2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Dogum yapan arkadaslar bebek 15 gunluk olunca damla vitamin veriliyo ya doktorun yazdigi recetede 1 gunde bi kere 15 damla yaziyo o 15 damlayi sutle karistirarakmi veriyorum bilgisi olan varmi
Karıştırmana gerek yok... kaşığa damlat içir yeterli...

İşte emin olamayınca korku kaplıyor biran önce doğurmak istiyorum
2 ayrı hastaneye gittim bugün ikiside aynı söyledi.
Hareketlerinin azalması normal mi acaba sizin nasıl
Benim ilkinde hatta doktor 10 gun sonra 4200 falan olur sezeryana direk alirim demisti.doguma gittigimizde 3500 dedi ultrasonda kilosuna biz de cocuk kilo mu vermis yani demistik
Benim ikisi de cok hareketli bebeklerdi canim.hareketi onemli mutlaka takip et.aksam yemeginden sonra 10 hareket olmali 2 saat icinde demisti doktorum

Ozaman usg ölçümüne çok güvenmemek lazım canım
Bugün ultrasonda bile hareket etti doktor normal diyor sadece biraz azaldı onu da yerinin iyice daralmasına bağlıyorum

Gerçekten benim de kafama bu takılıyor beklemek istiyorum bi yandan bi yandan da korkuyorum 39un içinde inşallah gelirler biz de rahatlariz
Amin canım. Ya nasip bu doğacağı zaman ama insan biran önce olsun istiyo. Sıcak suya felan mı otursam diyorum etki eder mi acaba

Benimde takvimim ona göre. Ama devlet olunca anlamıyo çokta umursamıyo hemen sıra bitsin diye bakıyo. 1 haftadan bişey olmaz diyip geçiştiriyo ama ben korkuyorun çünkü riskli kanamalı bi hamilelik geçirdim

Ilk başta gebelik belirtileri arayan biz şimdi de doğum belirtileri arıyoruz. Ömrümüz böyle geçiyor hadi bakalım inşallah gelir bebis
Dimi ay ne heves ediyodum:) günler öncesinden gebelik testleri yapardım çizgi arardım üstüne adet olunca üzülürdüm manyak gibi saatlerce ayaklarını dik yat ki tutsun bebek şaka gibi şimdi karnimizda çok az kaldı gelmesine

Benimde takvimim ona göre. Ama devlet olunca anlamıyo çokta umursamıyo hemen sıra bitsin diye bakıyo. 1 haftadan bişey olmaz diyip geçiştiriyo ama ben korkuyorun çünkü riskli kanamalı bi hamilelik geçirdim
Benimde öyle canım 9 mayısı 19 mayıs yaptı dr ölçümlerine göre bugün tam 38+0olduk adete göre 39+3 oluyo..adete göre baksam ayimi 40 haftami doldurmama 11 gun kaliyo dr daha beklemiyo zaten dedim sıkıldım diye güldü daha dur vakti var dedi :)

İşte bu doktorlar çok yanıltıyo bizi bazen anlam veremiyorum. Pazar günü çatı muaynem var bakalım herşey o zaman belli olucak. Kanala inmemişti 38 + 2 olmama rağmen. Bugün 3 saat yürüyüş yaptım günde 35 tane squat hareketi yapıyorum ama nafile.. halâ kanala inmedi eminim. Doktorum kesin çatı muaynesinden sonra sezeryan önercek ve ben risk alıp reddedicem

İşte emin olamayınca korku kaplıyor biran önce doğurmak istiyorum
2 ayrı hastaneye gittim bugün ikiside aynı söyledi.
Hareketlerinin azalması normal mi acaba sizin nasıl
Benim hareketleri tuhaf. Cuma öğleden sonra bi azaldı dün çok hareketlendi şaşırdım bugün yine az ben anlayamadım yani

Babama dedim haftaya pazar şuraya gidicez eşimle. İnşallah gidemezsiniz çünkü torunum doğcak o zamana kadar dedi babam bile sıkıldı adam ilk torunu diye heycandan ölcek

İşte tek bi doktora gitmeyince kafam çok takılıyo benim. Acaba devlete 1 hafta erken mi söyleseydin diyorum kafam çok karıştı korkum ağır basıyo

Bugün 3 saat yürüdüm hiç bi değişiklik yok halâ kanala inmedi eminim...
Bugün ağdaya gittim çok şükür ordaki ağdacı kız abla hamilelere de ayda çok yapıyorum seninki inmemiş asagiya ağda yaptığım bölgede çıkıntı sertlik yok dedi bide evden anneme yürüdüm 20 dakika falan aşağıda baskı ve agrilarim var ama başka da bişey yok yani okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…