2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben bugün çok daralıyorum stres yaprım sanırım düşecek korkusu geldi bana da. Şu ilk üç ayı atlatsak biraz rahatlıcam. Başka çocuk düşünmüyorum ya iki tane yeter sağlıklı olsunlar kafi

Çok sevindim canım gozun aydin. Digeri de gelisir belki doktor ne dedi hakkinda hayirlisi olsun allah digerini korusun.bende dün duydum buraya yazacaktım ama Dün düğüñümuz vardı çok yoğundum
Bende yazicaktim sana ama..allah korusun kotu bisey olmussa diye inan icim tuhafti..belki dedim yazmak istemedi..
Cok sevindim..bole.ilerleriz ins.
Digeri icin olumlu bisey demedi..kendi kendine yok olur dedi..kanaman olursa igne ol haber ver dedi.

Ben bugün çok daralıyorum stres yaprım sanırım düşecek korkusu geldi bana da. Şu ilk üç ayı atlatsak biraz rahatlıcam. Başka çocuk düşünmüyorum ya iki tane yeter sağlıklı olsunlar kafi

Canım olumsuz gelişmeler olunca öyle oluyor, sakin olmaya ve bebişine güvenmeye çalış.

Insallah canim duyarsin..yani usg cihazi iyiyse duyulur..bizimki pek iyi degil mesela. :)
Bilmiyorum ki tatlım daha ilk olacak Pazartesi gidişim , hastane nasıl doktor nasıl şu an için bilgim Yok. Rasgele işime yakın bir hastaneden aldım randevuyu. Ama özel ve yeni açılmış bir hastene cihazların da yeni olacağını tahmin ediyorum. 7+0 oluyor Pazartesi , inşallah duyulur

kizlar herkese selam ben bayafenayim ya cok mide agrisi ve kusma yasiyorum dr yokmus yrmek yiyemez hala geldim bi lokma yesem bile mudem agriyo su bile icemiyorum nerdeyse benim gibi olan aekadaslar var mi ilk gebeligim boyle degildi pazartesi gelicek dediler napicam bilmiyorum acaba ilac verirmi yasam kalitesi yerleede yani oglum var garibim anne surekli yatiyosun diyo uzuluyor bana biraz ayaklanmam lazim

Canim yazacaktim unuttum midesi bulanan arladaslara.dun doktora mide bulantilarim var demistim koku hassasiyetin cok mu dedi evet dedim. Endemesis isimli bi sprey onerdi.koku hassasiyetini azaltip mide bulantisini engelliyormus lakin fiyati 98 tl. Internette yorumlarini iyi okudum genelde

Benimde kizim 4 yaşında bizde soylemedik krese gidiyor orada pedagoguna sorduk aynen sizin dediğiniz gibi ne kadar geç olursa o kadar daha iyi dedi çok acele edebilirlermis ne zaman gelecek diye beklemekten sikilip kardeşine tepkilenebilirmis ayrıca olası bu kayipta allah korusun aciklamak daha guc olabilir dedi karninizin buyumesiyle birlikte burada kardeş buyutuyorum senin için denildiginde daha inandirici olabilirmis 5 veya 6 ay gibi yavaş yavaş alistirmak daha mantikli dediler bizde öyle dusunuyorduk zaten mesela şimdi soylemis olsak vs örneğin kusuyoruz halsiz kalip uzaniyoruz onunla ilgilenmedigimizde kardeş annemi hasta etti kotu bisey diye bile dusunebilir cocuk zihniyeti dediler

Cnm benimde bulantım çoktu dr ilaç verdi biraz daha iyiyim çok şükür ayrıca bulanti bilekligi diye bişey var bu arastir istersen kullananlar genelde memmun internettende satiliyor ben eczanede sordum 95tl dedi internette daha uygun duzelmezsem bende denemeyi dusunuyorum

Benim kızmda 7 yaşında biz söyledik hastaneyede beraber gidiyoruz anlayabilecek yaşta bizimki biz sorun yaşamadık.

Stres iyi değil cnm allah'a emanet et allah korusun bebisini saglikla kavusalim inşallah bu ara dinlenmeye çalış biraz

Kizlar bulantilari ne yapiyosunuz.ilac kullaniyo musunuz onun icin ve ise yariyo mu
Progestan kullandiktan sonra durdu mu lekelenmeleriniz.kazasiz belasiz atlatiriz insallah

Benim kızmda 7 yaşında biz söyledik hastaneyede beraber gidiyoruz anlayabilecek yaşta bizimki biz sorun yaşamadık.
Evet büyümüş o baya abla anlayabilir bencede hatta yoldaş olur ne güzel ,bizimki daha küçük olduğu için beklicez biraz ama hissediyor ya bence allahin mucizesi hiç yapmadigi şeyler yapıyyapıyor bu hafta mesela anne bebekler memislerden süt içerler diyo gelip gelip sokuluyo kendi kendine hallendi cocuuumm

Emin ol anlıyorlar cnm sizinki daha küçük ben kızıma bunun 9 aylık bir süreç olduğunu anlattım arkadaşım gibi minicik elleriyle o kadar destek ki bana hergün karnımı sevip kardeşiyle konuşuyor
Ultrason resimlerinden albüm yapıp karşısına notlar yazıyor o kadar duygulanıyorum ki kardeş başka

Çocuklarımızı en iyi biz tanırız. Bazı şeyler uzman genellemesine uymayabiliyor. Artık kardeşim olsun diye ağlayan bir çocuğa sahiptim. 3 ay hamile kalamadım o her ay sordu ama anne kardeşim olacak mı? Zaman kavramı vardır oğlumun. Günleri, ayları bilir. Bir bebeğin anne karnında 9 ay yaşadığını da... Ben sadece düşük olursa diye korktum. Fakat annem söylemiş öyle olunca ilk 3 ay bile saklayamadık. Kalp atışlarına kadar beraber gittik. Cinsiyet telaşı, kardeşinin hazırlıkları vs. Derken her şeyi bizimle konuşarak halleden oğlumun bu 7 ayı da beklerken abiliği simdireceğini düşünüyorum

Ayy ne hoş masallah darısı basimiza artık inşallah gobusumu gelip sevdigi günler gelsin allah hepimizin yavrularini korusun aferin mınik ablaya

Şimdiden kardeşine kız erkek isimleri seçmeye başladı bizimki

Ayy ne hoş masallah darısı basimiza artık inşallah gobusumu gelip sevdigi günler gelsin allah hepimizin yavrularini korusun aferin mınik ablaya
Amin cnm zaten çok fazla saklıyacagınızı sanmıyorum çünkü çoçuklar o kadar akıllı artık herşeyi anlayabiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…