2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hayatımda Geçirdiğim en değişik dönem. Eşim tecilini bozdurdu 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendik hiç planda yokken. E sonrasında kanamalarım bi başladı doktorlae hep düşer yada erken doğar dedi. Riskten dolayı sürekli hastanede yattım ayağa kalkmam yasak stres yasak. Eşim askere gitti ona bile istediğim gibi ağlayamadım gittiği gün ağladım ardından kanamam bi başladı hastanede yatmak zorunda kaldım. Bu dönemde zaten hassasız benim psikolojim tamamen bozuldu. Zor günler geçiriyoruz ama inşallah bu zor süreç bununla biter Allah daha beter sınavlardan korusun

Gönlünü ferah tut iyi olacak herşey .. sen güçlü ol ki bebeğin de orda güçlü olsun sütüne ihtiyacı var bol bol ona stok yap ki kavuşunca bebeğine hemen verirsin sütüm yetmiyor moduna girmezsin hem Allah şifasını versin

Dün akşam da bal limon karabiber yaptım sirke ile gargara yaptım fayda etmedi benim 20 lik dişlerde yapiyo boğaz ağrısı hatta onlar bile hasta etmiş olabilir yine iltihap varsa kanal tedavili disim sizliyo bide sinir uçları yine canlandi galiba çene ağrısı da var bas boyun ağrısı valla mumya gibi yatasim var hadi eyvallah doguma uyandırın diyip yatasim var...evet anında sertleşip saga kayıp sola gidiyo dalga dalga oluyo bide adet ağrısı bacağa vuran cinsinden ama belden yayilmadigi sürece rahatım bakalım şimdilik....

O hareketler bence dogum baslamasina sebep olmuyo canim. Dogumun kolay gecmesine yardimci olurdur insallah diye yapiyorum ben sahsen
Aman carpinti olunca dinlen. Bizim ev de 2.kat. Bazen yorgun argin doktordan filan geldigim halde esim zorla merdivene iteliyo beni annem olsa heralde asansore bindirir o da ayni seninki gibi. Yerden bi sey alincagi zaman comelip aliyorum. Annem sen alma dur diye atiliyo ortaya esim orda sus bitkisi gibi azcik odun ondan mi yoksa hareket etmem iyi olur diye mi yapiyo sormak istemiyorum

Bugun nasil bogazin iyi mi biraz?
Deniyorum ama yok yani aklım bebekte dinleyip duruyorum sinirleniyorum

Yeri azaldi dogum yaklasti diye dusun canim o zaman. Kotu dusundukce kotuyu cagirirsin derler allah muhafaza. Hem bak sakin bi bebek olur eger kurtlanmiyosa icerde
Benimde daha çantam hazır değil ya , nedense sancı başlasın öyle çantayı hazırlayayım diye düşünüyorum
Eger panik aninda seri hareket edebilen biriysen sen bilirsin canim ama ben gibi eli ayagina karisan biriysen son zamana birakma bence
Neyi nasi alip cantaya koydugumu bilemem sanirim ben sanci baslayinca. Ne giyerim diye bile ayarlamam lazim yoksa oylece gitmeye kalkarim

Çok geçmiş olsun canım hamilelik zaten zor hastalıkla da daha da zorlaşıyo. Benimde bi karın da o hareketlenmesi bide az bi sertleşmezi var oda kasılmamı değil mi bilmiyorum zaten. Ne bacak ne bel ne sırt suan hiç biri yok. Hatta hep sırt ağrım vardı 2 haftadıe oda yok kalca kemiğim ağrıyodu oda geçti. Bebekte midemde zaten biz böyle 42 yi bekleriz gibi

Canım zor sınavlardan geçmişsiniz Allah beterini göstermesin ama az kaldı artık sonuna geldik hamileliğin stresli döneme denk gelmiş haklısın ama aşmışsınız bu haftalara kadar gelmişsiniz artık korkacak bişey yok bence iyi düşün ıyi olsun kötü şeyler getirme aklına

