- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #39.541
Hadi inşallah canım yaa. Sancı başlasın diye doktor alttan biraz zorladı beni koluöı2 ısırdım bağırmamak için. Rahat olamıyorum. Doktorum her ne kadar epidıral de olsan bu kasılmaların normal doğuma engel olur dedi. İnsallah2 kendimizi rahat bırakırız yaBende aynı durumdayım alttan muayeneler beni çok zorluyor.bir iki güne doğurucaz ben inanıyorum, sende inan:)
Canım hiç üzülme ben de bugün 3600 gr 56 cm görünce şok oldum ve hiç inanmadım. Bence boyu da kilosu da o kadar doğmayacak bebeğimin. Ayrıca benim abimin kızı küçük yaşta evlendi 2 ay önce doğum yaptı 2700 gr doğdu bebeği 50 günde 6 kg ponçik yanak oldu maşallah. Önemli olan doğum sonrası kilo artışı benceO kadar çok canım sıkıldı ki ağlamaktan helak oldum. Kaynanamda aradı kaç kilo olmuş diye söylemedim. Bide onların zırıltısını çekemicem şimdi dicekler aa çok zayıf diye.. Çatı muaynesini ilk kez olucam canım çok kastım kendimi şimdiden nasıl gircek o el anlamadım. Bide halâ kanala inmemiş dedi doktorum... Of herşey üst üste geliyo
Kadeh dediğin şu minnacik suluk gibi olanlardan mi canım ben ondan koydum bi tane cam...Tatlim dogumdan ciktim odaya geldim ailem ordaydi 5 dk icinde bebekle emzirme hemsiresi geldi ailemi cikardilar emme ogrenicez diye direk emzirmeye basladim. Ilk an sanirim 5 dk emdi 3 damla filan dut anca gelmistir yeter dedi hemsire. Sonra saat basi gelip emiklettiler bebemi. Ertesi gun tam randiman geliyordu sut. Ben dogumdan once 1 2 gun gogus ustune sicak kompress yaptim 3 4defa kanallar yumusasinn diye ozellikle yarin alalim deyince oncekin gece 3 kere filan yaptim. Simdide yapiyirumnsut kanallari isininca daha iyi oluyor dediler. Sanirimm iseyariyor.
Birde kizlar hastanelerin hepsinde mama var devlet ozel fark etmez hastane cantasina koymayin mama. Kaldi ki her hastanenin yakininda eczane var olmadi gidilir alinir. Sadece hastane cantasina yeni dogan kadehi koyun. Cunku hastaneler ilk basta biberon onermiyor. Kadehler medikallerde satiliyor. Mama takviyeside olsa yada bebek ememiyorsa bile sagip kadehler veriyorsunuz. Ayrica hastaneye sagma makinasi goturmeye de gerek yok hastanelerim hepsinda hastane tipi pompa var ve güçleri ev tipi pompalardan daha iyi.
Canım sen neden üzülüyorsun ki 2 hafta önce kendi doktorum 2500 kg dedi, içim rahat etmedi senin gibi çok üzülmüştüm besleyemiyormuyum diye hemen başka doktora gittim 3200 kg dedi. Cihazlar doğru ölçmüyor. Boşuna üzülüyorsun okadar zayıflaması imkansız. Canını sıkarsan iştahın kesilir bu kez kötü etkilenir.O kadar çok canım sıkıldı ki ağlamaktan helak oldum. Kaynanamda aradı kaç kilo olmuş diye söylemedim. Bide onların zırıltısını çekemicem şimdi dicekler aa çok zayıf diye.. Çatı muaynesini ilk kez olucam canım çok kastım kendimi şimdiden nasıl gircek o el anlamadım. Bide halâ kanala inmemiş dedi doktorum... Of herşey üst üste geliyo
37nin içindeydim geçen hafta.doktor artık doğsa da gayet sağlıklı olur dedi.kuveze girmez bence..süt icin ilk başta az gelir ama sonra artar canım düşünme şimdiden bunlari kavusacaksin yavrunla onu düşün sağlıkla gelsin inşallahKızlar bişey sorucam şimdi benim ilke doğumumda kızımda 37+3 te suyum geldi.ondan sonra hastanede hemen sütüm gelmişti.
