2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kuzenimin sancısı vardı 1 cm açıklığı vardı 1 hafta sonra doğurdu senin açılman daha fazla belli olmaz bu işler ama heran da olabilir çok heycanlı

Kızlar az az kasılmalarım var yani herlde bu yaşadığım kasılmadır diye düşünüyorum. Karnım çok sert oluyo 30 saniye felan ama acı felan yok. Yarın nst ye gircem ama bu sadece akşamları oluyo bi sıkıntı varsa belli olur dimi

Geçmişler olsun cnm. Gözün aydın olsun. Sana 3 gün daha süre biçiyorum. 3 günün sonunda ayağa kalkarsın eminim. Ahanda demedi deme. Riskli bir ameliyat geçirdin şükür ki atlattın cnm
Insallah canim sinirlerim çok bozuk Allah kimseye muhtac etmesin insallah bir an önce iyilesirim de kendi ihtiyacimi da bebegimin ihtiyacini da görürüm

Canım ben hep gelen ezgidiyle geliyor fiyorum. Benim de dün kv ve kp geldi. Sağolsunlar bir hafta yardımcı olalım yeni taşındılar lohusadır iki çocuk yalnız kalacak diye geldiler sma olmuyor işte. Aynı ben yemeği yapıyorum kv bulaşık yıkıyor yada tersini yapıyoruz. Bizde kahvaltıyla çorbayla geçiştiriveririz ama onlar olunca üç öğün ydmek yatak odasında kızımı emzir dinlenmeye çalış. Eşya yerleştirmeye çalışıyor kolileri boşaltalım aradığımız bulunmuyor dedi ister istemez bende yapıyorum. Öğlen başlıyor ayaklarım ayak bileklerim zonklamaya. Allah beterinden korusun.

Bizim drmuz sık sık yıkayın göbek bağı rahat düşsün dedi gerçekten de öyle oldu yıkayıp göbek fisfisini şıklık 12 gün filan dstu 5 gün kuvezdeydi zaten
Ben de onu soracaktım göbek temizliğini nasıl yapıyorsunuz diye alkol falan vermişlerdi bize ilkinde sanirim
Benim de hep aksamlari oluyor şikayetlerim kasilmayla beraber sancı da olursa belirti canim

Kızlar bende 3 gündür mide bulantısı var öyle böyle değil doğum belirtisi mi acaba ishal yok ama bagirsaklarim çok hareketli bebek hareketleri de var salı günü kontrolüm korkmali miyim

Insallah canim sinirlerim çok bozuk Allah kimseye muhtac etmesin insallah bir an önce iyilesirim de kendi ihtiyacimi da bebegimin ihtiyacini da görürüm
Göreceksin cnm. Sende erken ayaklanacaksın biliyorum seni. Kokladın mı oğlunu. Cennet gibi değil mi. Sen metanetli inançlı kızsın canım. Allah yardımcın olsun. Yalnız mısın

Ben de onu soracaktım göbek temizliğini nasıl yapıyorsunuz diye alkol falan vermişlerdi bize ilkinde sanirim

Benim de hep aksamlari oluyor şikayetlerim kasilmayla beraber sancı da olursa belirti canim
Sancı yok hiç canım yeni en azından ben hiç bişey hissetmiyorum

Canım senin esin kısa dönem mi yapiyo yoksa bitiyo mu artık askerlik??az kalmış zaten gelcek yaniniza geri gitcek 2 ay sonra tamamen dönmüş olacak :) cok bişey kaçırmayacak yani ne güzel:)

Kizlar epidural yaptirip da sonradan problem yasayan oldu mu aranizda? Sirt agrisi bel agrisi bas agrisi vs? Memnun musunuz halinizden? Ilk tercihim epidural normal dogum olacak eger doktor sezaryene ikna etmeye calismazsa. Epidurale uygun olup olmadiginiza ne zaman bakildi?
Of durup durup kafama bir seyler takiliyor. Dogursam da bu dertten kurtulsam cildiricam gercekten

Bugün maalesef yoğun bakımdaki 4.günümüzdü hala birbirimize kavuşamadık.haftasonu diye göremedim bugün inanın kafayı yedim yarın ve perşembe görebilicem bebeğimi.kızlar bu akciğere az giden oksijen solunum sıkıntısı geçici bir süreçtir değilmi.delirmek üzereyim üzüntüden mahvoldum

Canım senin esin kısa dönem mi yapiyo yoksa bitiyo mu artık askerlik??az kalmış zaten gelcek yaniniza geri gitcek 2 ay sonra tamamen dönmüş olacak :) cok bişey kaçırmayacak yani ne güzel:)
Kısa dönem yapıyo canım. Kasım da gitti nasipse nisan sonu gelecek bebek doğsun 20 gün burda inşallah. Onsuz bi gün bile çok zor ama sabretmekten başka çaremiz yok en azından bebek küçükken gelmiş olcak diye şükrediyoruz

Benimde ilk akşamları oluyodu canım artık gündüz de olmaya başladı ara ara...suanda da var ama bebek hareketine de benziyo kasılma da olabilir ağrı ile beraber oluyo bide benim.. çığlık attigim oluyo bazen pubik bölgede anı sizi girince bıçak saplaniyo gibi oluyo yani alt tarafta oluyo sanırım aşağı da inmeye çalışıyo ondan oluyo o anî sizi ve bide hasta oldum burnum akiyo hapşırık boğaz acısı halsiz düştüm iyice ıhlamur içmekten içim dışıma cıktı dünden beri

Ne zaman geleyim bidahakine dedim 17 şubat ama o zamana doğar büyük ihtimal dedi inşallah 14 şubatta gelir
Bende ilk 14 şubat istiyodum Sonra düşündüm ki sevgilisi bebeğime hem doğum günü hem sevgililer günü tek hediye alcak ama benim garip 2 kere alcak o yüzden başka gün olsun istiyorum hahhaha

Bende 4 gündğr grip le uğrasıyorum. Ya zaten kasılmamı hareket mi ayırt edemiyorum çünkü hareket ediyo ama karnım sert oluyo okuduğumdan yola çıkarak kasılma diyorum ama çok hareketli olduğu içinde olabilir bilmiyorum. Bu arada ballı limonda dene bende aenin gibi artık midem bulandı ıhlamur bal limondan

Bende yaşadım onu doğumdan 5/6 gün önce görümcem KV geldi onlar gelince market alışverişi yaptım yüklü görümcemin kimlik isi için iki gün dışarı çıktı o gelene kadar yemek vs ayakta kaldım resmen dedim icimden demek ki doğum arifesi gelmeleri gerekiyormuş neyse ki şimdi rahatım yemeğim temizliğimi yapıyorlar annemde var.. eksisi artisi işte

Canım ne güzel kısa dönem yapma şansı varmış en azından..aslinda çok uzun bir süre olmamış canım ama insan hamile olunca cidden hormonlar alt üst oluyo diyolar doğru yalnızlık bi yandan duygusallık özlem..hamile olmasa insan bi şekilde katlanır ama en doğal hakkin bu dönenmde yanında olmasını istemek..bitmesine az kalmış zaten 2 ay kalmış izinde 20 gün kalirsa daha az ayrı kalmış olcaksınız ama ona zor işte anlıyorum sizi bırakıp gidecek alışmışken sabır ama az daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…