailemi cikardilar emme ogrenicez diye direk emzirmeye basladim. Ilk an sanirim 5 dk emdi 3 damla filan dut anca gelmistir yeter dedi hemsire. Sonra saat basi gelip emiklettiler bebemi. Ertesi gun tam randiman geliyordu sut. Ben dogumdan once 1 2 gun gogus ustune sicak kompress yaptim 3 4defa kanallar yumusasinn diye ozellikle yarin alalim deyince oncekin gece 3 kere filan yaptim. Simdide yapiyirumnsut kanallari isininca daha iyi oluyor dediler. Sanirimm iseyariyor.
Birde kizlar hastanelerin hepsinde mama var devlet ozel fark etmez hastane cantasina koymayin mama. Kaldi ki her hastanenin yakininda eczane var olmadi gidilir alinir. Sadece hastane cantasina yeni dogan kadehi koyun. Cunku hastaneler ilk basta biberon onermiyor. Kadehler medikallerde satiliyor. Mama takviyeside olsa yada bebek ememiyorsa bile sagip kadehler veriyorsunuz. Ayrica hastaneye sagma makinasi goturmeye de gerek yok hastanelerim hepsinda hastane tipi pompa var ve güçleri ev tipi pompalardan daha iyi.

mucka kütür kütür açılıyor desene senin de başlar belirtiler ama daha erken canım sen biraz daha sabret. Ben izne ayrılmışken sen hala çalışıyordun mesela

Canım yaparsın diye hissediyorum. Sancısız 2 cm ise açıklık sancıyla artar heralde. Mantığım öyle çalıştı

Benim taş gibigolan gögüslerim bu ara cok soluk ve sönük süt azageliyır üzülüyorum ben cok neden böyle oldu acabaadiye

Geldik kızlar doktordan.. çok canım sıkkın ultrosonları yeniletmişler daha gelişmiş ultroson cihazı almış doktorum. Geçen hafta 50 cm 3187 gram çıkmıştı. Şimdi 2800 gram 47 cm çıktı. Doktorum gelişim olarak geri biraz dedi. 36 haftalık görünüyor ben 38+1 olmama rağmen. Plesanta yaşlanması kaynaklı sanırım. O kadar da beslnememe dikkat ediyodum oysaki. Pazar günü çatı muaynesine çağırdı bide ona kastım kendimi..

Üzülme benimde kilosu düşük çıktı, bi öncekinde yüksek çıkmıştı, bu haftalarda ultrason ne kdr iyi olsada ölçümler doğru olmaz dedi doktorum.3 kilo doğar o..ayrıca önemli olan sağlıklı olması değil mi?

İnan bende üZüldüm ama bence önemli olan sağlıklı olması.şimdi takmıyorum kafama.bide çatı muayenesi benide kasmıştı baya, ama mecbur sıktım dişimi..bebeğimizi kucağımıza alınca unutucaz herşeyi:)

O kadar çok canım sıkıldı ki ağlamaktan helak oldum. Kaynanamda aradı kaç kilo olmuş diye söylemedim. Bide onların zırıltısını çekemicem şimdi dicekler aa çok zayıf diye.. Çatı muaynesini ilk kez olucam canım çok kastım kendimi şimdiden nasıl gircek o el anlamadım. Bide halâ kanala inmemiş dedi doktorum... Of herşey üst üste geliyo

mucka kütür kütür açılıyor desene senin de başlar belirtiler ama daha erken canım sen biraz daha sabret. Ben izne ayrılmışken sen hala çalışıyordun mesela

Benim bugün 37 oldu tam. İzne de resmi olsrak ayrılmış oldum. Bence de benim daha en az 10gün vardır bu arada yürüyüşleri artırmaya çalışıcam. Benimki daha kanalda filan değil.

Bu kadar takılma canım. Valla bende kilo almasa keşke diyorum. Doğumda zorlanıcaz çünkü. Hele benimki doğmazsa 40 a kadar 4kiloya yaklaşacak bu sefer sezeryan yapalım diyecek dr. İstemiyorum bu duruma düşmek. Perşembe bende olucam çatı muayenesi. Şimdiden gerilirsek o anda da sıkarız kendimizi boşuna canımız yanar. Olumlu düşünelim ki iyi olsun

Ağlama yaa ağlıycak ne varki, sağlıksız olsa daha mı iyidi acaba, yani benimde 38de bu kilo çıktı.tamam o an üzüldün ama ağlayacak bişey değil bu, sağlık sorunları olması daha mı iyi..doğunca emzirip aldırcaz kilo yani nolcakki.1 kilo doğan bebekler var ya.küveze girmycek sonuçta organları gelişti.bende zorlandm ama 10sn sıkçaz dişimizi.düşünme bunları.banada soruyolar kilosunu, zayıf diyorum almamış kilo.insan sinir oluyo sanki bizim elimzde mi kilo ama insanlar direk kiloyu soruyo yani napalım

İnşallah canım bende olmasa da genetiğimizde uzun boy baskın şekilde var. Ben pek inanmıyorum cihazlara ya 53 falan olır bence en fazla. Doğunca bakiciz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…