2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Yalniz zor olur ama tam olur canim. Her seyiyle sen ilgilenmis olursun. Allah yardimcin olsun, alisirsiniz birbirinize insallah en kisa surede bebeginle:)

Kızlarrrrr bugün saat 15.30 civarı nişan ım geldi. Dr ile görüştüm. Evimdeyim. Henüz sancı Yok. Evde sancılarını bekle dedi. Çok heyecanlıyım..
Basladi mi canim sancilar ne yaptin?
Oyy 3 ay cok degil mi ya..
Ben de rahat edemiyorum malesef evde birileri olunca. Sagolsun benim kayinvalidem geldigi zaman camlara kadar siler duramaz durdugu yerde. O oyle is yapinca ben de oturamiyorum tabi dolayisiyla. Ama su an durum farkli tabi. Sen kendini cok yormamaya calis yine de. Yorulunca ben biraz dinlensem de ya odana cekil uzan ya da otur rahatca. Iyi biriyse zaten lafini sozunu etmez alinmaz.
Icini ferah tut canim. Insallah en kisa surede saglikla hepiniz eve doneceksiniz. Bu da bi sinav iste elden bir sey gelmiyor malesef. Gelmedikce de daha cok yipraniyor insan. Biraz daha dayan allahim acil sifalar versin

Benim bebik de bugun cok hareketli degildi. Degisiyo demek ki zamani zamanini tutmuyo canim. Okudum yasadiklarini da o kadar kaybetme korkusu yasayip son zamana gelip boyle telas etmen normal geldi. Cok zor surecler atlatmissiniz cidden. Bak geliyo bebegin biraz daha sabret, kotu dusunmemeye calis yine de
Yeri daraldi artik iyice at kosturamaz oyle istedigi kadar

Bugun ben de oyleyim ya hicbir sey yapasim yok. Bulasik yikanacak bekliyo oyle. Karnim cok gergin bende bi sinir hali var cok rahatsizim bugun nedense
Iyi bari sonradan anlamis senin esin hic degilse
Benim genelde bogaz agrisiyla baslar sonra grip gibi olurum. Bogaz agrisi cekmektense gribi tercih ederim ama hamilelikte hepsi zor tabi. Bol bol dinlen. Ilik su, nane limon ihlamur filan ic canim cok gecmis olsun insallah cabuk iyilesirsin.

Bir sey daha soracagim.

Benim cuma gunu nstde sanci manci bir sey cikmadi (alttaki cizgiler oluyo sanirim sanci degeri?)

Ama arada adet agrisi gibi hafif hafif yokluyor kasigimdan. Bunlar mi yalanci sanci denen seyler?
Tam olarak onlar. Pazartesi sancı mancı yoktu cuma sancılanıp gece yarısi doğurdum nstye güvenme derim

Sagol canim Yok okadar olmaz bee gelir vakti zamanında bence benim karin ağrıları olmaya başladı bide acayip gaz oluyo bikac gündür karnım hep gergin hep sert akşamları kalça kemiklerim de acımaya başladı
Benimde kasık ağrısı oluyo arada onun harici tık yok inşallah beklemeyiz. Kendimi dinliyorum azcık karnım ağrıyo gibi hissediyim bi heycan basıyo

Aynen canım inan okadar arastırıyorum ki herşeyi biliyorum ama ana yüreği işte dayanamıyo korkuyo

Bende ilk 14 şubat istiyodum Sonra düşündüm ki sevgilisi bebeğime hem doğum günü hem sevgililer günü tek hediye alcak ama benim garip 2 kere alcak o yüzden başka gün olsun istiyorum hahhaha
Aynenn. Benimde 14 subat sezeryan tarihimdi istemedim. 15 subat benim dogum tarihim ayni olmasin istedim. 16 subat doktor yokmus 17 subata gun verdi doktorum.

Iyi geceler kızlar , bugün akşama kadar dışarıdaydim işler vardi. Akşam bi sürü misafir vardı. Ancak oturabildim, pek okuyamadım . Inşallah herkes iyidir . Ev hep dağılıyor , kirleniyor aklım orda kalıyor , bebeğin ismi de ali ve hamza arasindayim hala bi karar veremedim. Son zamanlarda bebek doğsun diyorum ama daha çok yapılacak şey var gibi. Ah bu biz hic isteklerimiz bitmiyor

Aynenn. Benimde 14 subat sezeryan tarihimdi istemedim. 15 subat benim dogum tarihim ayni olmasin istedim. 16 subat doktor yokmus 17 subata gun verdi doktorum.
En iyisini yapmışsın canım kendine özel günü olaun. Bizim kide artık ne zaman gelirse. 14 şubat olursada bi hediyeden eksik kalır

H
Hamza ismi cok güzel

Sanki Ali daha güzel gibi geldi canım

Canım benim doktorlar ne derse ona İnan, bir sıkıntı olsa sizden mi gizlicekler.. benim kuzenimin çocuğunda da varmış ben de bugün öğrendim. Ve şuan 6 yaşında.

Benim de sarı akıntım kokulu ama kaşıntı yok

hayirli geceler hanimlar

41 haftam yarin doluyor.nisan su gelmedi hala.sicak dus yaptim,sicak su torbasi koyuyorum.kasilma var ama baska bi belirti yok.
doktorum 1 cm aciligin var ,muhtemelen ilk dogumundan dolayi olan bi acilma dedi.
yarin sabah yatisim yapilip suni sanci ile dogumu baslaticak.
tabi epidural normal yapabilecegimi soyledim.
suni sanci ile acilma olmayip sezeryana donerse dogum seklim ,cok endiseleniyorum .
oglumda biziimle birlikte olucak,onuda dusunmeeden edemiyorum.
hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip etain rabbimm
dualarinizi eksik etmezseniz cok sevinirim.
dogum aninda hepiniz icin dua edicem insallah

İki isimde güzel Ali Hamza bile güzel hangisi dersen Ali derim:) ama çok yaygın bir soyisiminiz varsa Ali'yi tek koyma :))

Aslında çağırması lazım 1 hafta sonra kontrole allah korusun belki dikişler patladı belki yanlış kaynadı ne bileyim belki iltihap kaptı antibiyotik krem filan sürüyor musun peki canım aslında iyileşen yaralar kaşınır ya belki ondan kaşınıyordur o kadar

melis343434 canım yeni fark ettim geçmiş oldun merak etme düzelir inşallah çok duydum böyle solunum sıkıntısı yüzünden küvöze giren düzeliyor sonra hepsi. bizim ki de 5 gündür yeni doğan yoğun bakımında enfeksiyondan olabiliyor maalesef böyle şeyler çok zor bir durum ama biraz rahatlamaya çalış ki sütün kesilmesin sürekli sağ ve pozitif düşün allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…