2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar , dün gece annemle kameradan konuştuk . Bana senin yüzüne doğum sariligi gelmiş , doğumun yakın zamanda olur dedi . Ona bile heveslendim. Netten baktim oyle bisey göremedim ama annem eskiler bilir diyor hadi inşallah dedim. Sabah baktım yüzüm hala sarı , dünkü yorgunluktan mi bilmiyorum ama dün sabahtan beri böyle . Biraz umutluyum belki doğum olur diye. Gerçi belirti yok ama napalim

Dün akşam misafir vardı bizde bayağı kalabalık , bi de sabahtan akşama kadar disardaydim yorgun eve gelmiştim. Eve geldim yemek , salata , çay , filan derken yoruldum.eşim onları mutfaktan odaya taşıdı , odada da çay doldurdu . Misafirler gidince yorgunluktan bayıldı resmen. Diyorum cayi mutfağa götür bana bisey deme çok yorgunum diyor. Dedim valla bu erkekler hamile olsa bizim yaptigimizin çeyreğini bile yapmazlar

Günaydın kızlar, bugün öğleden sonra hastaneye gidicem doktor bebek daha büyümesin demişti, suni sancı verebilir.. ama eğer bebiş çok büyümediyse biraz daha beklemeyi teklif edicem. Sancıyı alıp da sezeryana girmek istemiyorum . Hiç bi belirti de yok bende

Kızlar günaydın. Benim günüm doldu artık arada belimin bi tarafından ağrı giriyo ama düzenli doğum sancısı yok hala. Kolumu kaldıracak halim yok sürekli yatmak istiyorum ellerim şişmeye başladı yüzüm tombiş oldu resmen. Üstüne bide kabız oldum. Lütfen dua edin geçsin artık bu günler.

Benimki de Ali :)

Hayırlısı olsun cnm. Tez zamanda ağrısız acısız inşallah

Kaç kilo canım bebeğin
İnşallah hayırlısıyla al kucağına

İşte o yüzden Allah onlara vermemişv

Bende tek benimki mi çıtkırıldım diyordum.

Canım aynı durumdayız birbirimize dua edelim inşallah ben de davula döndüm

Bende tek benimki mi çıtkırıldım diyordum.
Valla sırf inattan bi haftadır bebeğe yapılan yastık , yorgan , nevresim vs.lerden cekyat altına kaldirilacaklar var . Ona dedim kaldır diye bi haftadır aynı yerinde duruyor . Hiç demiyor bi kaldirayim işin ucundan tutayım katli duzenli şekilde sadece cekyati kaldırıp içine koyacak , kapatacak . Ama beyefendiye zor geliyor

Kızlar doktordan çıktık. Sancım çıktı düzenli değil ama 100 ü gördüm. Bide hep 60 da kalıyo bazen kaç dk çizgi ne iniyo ne çıkıyo. O geçmeyen adet ağrısı gibi olan sancıymış. Nst dede karnım öyle ağrıdı sancı 60 da düz çizgi şeklinde oldu sonra 100 e çıktı sonra 10 a indi felan. Doktorda alttan bakıyım dedi hiç açılma çıkmadı. Zaten rahim ağzında çok ilerde bebek te kanalda ama tam yerleşmemiş dedi.galiba ben normal doğuramıcam yada çok zor olucak korkmaya başladım. Esas korkum devlette doğum yapacağım için son ana kadar normali denicekler sonrada olmazda sezeryana alırlar diye

Hayırlısı olsun o zaman . Sağlıklı şekilde kavuşmak nasip olsun . Hayırlı haberlerle çık doktordan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…