2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Cnm ben emzik veriyorum. Yoksa dayanamam. Bazen alıyor uyuyorum bazen almıyor beni saatlerce emiyor diyebilirim. Gaz için genirmesi yetiyor bana. Yastığın üzerine yüz üstü yatırıyorum. Sırtını ovalarken uyuyor bazen ve öyle bırakıyorum. Kafasını yana çevirince sıkıntı olmuyor bizim. Ilık duş sıcak havlu da işe yarıyor.

Kızlar nette araştırıyorum 10 günlük bebekte gaz olmaz diyor. 15 günden sonra başlat yazıyor. Biizmki çok hzuursuz uyumuyor rezene çayı içirdim bir çay kaşıgı zararı olur mu??
Bizim dr da bir haftalıkken şimdi gaz olmaz gazdan ağlamaz sadece açlıktan ağlar demişti

Emzik konusunda çok kararsızım ben ya. Kızım 3 yaşına kadar kullandı zor bıraktırdım. Çok ağlayan mızmız bi bebekti çok rahat ettim tabi orası ayrı. Şimdi eşim vermeyelim diyo ben de arada çok ağlar ıyuyamazsa veriyorum. Büyük kolaylık emzik ama ne yapsam bilemiyorum

Kizlar nasilsiniz? Ben lohusaligi tam anlamiyla yasiyorum sanirim. Bebegim agliyor ben agliyorum falan :) a eeseler baslicam ahlamaya okadar. Acaip bir yanlizlik sendromum var. Yanimda birileri olmayinca cok kotu hissediyorum yetersiz annelik yani ;(
Kizim uyanmiyor gece gunduz ugrasiyorum sarilik olmasin diye bide beyinin calismasi icin beslenmesi gerekiyormus. O yuzden ayri bir stres sinir durumu yasiyorum. Gece uyandirmaya calisiyorum. Biberon ve emzik kullanmamak icin sagip siringa yada kasikla yediriyorum uyanmayinca. Yutmuyor ama ugrasiyorum. Sezeryanliyim guya ama ne naz yapacak halim var ne de imkanim. Cok sukur bir hafta annem kaldi yanimda acaip manevi destek oldu. Ben artistlik yapiyordum kimseye gerek yok diye. Tukurdugumu yaladim resmen.
Sizinde boylemi geciyor kizlar. Varmi yaptiginiz bir yol yontem.

Birde sizinkide kroze girip agzindaki memeyi tutamama yasiyormu. Bekliyorum sakinlessinde tutsun diye ama banamisin demiyor. Bide memenin biri mastit olmak icin ugrasiyor resmen sertlesip duruyor inatlada emmedi onu bugun. Sirayla birini reddediyor bir sebebi varmi acaba anlamadim. Onu sagip verince sutunu iciyor ama. Uzuluyorum.

Bende yalnızlık istiyorum diyordum eşim işe başlayınca bende yalnızlık psikolojisine girdim annemleri çağırdım tukurdugumu yaladım yani bende.ilk haftalarda bizdede uyanmama vardı sarılıktanmış sarılık azalınca kendisi uyanıyor şimdi açlıktan gercekten çok yoruyor uyandırmaya çalışmak ben biberonda verdim o ara şuan bıraktık biberonu.Çok sinirlenince biberonla ağzına süt verip sonra mememi tutturuyordum ben.

Benim sol memeyi red etti 2 gun boyunca. Tersten verdim. Yani sag memeyi verir pozisyonda sol meme verdim emdi. Sonra gecti. Dene istersen.

Benim bebede sarilik en fazla 10 du. Ama yinede uyanmadi. Sarilik tam sebebi olmayabilir. Hatta sekerine bile baktilar ondan mi uyanmiyor diye o da cikmadi. Uykucu cikti benim sipa direk.

Annemde aynısıni bana dedi bugün bizimde 40 hafta bugün doldu ve bak bugün Yavuzalp daha güzel bakıyor diyor gününü doldurdugu belli oldu diyor ..

Kızlar nette araştırıyorum 10 günlük bebekte gaz olmaz diyor. 15 günden sonra başlat yazıyor. Biizmki çok hzuursuz uyumuyor rezene çayı içirdim bir çay kaşıgı zararı olur mu??
Benim oglusda öyle huzursuz sonucta ağızdan ya da alttan gazı çıkınca rahatlıyor bu durumda gaz var demek biz de bugün 7 günluk olduk

Biz de oluyor o kriz anında ne meme ne emzik alıyor bir de ağzını açıyor kafayı iki yana salliyor agzini kapatsa alacak memeyi ama yok .. biberon veriyordum emmeyi bırakacak di ye korktum bir ara , memeyi alırken biberon gibi aksin istiyordu sanki Allah'tan bugün biraz daha iyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…