2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende aynı durumdayım alttan muayeneler beni çok zorluyor.bir iki güne doğurucaz ben inanıyorum, sende inan:)
Hadi inşallah canım yaa. Sancı başlasın diye doktor alttan biraz zorladı beni koluöı2 ısırdım bağırmamak için. Rahat olamıyorum. Doktorum her ne kadar epidıral de olsan bu kasılmaların normal doğuma engel olur dedi. İnsallah2 kendimizi rahat bırakırız ya

Canım hiç üzülme ben de bugün 3600 gr 56 cm görünce şok oldum ve hiç inanmadım. Bence boyu da kilosu da o kadar doğmayacak bebeğimin. Ayrıca benim abimin kızı küçük yaşta evlendi 2 ay önce doğum yaptı 2700 gr doğdu bebeği 50 günde 6 kg ponçik yanak oldu maşallah. Önemli olan doğum sonrası kilo artışı bence

Kadeh dediğin şu minnacik suluk gibi olanlardan mi canım ben ondan koydum bi tane cam...

Canım sen neden üzülüyorsun ki 2 hafta önce kendi doktorum 2500 kg dedi, içim rahat etmedi senin gibi çok üzülmüştüm besleyemiyormuyum diye hemen başka doktora gittim 3200 kg dedi. Cihazlar doğru ölçmüyor. Boşuna üzülüyorsun okadar zayıflaması imkansız. Canını sıkarsan iştahın kesilir bu kez kötü etkilenir.

37nin içindeydim geçen hafta.doktor artık doğsa da gayet sağlıklı olur dedi.kuveze girmez bence..süt icin ilk başta az gelir ama sonra artar canım düşünme şimdiden bunlari kavusacaksin yavrunla onu düşün sağlıkla gelsin inşallah

Benim ilk doğumda göğüs ucum yoktu ve çocuğum hastanede ac aç ağladı emzirdim tabi pompatlyla çıktı braz ama dikiş mikis umursamadim egildim döndüm hemşireler hep emzir dediler mama onermediler iyi ki de onermediler.en sonunda başardık 2 yaşına kadar emdi maşallah.o yüzden mamayi şu anda ben de hiç aklıma getirmiyorum . Bunda uc da var insqllah hayirlisiyla emicek diyorum sutum şimdi yok gibi goguslerim yumuşak ama gelicek diyorum..mama dusunmeyelim bi aksilik olmadikca

Bunun için ağlanır mı,kilo dediğin nedir ki?düşük kilolu bebekler daha çabuk toparlanıyor doğduktan sonra,ha kilosu artsın istiyoruz hepimiz ama olmazsa da üzülecek bir durum değil,çocuğunun özürlü olduğunu bile bile doğuran bir sürü anne var,ya da doğduktan sonra ameliyat olmak zorunda olan bir sürü bebek..biz ağlarsak onlar ne yapsın?bebeğin sağlıklıysa şükret Canım ve dua et sağlıkla gelsin yavru gerisi teferruat

Kızlar selam 12 de gidecektik dr a saat 10 da kanla karisik akintim oldu ardindan aniden suyum geldi geldik yatisim yapildi sancilarimi bekliyoruz insallah dua edin suniye gerek kalmasin
Sağlıkla dogsun canım.belki de doğmuştur haberdar et bizi

Bende aynıyım çok iyi anlıyorum((

Günaydın kızlar.dünden beri adet sancısı gibi ağrım var.sabah kalktım yumurta akı kıvamında bi akıntı var çamaşırımda.nişan mı acaba, ama kırmızı değil sarı turuncu arası
Canım benimde öyle akıntım olmuştu sonrasında da hep yoğum bembeyaz akıntım oldu üç gündür bu şekilde doktorum nişan dedi, sancımda çıkmıştı zaten üç kez 60 , iki kez80 bir kex100 orta derecede rahim kasılmaların var artık bebeğimiz ne zaman gelirse beklemedeyiz dedi cumartesiden beri beklemedeyiz

Benim sipanin inadi hala inat. Nuh diyor baska bisey demiyor doktor diyor max 3 saatte emecek benimki agzini bir kilitliyor emzirmek mumkun degil
Ee napıyosunuz o zamanlarda canım? Sarılık olur falan diyorlar korkutuyolar insanı ama metobolizmaylada alakalıymış sanırım bu emme işi. Anne karnında alıştığı beslenme düzeniyle alakalıymış diye okudum

Canim hicccc kasma bu kilo muhabbetini. Biliyorsun persembe acil sezaryene alindim en buyuk sebep kilo kaybiydi. Doktorum pazartesi 3.350 demisti carsamba 3.100 dedi. Kilo kaybini plasantada sorun olabilir yada sen gripsin ondan etkileniyor bebek her turlu riskli dedi acil ameliyata aldi sonuç 3.600 luk bir bebe dogdu. Doktorumda demekki ters diye dogru olcememisiz dedi. Yani belki bebem hala donebilecekken yanlis olcum diye sezaryen oldum :/ o yuzden bakma olcume son günlerinide aglayarak heba etme :)

Kadeh dediğin şu minnacik suluk gibi olanlardan mi canım ben ondan koydum bi tane cam...
Plastik su bardagi ama serce parmak ebatinda.

Ilk gun hemsire israrla emmeyince topuktan kan alip sekerine bakti 75 cikti 30 alti risk mis normal degeri 2 saat sonra yine dene dedi 2 saat sonra emdi zaten

Canım merhaba
Aynı günüz bugün bende gittim suyum azalmaya başlamıştı.güzel haberlerini bekliyorum.benimde perşembe alınacak.
Teşekkür ederim cnm inşallah doktor beklemeyelim en geç yrn sabahı bekleyebiliriz dedi senin direk sezaryan günü mü verdi normal i deneyecek misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…