İpek kizimin sanırım sarılığı tamamen kayboldu Çarşamba gitmiştik kontrole 8.5 çıkmıştı bugün gözlerinde o sarılığı görmedim
Bense emzirmeye çalışıyorum her yemek sonrası deniyorum bazen ağzına alıyor cekiyor 2 3 çekip bırakıyor sonra avazı çıktığı kadar ağlıyor sinirleniyor ağzını dolduramadığı için ve aç olduğu için bende ne yapayım arkasına veriyorum biberonla sutunu buna şükür diyorum
Emzirme danışmanı parmak ve şırınga yapın biberonu bırakın dedi ama onunla saatleri buluyor yemesi dolayısıyla gece ben zaten zor uyanıyorum 3 saate bir kalk yedir gazini çıkar derken 1.5 saat gidiyor 1.5 saat de ben uyuyorum uyumaya çalışıyorum uyursa o yüzden o parmak Şırınga olayını yapamıyorum umarım biberon kullansak bile memeye alışır tek derdim o
Geceleri yine sağma yapamıyorum ama gündüzleri artirdim yine tekrardan 3 saate bir sağmaya çalışıyorum
Evden çıkasım gelmiyor dün ark bebeğinin kırkı için gittim orası bana iyi geldi uykum dahi gelmedi dinç oldum nedense ama evde surekli uyku halimdeyim anlamadim
Bazen çok uzuluyorum bunalıyorum bugün mesela 4 de kalkıp yedirmem gerekiyordu alarmı kapamışım kendiliğinden 5 de uyandim bir panik oldum ağladım saati gelince 10 dk geçsin paniktik sarıyor beni elim ayağım dolaşıyor saatli yedirmek ne zaman bitecek acaba cidden kafayı yeme durumuna geldim çocuk kalkmıyor o saatlerde uykuda tıkıyorum ağzına
Herkes uyanınca yedir bosver saati diyor ama korkuyorum sarılıktan sonra ki bizim ki de iştahsız uyanıp yemesi belki saatleri bulur sekeri düşer diye korkuyorum
Bugün 8 de yedirdim saat 10 du gazi çıktı kaka yaptı aka hala gaz vardı sanırım
Ağladı tırmanma yaptı omzunda artık beşiğe kafayı koymuş sızmışım belim kopmuştu çünkü eşim kalktı da aldı oda 1 saate uğraştı gaz çıksın diye öyle uyudu
Bunları doktora söylüyorum gazını çıkaracaksınız diyor bana sizlerde görüyorum kiminizin doktoru damla vermiş vs bizim doktor mu mal ben anlamadım kolik vs olması için 3. Haftasını doldurması lazım gazlo bebek olduğunu anlamak için 3. Haftayı doldurması lazım diyip duruyor emzik vereyim mi diyorum 3 haftayı doldurması gerek diyor takmis 3 haftalık olmasına