2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim 1 hafta demisti doktor bak cok az kaldi. Biraz daha sabret hicbirsey kalmayacak. Sut konusunda problem yasayan cok var, sabirla sagmak gerekiyormus.

hayırlı doğumlar dilerim canım. endişelenme, biz ne istersek isteyelim bazı şeyler olması gerektiği gibi oluveriyor. bebeğin ve senin için en hayırlı olanı yaşamanız dileğiyle....

Yok canım henüz sancım yok. Bazen karnım taş gibi oluyor. Bi de hafif adet agrisi gibi agri vat o kadar. Nasıl olacak acaba Çok merak ediyorum. Karnımda mi sancilar olacak belimde mi

doktorunla görüşmeyi teklif etmişsin zaten ki doğrusu da bu,savsaklıyorsa güvenemiyorsan başka bi doktora git diyeceğim ama bu saatten sonra saçma mı olur dediğim bilemedim istanbulda mı oturuyorsun canım? bi de doktorun devlette mi özelde mi?

Günaydın kizlarrrr taze anneler bebegin gazini nasil cikartiyorsunuz? Burde bebek gunde kac kez buyuk tuvaletini yapmasi lazim bizimkisi mamayla beslendigi icin kabiz oluyo gun ara tuvaletini yapiyo onda da bn yardm edersem yapiyo cok zorlaniyo yavrum ne yapsam acaba

Günaydın hanımlar okadar ağırlaştım ki anlatamam
Ayaklarım ve ellerim bildiğiniz davula döndü
Hiçbir iş yapacak halim yok oysaki ev hep temiz kalsın diye okadar dikkat ediyorum ahlaya uhlaya yapıyorum
Sancılar yokluyor ama bi düzenli olmadı
Doğurmak için dua ediyorum
Sizlerde durum nasıl

suan hastanedeyim.
3 cm aciklikla geldim.gece sicak su dus ve sicak su torbasi koydum belime.etkisi oldu sanirim.
nst bagli suan.damaar yolum acildi.
vajinadan rahimi acmakk icin ilac kondu.
epiduralim takildi.5 cm aciklik bekleniyor epidurali vermek icin.suni sancida ozaman verilmeye baslanicak.allah yardimcim olsunn.tum dogum yapicaklara insallah.
bebeek sesleri koridorlarda yankilaniyom suann.rabbim bizim bebeklerimizinde sesini duymayi nasip etsin insallah.

Canım Allah yardımcın olsun , hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın inşallah.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım bizede dua etmeyi unutma

İki isimde güzel Ali Hamza bile güzel hangisi dersen Ali derim:) ama çok yaygın bir soyisiminiz varsa Ali'yi tek koyma :))
Ali hamza , çok ağır gelir ikisi de ağır kişinin isimleri diyorlar o yüzden onu dusunmedim. Hamza da hz. Hamza dan çok etkileniyorum hayatından ondan sanırım içimde hep . Ali de eşim söylemişti bi süre alıştım ama şimdi tekrar hamza mi olsa diyorum . Sona geldik bebek ismi yok görünce karar vercez herhalde soyadimiz uzun ve yaygın değil o yüzden tek olabilir

Canım valla bende kendimi çok ağır hissediyorum , elim ayağım çok sismiyor aslında ama hareket kısıtlaması olunca zor oluyor. Sabah giyinirken hatta dedim ne kadar agirlasmisim , penguen gibi yürüyorum , Eğil kalk yapmak sıkıntı . Hayırlı sağlıklı şekilde kucagimiza tez zamanda alırız inşallah. Bende ev temiz olsun diyorum sürekli. Ama olmuyor dün akşam misafir vardı şimdi yavaş yavaşyavaş toparlamam gerek ki zaten akşamı ediyoruz öyle

Canım ya inşallah o açıklık hemen olur , Allah yardımcın olsun. Bebeğine kavuşacağın anı düşün rahatlarsin .amin inşallah bebeklerimize sağlıklı şekilde hepimiz kavuşuruz

Eşim de yardımcı oluyor ama herşey de söylenmiyor akşama kadar çalışıyo onlar da
Sonu güzel olacak inşallah
Yere bişey düşcek diye ödüm kopuyor ama herşey yere düşüyor eğilmek çömelmek işkence valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…