- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #40.821
Kizlar nasilsiniz? Ben lohusaligi tam anlamiyla yasiyorum sanirim. Bebegim agliyor ben agliyorum falan :) a eeseler baslicam ahlamaya okadar. Acaip bir yanlizlik sendromum var. Yanimda birileri olmayinca cok kotu hissediyorum yetersiz annelik yani ;(
Kizim uyanmiyor gece gunduz ugrasiyorum sarilik olmasin diye bide beyinin calismasi icin beslenmesi gerekiyormus. O yuzden ayri bir stres sinir durumu yasiyorum. Gece uyandirmaya calisiyorum. Biberon ve emzik kullanmamak icin sagip siringa yada kasikla yediriyorum uyanmayinca. Yutmuyor ama ugrasiyorum. Sezeryanliyim guya ama ne naz yapacak halim var ne de imkanim. Cok sukur bir hafta annem kaldi yanimda acaip manevi destek oldu. Ben artistlik yapiyordum kimseye gerek yok diye. Tukurdugumu yaladim resmen.
Sizinde boylemi geciyor kizlar. Varmi yaptiginiz bir yol yontem.
Basladi mi canim sancilar ne yaptin?Kızlarrrrr bugün saat 15.30 civarı nişan ım geldi. Dr ile görüştüm. Evimdeyim. Henüz sancı Yok. Evde sancılarını bekle dedi. Çok heyecanlıyım..
Oyy 3 ay cok degil mi ya..Kizlar benim kv geldi 2 bucuk 3 ay bizde. Sagolsun yardimci cok ama o evde fir donerken ben oturunca olmuyor iste. Sabahtan beri mutfaktan cikmadi yemek borek kurabiye diceksiniz ki daha ne istiyosun ama Ben de yardim etmek icin mutfakta ayaklarima kara sular indi. Bi de ben yan gelip yatamiyorum da sirtima yastik koydum oturuyorum. Bi de biz esimle bazen oyle tepside tabakta yemegimizi yer hallederiz, bugun 3 defa sofra kuruldu, hadi afiyet olsun deyip kalkasim geldi. Insallah bebisim dogduktan sonra hicbiseyle ilgilenmemeyi planliyorum. Oyle bir icimi dokeyim dedim.
Icini ferah tut canim. Insallah en kisa surede saglikla hepiniz eve doneceksiniz. Bu da bi sinav iste elden bir sey gelmiyor malesef. Gelmedikce de daha cok yipraniyor insan. Biraz daha dayan allahim acil sifalar versinBugün maalesef yoğun bakımdaki 4.günümüzdü hala birbirimize kavuşamadık.haftasonu diye göremedim bugün inanın kafayı yedim yarın ve perşembe görebilicem bebeğimi.kızlar bu akciğere az giden oksijen solunum sıkıntısı geçici bir süreçtir değilmi.delirmek üzereyim üzüntüden mahvoldum
Benim bebik de bugun cok hareketli degildi. Degisiyo demek ki zamani zamanini tutmuyo canim. Okudum yasadiklarini da o kadar kaybetme korkusu yasayip son zamana gelip boyle telas etmen normal geldi. Cok zor surecler atlatmissiniz cidden. Bak geliyo bebegin biraz daha sabret, kotu dusunmemeye calis yine deNormalde çok hareketli canım 19. Haftada kıyafetimden belli oluyodu düşün. Hatta herkes işin zor hiç durmuyo diyodu. Şimdi aslında hateketi yok değil ama eskiye göre az olunca insan korkuyo. Doktor bakıyo normal ama bana göre az. Şimdi şükğr 2 saattir felan hiç durmuyo içim rahat
Aynen kızlar hep yaptı burda bişey olmadi o harekerlerden..ben artik iyice saldim canim bişey yapmak istemiyo...nefesim kesiliyo bazen carpinti da az bile yorulsam oluyo bebekten de oluyo o da carpinti yapiyo..bende bisey düşürünce çömelip alıyorum bakalım ama faydası olur mu bilmem..annemi benden evine bırakacağımız zaman bile 1.kattan asansöre itekliyo beni acele edip yuvarlanirsin diyeeşim ilk zamanlar anlamıyordu pek bi şeyden şimdi sen eğilme dur diyo ben baya cemkirdim de ondan o da valla boğaz agrım hafifledi ama hala acıyo sanki maçta bagarmışım gibi ama bu sefer de hasta oldum burun akıntısı hapşırık üşüttum sanırım gece yorgani ata ata
Tam olarak onlar. Pazartesi sancı mancı yoktu cuma sancılanıp gece yarısi doğurdum nstye güvenme derimBir sey daha soracagim.