Normalde çok hareketli canım 19. Haftada kıyafetimden belli oluyodu düşün. Hatta herkes işin zor hiç durmuyo diyodu. Şimdi aslında hateketi yok değil ama eskiye göre az olunca insan korkuyo. Doktor bakıyo normal ama bana göre az. Şimdi şükğr 2 saattir felan hiç durmuyo içim rahat

Evet canım bu günlere gelmek hayaldi benim için. Kaç kere ağlayarak hastanelere taşındık kaç kere ağlayarak o wc den çıktım bilmiyorun. Şimdi eşimle hep onu diyoruz bu günlere gelceğz düşünemiyorduk bile şükürler olsun bu günümüze

Bence rahat davran canım, yani elimizden gelse zaten yapardık ki bunca zaman işlerimizi hallettik. Bugün evi bi süpürüp siliyim dedim yapamadım. Eşim yapacaktı ben uyuyunca o da ses yapmak istemedi tabi. Bir de korkuyorum bi yerime ağrı girer diye. Çünkü artık ağrı çekmekten cidden sıkıldım.

Haklısın. Ben şuan kendi hastanemdeki doktora randevu aldım direkt. aslında daha iyi hastanelere de dün baktım ama hiç birinde doktor yoktu. Pazartesiyi beklemeyi dahi düşünmüyordum devlet hastanesine gidicektim ağrım azaldığından gitmedim. Acil doktorundansa kendi uzmanlık alanı olan dr olsun dedim. Bakalım ne diyecek. İnşallah bekleyebiliriz der.

Canım doktorlar bişey demiyor mu? Bir de niye göremiyormuşsun ki, birbirinize ihtiyacınız var sonuçta. Geçici olacaktır tabi ki, gönlünü ferah tutmaya çalış. En kısa zamanda kavuşacaksınız inşallah.

Bir sey daha soracagim.

Benim cuma gunu nstde sanci manci bir sey cikmadi (alttaki cizgiler oluyo sanirim sanci degeri?)

Ama arada adet agrisi gibi hafif hafif yokluyor kasigimdan. Bunlar mi yalanci sanci denen seyler?

Aynen kızlar hep yaptı burda bişey olmadi o harekerlerden..ben artik iyice saldim canim bişey yapmak istemiyo...nefesim kesiliyo bazen carpinti da az bile yorulsam oluyo bebekten de oluyo o da carpinti yapiyo..bende bisey düşürünce çömelip alıyorum bakalım ama faydası olur mu bilmem..annemi benden evine bırakacağımız zaman bile 1.kattan asansöre itekliyo beni acele edip yuvarlanirsin diye eşim ilk zamanlar anlamıyordu pek bi şeyden şimdi sen eğilme dur diyo ben baya cemkirdim de ondan o davalla boğaz agrım hafifledi ama hala acıyo sanki maçta bagarmışım gibi ama bu sefer de hasta oldum burun akıntısı hapşırık üşüttum sanırım gece yorgani ata ata

Hayırlısı olsun canım illa beklicem diye de düşünme sağlıkla kavuşta erkenden çekersin kokusunu içine hiç canımı sıkma Allah şifa versin

Kızlar yenidogan bebeginizi kacinci gun yikadiniz?
Gobegi düştü ertesi gün yıkadık sanırım
8. Gündü canım

24 ocak dogumlu canım 17 günlük suan
Canim medikallerde satiliyor sadece. Ben medikalden aldim.
Canım foto varsa koyabilir misin nasıl bsy nette göremedim
Masallah ne güzel allah nazardan korusun bizimki hastaneden çıktık sarılık için hasteneye yattık ordan donduk o akşam bi pilav avuc kadar et yapmış eşime de az oldu baban yedi sen başka şey yersin karin yesin demiş er eşime başka şeyi nasıl yiyecek yine ben yapacam sonuç olarak yaralı parmağa isemedi onu gönderdi 3 gün sonrada toplasan 10 dilim börek 17 günlük lonusayim daha da bsy görmedim
Kıymetini bil bu sofraların kuzum

