2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Teşekkür ederim cnm inşallah doktor beklemeyelim en geç yrn sabahı bekleyebiliriz dedi senin direk sezaryan günü mü verdi normal i deneyecek misiniz
Canım benim direk sezeryan ilkide sezeryan olduğu için.iğne yapıcaklarmı akciğer için benim doktorum 36 dan sonra yapmıyoruz dedi.haber ver bana mutlaka insan aynı olunca aklı çok oluyor.dualarım seninle çok çok iyi olu

Anladım cnm b nim ilki normaldi o yüzden bunda da suniyi bir d ney lim dedi doktorum.Allah seni de hayırdıdıyla kurtarsın sağ salim kavuş beb ğine duaların için çok teşekkürler

Yook banada gerek yok dedi akciğer iğnesi için

Akşamüstü pilatese gittim, sağ arkadan böbreğime yine ağrı girdi. Daha 10gün önce enfeksiyondan dolayı aynı böyle ağrımıştı ondan çekiniyorum. Ama bugün idrar testi yaptırdım düşük çıktı enfeksiyon geçmiş. Bu ne ağrısı bilemedim. Sancı desem de değil tek tarafım ağrıyor. Birazda sağ bacağım

Canım benimki 3 hafta geride şu an geçen hafta 2800 dü senin gibi bu hafta 3 kg oldu. Suyuda azalmış. Ama inan hiç takmıyorum. Sağlıklı mı sağlıklı kilosu hiç önemli değil. Sende düşünüp kafana takma

Dünden beri ara ara kasılmayla birlikte şiddetli adet sancım oluyor, ama zaman aralıkları düzenli değil, önceden kasılmalarım oluyordu ama böyle adet sancısı olmuyordu..düzenli sancıya dönüşmeden önce böyle başlıyor olabilirmi acaba?

Ya bende şua aradaki düzenli gelişi hesaplayamayacağımdan kokuyorum ağrı , gaz sancısı gibi aancı , adet ağrısı hepsi bende de var bazen gidiyo bazen geliyo akşam ve geceleri çoğalıyo. Anlayamadım gitti
Nts de orta derecede rahim kasılmaların var beklemedeyiz artık dediğinde (üç kez60 iki kez80 bir kez100 çıkmıştı) böyle sanki kasıklarımda gaz sancısı gibi bir sancı hissi hissediyodum baskıyla karışık bi histi . Sanırım bu hep ve şiddetli olucak

Canim ya alttan muayenede o kadar kasiliyorum ki doktor da gülüyor elini tutup izin vermiyorum. Doktor da dedi normal doğumda kendini serbest birakman lazim diye.. Bakalim insallah birakabilirim kendimi
Yok canım o başka bu başka muayenede dışardan bir el girişi söz konusu doğumda da içerden dışarı çıkış söz konusu dr azcik anlayissizmis yani belli ki acıyacak diye tedirgin oluyosun gayet normal bişey bu...en güzeli aslında açılman şöyle bi 4 cm olduğunda yapilması çatı muayenesinin acı da fazla hissetmez insan...dogum kısmını hiç kafana takma inan ben senden çok korkuyodum normal dogumdan okadar video izledim yabanci sansürsüz şimdi amaaannn diyorum 1 günde olup bitecek nasıl olcaksa olsun düşününce insan daha çok korkutuyo kendini inan ki sadece onu kucağıma alacağım anı düşünüp rahatlıyorum

Bence olabilir canım çünkü burda doğum yapan kızlardan vardı öyle olan önce araları düzensiz az sancılı sonra gitgide arası düzenli çok sancılı olmaya başlıyor takipte kal belkide gelecektir bebiş:)

İşte dış etkenler insanı çok etkiliyor canım. İnsanların ne dediğini asla umursamam normalde ama doğum psikolojisiyle insanların "zaten hiç bişey yemiyodum kendinde çok zayıfsın" demelerini kaldıramam gibime geliyor

Aynen canım vazgeçtim bende koymayacagim alırsam da evde bırakıcam lazım olursa diye o da...humana still tea alcam kendime pompa var manuel ama ise yarar mı bilemedim kuzen vermişti chicco nun elektrikli daha iyi olur diye düşündüm ama bilmeyince işte napsam alsam mi 2.el let go dan bilemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…