Benim cuma gunu nstde sanci manci bir sey cikmadi (alttaki cizgiler oluyo sanirim sanci degeri?)
Ama arada adet agrisi gibi hafif hafif yokluyor kasigimdan. Bunlar mi yalanci sanci denen seyler?
Benimde kasık ağrısı oluyo arada onun harici tık yok inşallah beklemeyiz. Kendimi dinliyorum azcık karnım ağrıyo gibi hissediyim bi heycan basıyoSagol canimYok okadar olmaz bee gelir vakti zamanında bence benim karin ağrıları olmaya başladı bide acayip gaz oluyo bikac gündür karnım hep gergin hep sert akşamları kalça kemiklerim de acımaya başladı
Aynen canım inan okadar arastırıyorum ki herşeyi biliyorum ama ana yüreği işte dayanamıyo korkuyoBenim bebik de bugun cok hareketli degildi. Degisiyo demek ki zamani zamanini tutmuyo canim. Okudum yasadiklarini da o kadar kaybetme korkusu yasayip son zamana gelip boyle telas etmen normal geldi. Cok zor surecler atlatmissiniz cidden. Bak geliyo bebegin biraz daha sabret, kotu dusunmemeye calis yine de
Yeri daraldi artik iyice at kosturamaz oyle istedigi kadar
Bugun ben de oyleyim ya hicbir sey yapasim yok. Bulasik yikanacak bekliyo oyle. Karnim cok gergin bende bi sinir hali var cok rahatsizim bugun nedense
Iyi bari sonradan anlamis senin esin hic degilse
Benim genelde bogaz agrisiyla baslar sonra grip gibi olurum. Bogaz agrisi cekmektense gribi tercih ederim ama hamilelikte hepsi zor tabi. Bol bol dinlen. Ilik su, nane limon ihlamur filan ic canim cok gecmis olsun insallah cabuk iyilesirsin.
Aynenn. Benimde 14 subat sezeryan tarihimdi istemedim. 15 subat benim dogum tarihim ayni olmasin istedim. 16 subat doktor yokmus 17 subata gun verdi doktorum.Bende ilk 14 şubat istiyodum Sonra düşündüm ki sevgilisi bebeğime hem doğum günü hem sevgililer günü tek hediye alcak ama benim garip 2 kere alcak o yüzden başka gün olsun istiyorum hahhaha
En iyisini yapmışsın canım kendine özel günü olaun. Bizim kide artık ne zaman gelirse. 14 şubat olursada bi hediyeden eksik kalırAynenn. Benimde 14 subat sezeryan tarihimdi istemedim. 15 subat benim dogum tarihim ayni olmasin istedim. 16 subat doktor yokmus 17 subata gun verdi doktorum.
Hamza ismi cok güzelIyi geceler kızlar , bugün akşama kadar dışarıdaydim işler vardi. Akşam bi sürü misafir vardı. Ancak oturabildim, pek okuyamadım . Inşallah herkes iyidir . Ev hep dağılıyor , kirleniyor aklım orda kalıyor , bebeğin ismi de ali ve hamza arasindayim hala bi karar veremedim. Son zamanlarda bebek doğsun diyorum ama daha çok yapılacak şey var gibi. Ah bu biz hic isteklerimiz bitmiyor
Sanki Ali daha güzel gibi geldi canımIyi geceler kızlar , bugün akşama kadar dışarıdaydim işler vardi. Akşam bi sürü misafir vardı. Ancak oturabildim, pek okuyamadım . Inşallah herkes iyidir . Ev hep dağılıyor , kirleniyor aklım orda kalıyor , bebeğin ismi de ali ve hamza arasindayim hala bi karar veremedim. Son zamanlarda bebek doğsun diyorum ama daha çok yapılacak şey var gibi. Ah bu biz hic isteklerimiz bitmiyor
Canım benim doktorlar ne derse ona İnan, bir sıkıntı olsa sizden mi gizlicekler.. benim kuzenimin çocuğunda da varmış ben de bugün öğrendim. Ve şuan 6 yaşında.Bugün maalesef yoğun bakımdaki 4.günümüzdü hala birbirimize kavuşamadık.haftasonu diye göremedim bugün inanın kafayı yedim yarın ve perşembe görebilicem bebeğimi.kızlar bu akciğere az giden oksijen solunum sıkıntısı geçici bir süreçtir değilmi.delirmek üzereyim üzüntüden mahvoldum
