2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet surekli kan verip cani acimiyor en azindan. Vardir kiz orda da heralde. Araştırmak lazim.

Cnm biz denizlideyiz hem tıpta hem özelde hep o cihazla ölçtüler
Ben bunu eltimden duymuştum ama sonra burada kan alınınca yanlış anlamışım heralde dedim. Burada özel hastane yok şehir hastanesinde de kan alarak ölçtüler iki kere. Elleri mosmor kaldı yavrumun. Madem var böyle bi alet neden kullanılmaz ki çok kızdım bak:/

Benim bebeğim de 10.10da ağlamaya başladı. Acil alındığım için ben çok tedirgin girdim ve yalnız olunca. Doktor suyum geldigg için ve bebek başını cevirdigi için sezeryana aldı. Acıyı hissetmedim doğum sırasında ama çıktıktan Bir sure sonra karın agrim basladi ve hala devam ediyor. AgrA kesicilerin etkisi olmadı. Ben kötüyüm ama bebeğim iyi çok şükür. 3390 Gr dogdu. Bol bol uyuyor ve emme çabasında.

Kızlar ben 30 günde değil 23 günde bir adet oluyorum. Yani erken yumurtluyorum o yüzden en başından beri bebek hep 1 hafta ilerdr özeldeki doktorum böyle açıklamıştı istersen adet tarihini 1 hafta geri söyle demişti. Bebek gelişimi çok iyi olduğundan değil yani erken yumurtladığımdan dolayı bebek 1 hafta ilerde. Ama devletteki doktorlara bunj anlatamıyorum. Onlar önemli olan adet tarihin diyo anlamayıp. Zaten basından beri riskli hamilelik geçirdim günüm dolarda beni 1 hafta daha bekletirlerse o sıradada bebeğe bişi olursa diye korkuyorum ya

Hadi gözün aydın canım. Allah ikinizede şifa versin. Sende en kısa sürede iyileşirsin inşallahh

Hadi gozun aydin :) saglikla buyusun bebis.

Canim yaa ufacik kiyamam. Cok cokk gecmis olsun rabbim sifa versin. Sanada sabir versin

Oldu bitti maşallah işte . Göğüs ucu yaran olmasın dikkat et emzirirken benimki oldu dikkat edin doğum yapanlar ve yapmaya adaylar en azından zeytinyağı sürün derim acayip bir acı bu da

Canım ben Hindistan cevizi yağı sürünce iyi geliyordu. Bitmiş .bu ara yine çıktı . Bugün gidip almayı düşünüyorum. Istersen sen de bi dene . Inşallah iyi gelir.
Tamam bi deniyim ben de sagol canim aktardan mı aldın gratisen falan mı. Herseyi kullanamıyoruz ya ona göre bakiyim

Senin ağrıların da geçecek inşallah canım,gözün aydın maşallah yavruna da

Tez zamanda sagligina kavusman dilegiyle canım. Hayirli uzun ömürlü evlat olsun

Gerçekten benim de kafama bu takılıyor beklemek istiyorum bi yandan bi yandan da korkuyorum 39un içinde inşallah gelirler biz de rahatlariz

Aynı durumdayız,benim baştaki doktorum değiştirdi adet tarihini,takvimim de ona göre,şimdiki o kadar yoğun ki onu düşünemiyor eski adet tarihime göre bakıyor sonra kese görünme zamanına bakıyor erken,kafası karıştı,o da bilmiyor napacağını,pazartesi gel dedi kontrol için,doğuma alırsa hiç şaşırmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…