- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #3.941
Aaaaaaa bak onu ben hic bilmiyordum canimmm ben de diyordum ki 4. Aydan sonra bol tarcinli cay falan tuketirim kan sekerim yukselmemesi icin... Ayyiyi ko ogrendim bunu canim ben de soracagim doktorumaAman diyim tarcin koymayin icine :) o da rahimde kasilmaya sbeepp oluyormus doktorumun ender yasaklarindan biride o bana :)
Geçmiş olsun Allah tez Zamanda sağlıklı bebek nasip etsinGünaydın ben kürtaj oldum kızlar.
Gecmis olsun canim Rabbim tez zamanda doldursun kucağını he hayirda bir şer her şerde bir hayir vardir. Rabbim hayirsiz saglikli evlat derdiyle sınamasin hic birimizi.. Bir iki ay dinlen sonra tekrar olur inşallahGünaydın ben kürtaj oldum kızlar.
Gözün aydın canım maşallah. Ben de heyecanla seni bekliyordum , opu günün ne zamandı senin? Benim de tüp bebek ya 29 mayıs opu tarihim 3 Temmuz'a aldım randevuyu kalp atışı duyulur benim de inşallahKizlar merhaba.sonunda bende kalp atisini duydum. Cok sukur her sey yolunda... gunuyle uyumlu...
Ama iki kese gorunmustu..birinde gelisim yok..
Evet nesrin hanim ilk doğumumumuda onunla yapmiştımKüba mıııı yoksa doktorumuz aynı mııAnkara?
Günaydın ben kürtaj oldum kızlar.
Orda ki hava o kadar sicakmis cok cok normal. normalden fazla sy icnemiz lazim zaten sizin su an 3-4 kati ister herhalde vucut. biz sonuyoruz mis 15 derece :)
Vişne aldir eşine canim kaynat suyunu dolaba koy. Hazir icecekler almani tavsiye etmem ya da internette cok guzel soguk icecek tarifleri var onlardan yap mevsim meyvelerini karistirip kaynat tarcin falan koy cok güzel oluyor
Kızlar bu başlığa ilk defa yazıyorum,
Ben 6+6 haftalık hamileyim, 2 defa kan testi yaptırdım, bhcg olması gerektiği gibi yükseldi. Ama doktora gidemedim çünkü doktorum bayram nedeniyle izinde ve bana en erken haftaya salı gününe randevu verdiler. Özel sağlık sigortam bu hastaneyi tam olarak karşıladığından da acele etmemek ve doktorumu beklemek istedim.
3 gündür bulantım vardı, nerdeyse bi şey yiyip içemeyecek duruma gelmiştim.
Bu sabah uyandığımdan beri kendimi çok garip hissediyorum, midem bulanmıyor ve sanki hamile değilim, çok zayıf olduğum için karnım bile biraz çıkar gibi olmuştu bugün o şişlikte geçti sanki..
Böyle hislere kapılan var mı aranızda..
Yalnızca geçtiğimiz çarşamba günü hafif kahverengi lekelenme oldu ama çok çok az hemen geçti ve o günden sonra bulantılarım devam etti..
Kizlar merhaba.sonunda bende kalp atisini duydum. Cok sukur her sey yolunda... gunuyle uyumlu...
İnşallah, aslında çok sakin mizaçlı biriyim kolay kolay yersiz endişe duymam ama bu hamilelik olayı gerçekten çok değişik bir şeymişMerhaba hoşgeldin,
Stres yapma canım, öyle değişiklikler oluyor. Geçen burada göğüslerdeki acının geçtiğini de konuştuk. Sonra bir arkadaşın mide bulantısı geçmişti, tekrar başladı. Olabiliyor yani. Haftaya salı da görür bebeği rahatlarsın, hem kocaman olmuş olacak ne güzel
Sanırım günlerimiz neredeyse aynı :) inşallah Allah hepimizinkileri korusunmerak etme canım benım 7. haftam hıc mıdem bulanmadı bıle. hamıle degılmısım gıbı gecıyor. dr sanslısın sevınmelısınn boyle oldugun ıcın dedı. endıse etme allah korur onları
Kızlar bu başlığa ilk defa yazıyorum,
Ben 6+6 haftalık hamileyim, 2 defa kan testi yaptırdım, bhcg olması gerektiği gibi yükseldi. Ama doktora gidemedim çünkü doktorum bayram nedeniyle izinde ve bana en erken haftaya salı gününe randevu verdiler. Özel sağlık sigortam bu hastaneyi tam olarak karşıladığından da acele etmemek ve doktorumu beklemek istedim.
3 gündür bulantım vardı, nerdeyse bi şey yiyip içemeyecek duruma gelmiştim.
Bu sabah uyandığımdan beri kendimi çok garip hissediyorum, midem bulanmıyor ve sanki hamile değilim, çok zayıf olduğum için karnım bile biraz çıkar gibi olmuştu bugün o şişlikte geçti sanki..
Böyle hislere kapılan var mı aranızda..
Yalnızca geçtiğimiz çarşamba günü hafif kahverengi lekelenme oldu ama çok çok az hemen geçti ve o günden sonra bulantılarım devam etti..
Aaaaaaa bak onu ben hic bilmiyordum canimmm ben de diyordum ki 4. Aydan sonra bol tarcinli cay falan tuketirim kan sekerim yukselmemesi icin... Ayyiyi ko ogrendim bunu canim ben de soracagim doktoruma
Cok sagol canimm.Benim dondurulmus embriyo . 29 mayis transfer tarihimdi. 5.gun embriyosuGözün aydın canım maşallah. Ben de heyecanla seni bekliyordum , opu günün ne zamandı senin? Benim de tüp bebek ya 29 mayıs opu tarihim 3 Temmuz'a aldım randevuyu kalp atışı duyulur benim de inşallah
Ay insallah. Su riskli donemi atlatalim.. hep riski varda..en riskli donemi :)Ohhh çok şükür gözün aydın tatlım, transferi konuşurken şimdi kalp atışlarını konuşuyoruz. Darısı çayı muayenelerine :)
Aramızda 5 gün var o zaman canım benim de 2 mayıs transfer 4 günlük embriyo. Pazartesi günü gidicem inşallah ben de duyarım sağlıkla oazartesiCok sagol canimm.Benim dondurulmus embriyo . 29 mayis transfer tarihimdi. 5.gun embriyosu
Çok sevindim canım gozun aydin. Digeri de gelisir belki doktor ne dedi hakkinda hayirlisi olsun allah digerini korusun.bende dün duydum buraya yazacaktım ama Dün düğüñümuz vardı çok yoğundumKizlar merhaba.sonunda bende kalp atisini duydum. Cok sukur her sey yolunda... gunuyle uyumlu...
İnşallah, aslında çok sakin mizaçlı biriyim kolay kolay yersiz endişe duymam ama bu hamilelik olayı gerçekten çok değişik bir şeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?