Benim de sarı akıntım kokulu ama kaşıntı yokKızlar benim sarı bazen koyu şark akıntım var kanama azaldı leke leke ama kokulu
Vajinamın için acayip kaşınıyor böyle elimi sokup yırtasım geliyor acayip bi kasıntı
Doktora yaZdim dedim hastenelerde sarılıkla uğraşırken kendimi koruyamadım acaba ilgilhap mi kaptım mantarsindir dikissel değil su fitili al yazmış ne gel demiş ne bsy
Herkes doğumdan 1 hafta sonra doktorum çağırdı diyo bizimki 40. Gün geleceksin dedi o kadar
Benim gibi çağırılmayan var mi
Ebe bi arkadaşa yazdım
O akıntı iltihap da olabilir görmesi lazım aslında niye öyle dedi Ki yazmış ben anlamadım bu işi
Artık yarın gelsem yaZdim doktora cvp vermedi
Görmeden kültür almadan kabtarsin su fitili al kremi kullan demesine de ayar oldum belki değilim ki ben hiç mantar olmadım hayatımda
İki isimde güzel Ali Hamza bile güzel hangisi dersen Ali derim:) ama çok yaygın bir soyisiminiz varsa Ali'yi tek koyma :))Iyi geceler kızlar , bugün akşama kadar dışarıdaydim işler vardi. Akşam bi sürü misafir vardı. Ancak oturabildim, pek okuyamadım . Inşallah herkes iyidir . Ev hep dağılıyor , kirleniyor aklım orda kalıyor , bebeğin ismi de ali ve hamza arasindayim hala bi karar veremedim. Son zamanlarda bebek doğsun diyorum ama daha çok yapılacak şey var gibi. Ah bu biz hic isteklerimiz bitmiyor
Bnmki hp ayni degldi canm bi az bi cok oluyorduSağan anneler her sağdığınızda toplam sütünüz aynımı?
İdrar tahlillerimi ben hep gidip kendim yaptırdım şüphelendikçe. Dr bi kere kan tahlili istedi benden sadece. Bide ben acillik oluyordum enfeksiyondan yazıyordum haber veriyordum ama ciddiye almamış demek ki. Belki de bu genişlemeden kaynaklı enfeksiyon geçiriyordum, bilmiyorum. Çünkü hem bol su içtim hem kızılcık suyu 3kere de antibiyotik. Ama kronikleşti. İnşallah bebeğe geçmemiştir. Ben hastanedeyken test isticem baksınlar doğar doğmaz.
Evet canım en mantıklısı iate kan tahlili ne olur ne olmaz ama sen antibiyotik kullanmışsın o yüzden geçmemiştir bebeğe inşallah ben antibiyotiği kullanamamıştım vücudum alerji yapmıştı antibiyotiğe ishal olmuştum doktorda bıraktırmıştı
Hayır canım değişiyor hep aynı çıkmıyorSağan anneler her sağdığınızda toplam sütünüz aynımı?
Aslında çağırması lazım 1 hafta sonra kontrole allah korusun belki dikişler patladı belki yanlış kaynadı ne bileyim belki iltihap kaptı antibiyotik krem filan sürüyor musun peki canım aslında iyileşen yaralar kaşınır ya belki ondan kaşınıyordur o kadarKızlar benim sarı bazen koyu şark akıntım var kanama azaldı leke leke ama kokulu
Vajinamın için acayip kaşınıyor böyle elimi sokup yırtasım geliyor acayip bi kasıntı
Doktora yaZdim dedim hastenelerde sarılıkla uğraşırken kendimi koruyamadım acaba ilgilhap mi kaptım mantarsindir dikissel değil su fitili al yazmış ne gel demiş ne bsy
Herkes doğumdan 1 hafta sonra doktorum çağırdı diyo bizimki 40. Gün geleceksin dedi o kadar
Benim gibi çağırılmayan var mi
Ebe bi arkadaşa yazdım
O akıntı iltihap da olabilir görmesi lazım aslında niye öyle dedi Ki yazmış ben anlamadım bu işi
Artık yarın gelsem yaZdim doktora cvp vermedi
Görmeden kültür almadan kabtarsin su fitili al kremi kullan demesine de ayar oldum belki değilim ki ben hiç mantar olmadım hayatımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?