sen is yapmayacaksın istesende yapamayacaksın zaten takma bunları bebekle ondan ağırlamayacaksın zaten koşturmaktan bebeğin etrafında
Ben çok memnun kaldım bas agrisi va hiçbir şey yaşamadım
Canım allah yardımcın olsun içini ferah tut bu günlerde geçecek allah beterinden korusun görememek zor tabi seni çok iyi anlıyorum benim yanındaydı ışıktan almayacaksınız istediği kadar ağlasın kriz geçirirse alacaksınız dediler besleme alt değiştirme bile ışık altında olacak elinize alamayacaksınız dediler o halde yanındayken elime alamamak bana nasıl koydu nasıl ağladım elini tutup kafami koydum o kuvezle öyle uyudum sonra sinirlendim dedim ben besleyemiyorum alt değiştirmek neyse bari beslerken alayım belim koptu dedim böylelikle beslerken kucağıma alıyordum çok zor seni çok iyi anlıyorum amq geçicek evinize sağ saglim döneceksiniz koynunda da yatacak gözüne de bakacak elini de tutacak dua et bol bol

Sagol canim Yok okadar olmaz bee gelir vakti zamanında bence benim karin ağrıları olmaya başladı bide acayip gaz oluyo bikac gündür karnım hep gergin hep sert akşamları kalça kemiklerim de acımaya başladı

Kızlar benim sarı bazen koyu şark akıntım var kanama azaldı leke leke ama kokulu
Vajinamın için acayip kaşınıyor böyle elimi sokup yırtasım geliyor acayip bi kasıntı
Doktora yaZdim dedim hastenelerde sarılıkla uğraşırken kendimi koruyamadım acaba ilgilhap mi kaptım mantarsindir dikissel değil su fitili al yazmış ne gel demiş ne bsy
Herkes doğumdan 1 hafta sonra doktorum çağırdı diyo bizimki 40. Gün geleceksin dedi o kadar
Benim gibi çağırılmayan var mi
Ebe bi arkadaşa yazdım
O akıntı iltihap da olabilir görmesi lazım aslında niye öyle dedi Ki yazmış ben anlamadım bu işi
Artık yarın gelsem yaZdim doktora cvp vermedi
Görmeden kültür almadan kabtarsin su fitili al kremi kullan demesine de ayar oldum belki değilim ki ben hiç mantar olmadım hayatımda

Cefa çekmişsin ama sefasını sürmeye az kalmış Allah herşeyin hayırlısını versin canım...daha dur kucağınıza alalım bakalım da en büyük şaşkınlık o olcak direk olarak ilk bebekte insanlar bu benim mi bizim mi oluyomuş:) ben şaşkın şaşkın bakarım heralde ben mi yaptım bunu diye :)

Hosgeldin

Saglikla gelsin bebekler insallah

Masallah ya guzel haberler almissin canim. Kilosu da iyi bence. Daha da alir insallah. Sanciyi hissetmiyor musun hic?

Gecmis olsun canim bi an once toparlarsin insallah. Bebisine kavustun gozun aydin.

Doktor nasil zorladi? ay alttan muayeneden asiri korkuyorum ben cok mu zorlayarak yapti ki?

Kızlar yenidogan bebeginizi kacinci gun yikadiniz?

Gobegi dusmeden yikanmasini pek tavsiye etmiyor doktorlar

Göreceksin cnm. Sende erken ayaklanacaksın biliyorum seni. Kokladın mı oğlunu. Cennet gibi değil mi. Sen metanetli inançlı kızsın canım. Allah yardımcın olsun. Yalnız mısın
Amin canim Allah razi olsun koklamam mi birbirimize o kadar iyi geliyoruz ki simdiden dünyada ikimiz varmis gibiyiz :) tabi babamizi da cok seviyoruz kiskanmasin diye :))

Canim su bak. Bebek besleme kadehi dersen medikallere anlarlar zaten. Internette videolarida var bu sekilde beslemesini ogreten
https://goo.gl/images/KM7noF

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…