Bu bebeğin suyu azaldığı için perşembe günü gene tam 37+3 te sezeryana gireceğim.
Kendiliğinden gelmediği için sizce sütüm gelirmi?birde doktor küvez şansı olabilir dedi çok korktum sizce çok kalırmı küvezde?36 dan sonra ciğer geliştirici önermedikleri için yapmıyolarmış.
Benim ilk doğumda göğüs ucum yoktu ve çocuğum hastanede ac aç ağladı emzirdim tabi pompatlyla çıktı braz ama dikiş mikis umursamadim egildim döndüm hemşireler hep emzir dediler mama onermediler iyi ki de onermediler.en sonunda başardık 2 yaşına kadar emdi maşallah.o yüzden mamayi şu anda ben de hiç aklıma getirmiyorum . Bunda uc da var insqllah hayirlisiyla emicek diyorum sutum şimdi yok gibi goguslerim yumuşak ama gelicek diyorum..mama dusunmeyelim bi aksilik olmadikcaCanım bende senin gibi yapicam artık çantaya koymicam hastahanede dr yada hemşire ne önerirse onu aldircam eşime başta aptamil alcaktım ama vazgeçtim hastahanede ilk verirler herhalde onu severse ondan alırım diye düşündüm bende...
Bunun için ağlanır mı,kilo dediğin nedir ki?düşük kilolu bebekler daha çabuk toparlanıyor doğduktan sonra,ha kilosu artsın istiyoruz hepimiz ama olmazsa da üzülecek bir durum değil,çocuğunun özürlü olduğunu bile bile doğuran bir sürü anne var,ya da doğduktan sonra ameliyat olmak zorunda olan bir sürü bebek..biz ağlarsak onlar ne yapsın?bebeğin sağlıklıysa şükret Canım ve dua et sağlıkla gelsin yavru gerisi teferruatO kadar çok canım sıkıldı ki ağlamaktan helak oldum. Kaynanamda aradı kaç kilo olmuş diye söylemedim. Bide onların zırıltısını çekemicem şimdi dicekler aa çok zayıf diye.. Çatı muaynesini ilk kez olucam canım çok kastım kendimi şimdiden nasıl gircek o el anlamadım. Bide halâ kanala inmemiş dedi doktorum... Of herşey üst üste geliyo
Sağlıkla dogsun canım.belki de doğmuştur haberdar et biziKızlar selam 12 de gidecektik dr a saat 10 da kanla karisik akintim oldu ardindan aniden suyum geldi geldik yatisim yapildi sancilarimi bekliyoruz insallah dua edin suniye gerek kalmasin
Bende aynıyım çok iyi anlıyorumHadi inşallah canım yaa. Sancı başlasın diye doktor alttan biraz zorladı beni koluöı2 ısırdım bağırmamak için. Rahat olamıyorum. Doktorum her ne kadar epidıral de olsan bu kasılmaların normal doğuma engel olur dedi. İnsallah2 kendimizi rahat bırakırız ya
Hadi hayirlisi olsun canim, ayni gunuz seninle. Sira artik bizlere geldi:) saglikla al bebisini kucaginaKızlar ben şimdi hastaneye yatış yapıyorum suni sancı ile normal doğum deniyecek doktorum suyu çok azalmış riske atmayalım dedi
Teşekkür ederim inşallah bende sizlerde sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza dua edin banaHadi hayirlisi olsun canim, ayni gunuz seninle. Sira artik bizlere geldi:) saglikla al bebisini kucagina
