2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bugün kontrolümüz vardı kızlar
Nst de sancım çıkıyor ama açılma yok herseferinde aynı şey oluyor
Bebiş 3700 kg 2 hafta daha beklersem nasıl doğurcam 4 kiloyu geçer mi acaba
Kilo alması da güzel bence sezeryan olduktan sonra en azından ele avuca gelen bebek olur :)

İşte tek bi doktora gitmeyince kafam çok takılıyo benim. Acaba devlete 1 hafta erken mi söyleseydin diyorum kafam çok karıştı korkum ağır basıyo
Artık takma kafana canım boşver az kaldı bekleyeceğiz napalim 9 ay bekledik şunun şurasında bi taş catlasın 15 günümüz kalmıştır heralde yani inşallah yaniltmaz sipalar :) senin risk dönemi gecmistir canım artık onu hiç takma bence...

Bu süreçte psikolojim çok bozuldu. Takmamaya çalışıyorum ama aklımdan birsürü soru işareti geçiyo. Salı günü kontrolüm var bakalım ne dicekler. Hepimiz hayırlısıyla biran önce doğururuz inşallahh

İnmiyolar neden bilmiyorum ama çok canımı sıkıyo bu durum. Resmen takıntı haline getirdim. Rüyalarımda dahi kanala inmesi için dağ tırmanıyodum. Sürekli kafam orda. Eşim annem babam resmen bu halimden bunaldı. Takıntı halina getirdiğim için kendimi çok strese sokuyorum. Pazar günü çatı muaynem var ve eğer kanala inmediyse doktorum kesin sezeryan yapalım dicek. Bende istemicem suni sancı alırım ayılırım bayılırım ama bu çocuğu normal doğurmak istiyorum.... Dua edelim bol bol insinler aşağı

Kızlar sizi okudukca ben de stres yaptım yahu:) 40 hafta dolmadan çok düşünmeyin bari. Vakit geçmek bilmez bu şekilde. Ben iki doğumumu da 37 de yaptım hatta geç döllenme olduğu için daha erken oluyo. O yüzden son haftaların stresini yaşamadım hiç. Zordur eminim ama hamilelik özleniyor tadını çıkarmaya çalışın son günlerin

Kızlar kimler normal doğum yapmıştı. Benim 1 ay olacak neredeyse dikşlerim sızlıyor hala bazen artıyor acısı. Siz de nasıl durumlar

Eşinin yanında olması seni anlamasi çok güzel ...bu zamana kadar çıkarmdigin hata ıyi sabretmissin 3 kuruşluk insanlara 5 kuruşluk değer verince böyle oluyor malesef ama esin için sabretmissin sende belli canim..sesini çıkarmayani eziyorlar bu devirde yirtik olan kıymetli oluyor sen yine bişey derken tatlı tatlı lafini söyle alttan alttan sok lafını...

Doğum yapmayanlar, özellikle ilkse ; tadını çıkartın , gezin tozun sinemaya giden, kulaklıkla müzik dinleyin.. avam de toz attırın.. bu anlarınız bi daha gelmeyecek, tek olarak kalacağınız son günleriniz.. tarif edilemez anlatılmaz yaşanır , ama bi o kdar da zor bir süreç:) gece uykusu tatlı olanlar özellikle bol bol keyifli keyifli uyuyun:) bugün 20.günümüz:) gece olmasından korkuyorum:) hala alışamadım.. kimse bunalrdan bahsetmemişti..ben söyliyeyim dedim

Evet canm öyleymiş saygi gosterdim bu zmna kadar ama yanlış anlasildi korkuyor sanildi galiba artik susmicam artik bnde bi anne oldum eskisi gibi herseyi alttan alamam onlarin yuzunden sutum de kacti

Kızlar kimler normal doğum yapmıştı. Benim 1 ay olacak neredeyse dikşlerim sızlıyor hala bazen artıyor acısı. Siz de nasıl durumlar
Benim de normal canım 1 hafta oldu bu gün kontrole gittim dikişler iyi dedi doktor 2 tane krem verdi arada sızlıyor tabi yanıyor ama çabuk iyileşiuormuş gerçekten yanma olayı sürekli rahatsız ediyor beni bir de ben bebişim hastanede olduğu için hiç yatıp dinlenemiyorum sürekli hastane kapılarında oturuyorum. Kaç dikiş var senin

Amin canım tez vakitte hayırlısı ile kurtulalim inşallah...düşünmemeye çalış ben aklıma geldikce başka şey düşünüyorum kendimi oyalamak icin...

Aynen bende o konuyu biraz fazlaca düşünmeye başladım artık indi mi inecek mi ne zaman dogurcam kafami meşgul etmeye çalışıyorum başka şeylerle artık..normal doğum bende çok istiyorum ama nasip artık canım dua ediyorum normal olsun diye..Rabbim herkesin gönlüne göre bi doğum nasib etsin

Benim de kontrolde iyi demişti dr. Ama geçmedi hala tam olarak. Bi de sürekli ped kullanınca da gecikiyor sanırım iyileşmesi. Bana dikş sayısı söylemiyorlar yaa. Bu sefer dikerken özellikle sordum ebeye. 20 yıllık ebeyim hiç dikiş saymam dedi:) ilk doğumda da söylememişti dr. Herkes 2 3 dikişim var diyo benimki sayılmayacak kadar çok mu oluyo bilmem:) senin kaç tane

Sezaryen olan arkadaslar dikiş yerlerinizde kasinti varmi bnde cok kasinti var kaşıyorum ama uyusukluktan hissetmiyorum cok kasintim var ya acaba normalmi

Evet canm öyleymiş saygi gosterdim bu zmna kadar ama yanlış anlasildi korkuyor sanildi galiba artik susmicam artik bnde bi anne oldum eskisi gibi herseyi alttan alamam onlarin yuzunden sutum de kacti
Esin de arkanda yanında zaten kolay kolay artık bişey diyemezler yani oğlumuza süt veremiyorum üzülüyorum sonra sütüm gelmiyo de eşine o zaman daha da farklı olur hatta...Allah muhabbetinizi sevginizi daim etsin hep böyle anlaşın inşallah...

Sezeryan olan arkadaslar dependin kulotlarindan kullandiniz mi? Yanimda gotureyim mi? Yoksa sadecce yuksek belli kulot ve ped mi alayim?

Kızlar ben ağladıkça göğüslerimin ucu agriyor bebeğin şutu çektiğinde ki gibi çekilme hissiyatı oluyor nedir bu fikri olan var mi
Sut çekilmesi mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…