2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aman diyim tarcin koymayin icine :) o da rahimde kasilmaya sbeepp oluyormus doktorumun ender yasaklarindan biride o bana :)
Aaaaaaa bak onu ben hic bilmiyordum canimmm ben de diyordum ki 4. Aydan sonra bol tarcinli cay falan tuketirim kan sekerim yukselmemesi icin... Ayyiyi ko ogrendim bunu canim ben de soracagim doktoruma

Kizlar merhaba.sonunda bende kalp atisini duydum. Cok sukur her sey yolunda... gunuyle uyumlu...
Ama iki kese gorunmustu..birinde gelisim yok..
Gözün aydın canım maşallah. Ben de heyecanla seni bekliyordum , opu günün ne zamandı senin? Benim de tüp bebek ya 29 mayıs opu tarihim 3 Temmuz'a aldım randevuyu kalp atışı duyulur benim de inşallah

Vişne aldir eşine canim kaynat suyunu dolaba koy. Hazir icecekler almani tavsiye etmem ya da internette cok guzel soguk icecek tarifleri var onlardan yap mevsim meyvelerini karistirip kaynat tarcin falan koy cok güzel oluyor

Hazır kutu içecek asla tüketmiyorum tatlım, ama yütaze meyve suları bile fazla tavsiye edilmiyor. Meyve olarak yiyin diyorlar. Yoksa şeker hemen kana karışınca zararlıymış.

Merhaba hoşgeldin,
Stres yapma canım, öyle değişiklikler oluyor. Geçen burada göğüslerdeki acının geçtiğini de konuştuk. Sonra bir arkadaşın mide bulantısı geçmişti, tekrar başladı. Olabiliyor yani. Haftaya salı da görür bebeği rahatlarsın, hem kocaman olmuş olacak ne güzel

Kizlar merhaba.sonunda bende kalp atisini duydum. Cok sukur her sey yolunda... gunuyle uyumlu...

Ohhh çok şükür gözün aydın tatlım, transferi konuşurken şimdi kalp atışlarını konuşuyoruz. Darısı çayı muayenelerine :)

İnşallah, aslında çok sakin mizaçlı biriyim kolay kolay yersiz endişe duymam ama bu hamilelik olayı gerçekten çok değişik bir şeymiş

bende ne bulantı var ne başka bir şey :) ama gayet sağlıklı ilerliyor herşey :)
Aaaaaaa bak onu ben hic bilmiyordum canimmm ben de diyordum ki 4. Aydan sonra bol tarcinli cay falan tuketirim kan sekerim yukselmemesi icin... Ayyiyi ko ogrendim bunu canim ben de soracagim doktoruma

bana kesin oalrak yasakladığı şeylerin başında geliyor.bitki çayları ananas hurma tarçın :) hurmayı doğum kolaylaştırsın diye son ayda yiyecekmişiz :)

bende şekerden dolayı tarçınlı çay içerdim sakın dedi :)

Cok sagol canimm.Benim dondurulmus embriyo . 29 mayis transfer tarihimdi. 5.gun embriyosu
Aramızda 5 gün var o zaman canım benim de 2 mayıs transfer 4 günlük embriyo. Pazartesi günü gidicem inşallah ben de duyarım sağlıkla oazartesi

Çok sevindim canım gozun aydin. Digeri de gelisir belki doktor ne dedi hakkinda hayirlisi olsun allah digerini korusun.bende dün duydum buraya yazacaktım ama Dün düğüñümuz vardı çok yoğundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…