2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Banada göbek düşmeden yıkama dedi dr. Sildim ama yıkansa rahatlayacak sanırım... bende merak ettim size ne dediler
Bizim drmuz sık sık yıkayın göbek bağı rahat düşsün dedi gerçekten de öyle oldu yıkayıp göbek fisfisini şıklık 12 gün filan dstu 5 gün kuvezdeydi zaten

Bu kadar kanama normalmiymiş canım nişan bi kere gelmiyo mu?

Göbek rahat düşsün diye yıkamayın diyor doktorlar ama biz beklemedik. 5 günlükken yıkadık ve o gün 11 den 5e kadar hiç uyanmadan ağlamadan uyudu. Arada bir defa emzirmeye çalıştım okadar. Çok rahatlıyorlar.

Nisan sonu gelcek inşallah canım. Senin eşinde asker miydi yoksa mesleğimi askerdi. İnsanın eşinin olmaması çok zor heleki su dönemde şükür ailemin yanındayım ama onların eksikliğini hiç bişey doldurmuyo. Tez zamanda kavuşuruz inşallah. Eşimin ve çocuğumun yanımızda olduğunu düşünüp düşünüp huzur buluyorum

Kızlarrrrr bugün saat 15.30 civarı nişan ım geldi. Dr ile görüştüm. Evimdeyim. Henüz sancı Yok. Evde sancılarını bekle dedi. Çok heyecanlıyım..
Canım nişan gelmeden önce bişeyler hissettin mi? Ağrı sızı acı falan oldu mu? Herhangi bir belirti var mıydı?

Artık doğum belirtisi aramaktan bi hal olduk aslında benim daha yeni 38 oldu. Son zamanlar sabırsızlanmıcam diye kendi kendimi telkin ediyordum eskiden. Yine beklerim ama böbrek bütün fikirleri alt üst etti. Yarın sabah başka doktora gidicem bakalım ne diyecek. Umarım normal doğumu bekleyebilirsin der.

Kizlar benim kv geldi 2 bucuk 3 ay bizde. Sagolsun yardimci cok ama o evde fir donerken ben oturunca olmuyor iste. Sabahtan beri mutfaktan cikmadi yemek borek kurabiye diceksiniz ki daha ne istiyosun ama Ben de yardim etmek icin mutfakta ayaklarima kara sular indi. Bi de ben yan gelip yatamiyorum da sirtima yastik koydum oturuyorum. Bi de biz esimle bazen oyle tepside tabakta yemegimizi yer hallederiz, bugun 3 defa sofra kuruldu, hadi afiyet olsun deyip kalkasim geldi. Insallah bebisim dogduktan sonra hicbiseyle ilgilenmemeyi planliyorum. Oyle bir icimi dokeyim dedim.

Canım araştır ve sadece güvendiğin doktora git. İnan doktor doktor gezmek kafanı karıştırmaktan başka bi işe yaramıcak. Şimdi bu da bekle dese için yine rahat etmicek. O yüzden emin olduğun doktora git ve tamamen ona göre adım at bence

Aslında bi yönden şanslısın bak işini yapıyo ama galiba ben 3 ay yanımdada istemem yardımınıda istemem. Oy bunalıveririm evde sürekli başka birisi ki şansıma ölüyorum desem kayınvalidem bi gün bile gelme zahmetinde bulunmaz

Ya valla en guzeli. Bana tecrubeli arkadaslarim cok dedi 1 ay yeter diye ama dinlemedim. Duzen ustune duzen olmuyo ne kadar yardim da etse sıkılıyo insan

Ya valla en guzeli. Bana tecrubeli arkadaslarim cok dedi 1 ay yeter diye ama dinlemedim. Duzen ustune duzen olmuyo ne kadar yardim da etse sıkılıyo insan
Neden 3 ay gercekten çok uzun 1 ay yeterdi aslında. Benim annem yapıyo sağolsun pna bile insan psikolojik olarak kendini borçlu hissediyo bişeyler yapmak istiyo. Tek olsam dinlenceğim vakitte annem bişeyler yaptığı için mecbur bende kalkıyorum yada hiç olmadı yanında sandalyede oturuyorum. Neyse su süreci bi atlatalım da şimdilik en önemli oşan bebişlerle ilgilenmemiz onlar doğunca gözümüz yapılan işi bile görmez bence

Canim yaa kiyamam sana esinin daha cok mu askerligi. Bebek dogunca gidecek mi geri. Insallah hayirlisiyla al kucagina bebegini. Ama sabirr sabir

Canim yaa kiyamam sana esinin daha cok mu askerligi. Bebek dogunca gidecek mi geri. Insallah hayirlisiyla al kucagina bebegini. Ama sabirr sabir
Nisan sonunda bitiyo askerliği. Bebek için gelcek durabildiği kadar durcak gidicek. Ama nasıl geri gitcek ikimizde bilmiyorum hafi ben oyalanırım da o şimdiden nasıl ayrılcam diyip duruyo

Gozun aydin. Canim.sezeryan gercekten zor. Bebegin nasil iyi insallah. Rabbim uzun saglikli mutlu o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…