2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Insallah duyulur..hani cihazada bagli ya bu isler..telas yapma diye soledim..

Stres iyi değil cnm allah'a emanet et allah korusun bebisini saglikla kavusalim inşallah bu ara dinlenmeye çalış biraz

Doktor da dinlen dedi canım ama ben bayram temizliği bayram gezmesi filan yaptım doktor yasaklamıştı halbu ki yoruldum herhalde şu sıralar bir de hormonlardan iyice duygusal oldum yıprandım bugün artık çıkmıcam evden dinlenicem hep diye karar aldım

Amin cnm zaten çok fazla saklıyacagınızı sanmıyorum çünkü çoçuklar o kadar akıllı artık herşeyi anlayabiliyorlar
Çok fazla saklamayı dusunmuyorum bende 3 ayı bi doldurayim soylicem şimdi bile bebek resmi gösteriyorum videolar falan ayy ne güzel kardeş falan diyorum bizimki kıskanç biraz yavaş yavaş isitiyorum bakalım hakkimizda hayirlisi artik

Alışırlar cnm benimki hiç istemiyordu karnıma vuruyodu istemiyorum diye bu sene kendi istedi yanlız kız olmak şartıyla bakalım allah ne kısmet etti

Aynen çok sıcak havalar doktorum sicak hava taniyonu düşürür dedi sende dikkat et dinlen cnm zaten havalar dışarı çıkılacak gibi değil ben antalyadayim 45 derece golgede

Hayırlısı olsunda annelere kız erkek hepsi aynı

Evlat neticede... Ben cinsiyet takıntılı anneleri hiç anlamıyorum. Hele bir kere anneliği tatmışsa önemli olanın başka türlü olduğunu...

Ben erkek olursa iki erkek kardeş arkadaş olur diyorum.

Kız olursa abisi arkasında kale gibi olur.

Bende bu sefer erkek hissediyorum cnm kızımdaki hamileliğimden çok farklı kızımda bulantısız günüm yoktu bunda daha giç bulanmadım tabi bu his sağlıklı olsunda hepsine razıyız

Tabii ki farketmez cinsiyeti :) gonlumden kiz geciyo ama belirtilerim hic kizimdaki gibi degil heralde erkek diyorum :) kizsa olsa oglanda olsa kizima saglikli kardes gelsinde. ne farkeder

Bende yazicaktim sana ama..allah korusun kotu bisey olmussa diye inan icim tuhafti..belki dedim yazmak istemedi..
Cok sevindim..bole.ilerleriz ins.
Digeri icin olumlu bisey demedi..kendi kendine yok olur dedi..kanaman olursa igne ol haber ver dedi.
Teşekkür ederim canım inşallah çok şükür buna da sağ salim atlattik allah diğerine sağlık versin inşallah sağ salim kucağımiza almak nasip olsun. Bir dahaki muayene için kaç gün sonra gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…