Canım benimde öyle akıntım olmuştu sonrasında da hep yoğum bembeyaz akıntım oldu üç gündür bu şekilde doktorum nişan dedi, sancımda çıkmıştı zaten üç kez 60 , iki kez80 bir kex100 orta derecede rahim kasılmaların var artık bebeğimiz ne zaman gelirse beklemedeyiz dedi cumartesiden beri beklemedeyizGünaydın kızlar.dünden beri adet sancısı gibi ağrım var.sabah kalktım yumurta akı kıvamında bi akıntı var çamaşırımda.nişan mı acaba, ama kırmızı değil sarı turuncu arası
Ee napıyosunuz o zamanlarda canım? Sarılık olur falan diyorlar korkutuyolar insanı ama metobolizmaylada alakalıymış sanırım bu emme işi. Anne karnında alıştığı beslenme düzeniyle alakalıymış diye okudumBenim sipanin inadi hala inat. Nuh diyor baska bisey demiyordoktor diyor max 3 saatte emecek benimki agzini bir kilitliyor emzirmek mumkun degil
Canim hicccc kasma bu kilo muhabbetini. Biliyorsun persembe acil sezaryene alindim en buyuk sebep kilo kaybiydi. Doktorum pazartesi 3.350 demisti carsamba 3.100 dedi. Kilo kaybini plasantada sorun olabilir yada sen gripsin ondan etkileniyor bebek her turlu riskli dedi acil ameliyata aldi sonuç 3.600 luk bir bebe dogdu. Doktorumda demekki ters diye dogru olcememisiz dedi. Yani belki bebem hala donebilecekken yanlis olcum diye sezaryen oldum :/ o yuzden bakma olcume son günlerinide aglayarak heba etme :)O kadar çok canım sıkıldı ki ağlamaktan helak oldum. Kaynanamda aradı kaç kilo olmuş diye söylemedim. Bide onların zırıltısını çekemicem şimdi dicekler aa çok zayıf diye.. Çatı muaynesini ilk kez olucam canım çok kastım kendimi şimdiden nasıl gircek o el anlamadım. Bide halâ kanala inmemiş dedi doktorum... Of herşey üst üste geliyo
Plastik su bardagi ama serce parmak ebatinda.Kadeh dediğin şu minnacik suluk gibi olanlardan mi canım ben ondan koydum bi tane cam...
Ilk gun hemsire israrla emmeyince topuktan kan alip sekerine bakti 75 cikti 30 alti risk mis normal degeri 2 saat sonra yine dene dedi 2 saat sonra emdi zatenEe napıyosunuz o zamanlarda canım? Sarılık olur falan diyorlar korkutuyolar insanı ama metobolizmaylada alakalıymış sanırım bu emme işi. Anne karnında alıştığı beslenme düzeniyle alakalıymış diye okudum
Canım merhabaKızlar ben şimdi hastaneye yatış yapıyorum suni sancı ile normal doğum deniyecek doktorum suyu çok azalmış riske atmayalım dedi
Onun istemediği hiç bir şey olamayacak annesi belli :) sizde kendinizi alıştırın benceIlk gun hemsire israrla emmeyince topuktan kan alip sekerine bakti 75 cikti 30 alti risk mis normal degeri 2 saat sonra yine dene dedi 2 saat sonra emdi zaten
Teşekkür ederim cnm inşallah doktor beklemeyelim en geç yrn sabahı bekleyebiliriz dedi senin direk sezaryan günü mü verdi normal i deneyecek misinizCanım merhaba
Aynı günüz bugün bende gittim suyum azalmaya başlamıştı.güzel haberlerini bekliyorum.benimde perşembe alınacak.
Canım Allah kurtarsın , Allah yardimcin olsun. Iyi haberlerini bekliyoruz inşallah.Teşekkür ederim cnm inşallah doktor beklemeyelim en geç yrn sabahı bekleyebiliriz dedi senin direk sezaryan günü mü verdi normal i deneyecek misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?